Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Hep önümdeki araba yüzünden.Tam kalktım önümdeki araba aniden durdu ben de durdum ama araba hep durdu.Devamlı çalışamıyorum çalışsam ayağım da alışacak.Alırım inşallah.

ahh kızlar sizi bulmuşken şimdi benim bi derdim var :) ben kızıma normalde iklima hanne koycaktım lakin bizimkiler kafamı karıştırdı hanne kesin ama iklima yerine başka ne olabilir fikirlerinizi aliiim

Hep önümdeki araba yüzünden.Tam kalktım önümdeki araba aniden durdu ben de durdum ama araba hep durdu.Devamlı çalışamıyorum çalışsam ayağım da alışacak.Alırım inşallah.
Evet canım o sorunu çalışarak aşıyorsun ancakAraba var mı alıştırma yapabileceğin
Birde ilk zamanlar çevrendeki arabalar ayrı bir panik yaptırıyor

iyi canım ya bugun apartopar bucaka gittik git gel yorulmuşum geçtin mi sınavdan canım

Kaldım. Adamlara da kızdım.On günlük eğitimle araba sürmemi öğrenilirmiş diye.

ahh kızlar sizi bulmuşken şimdi benim bi derdim var :) ben kızıma normalde iklima hanne koycaktım lakin bizimkiler kafamı karıştırdı hanne kesin ama iklima yerine başka ne olabilir fikirlerinizi aliiim
Çok ilginç isimler anlamları nedir?

Yok vallahi olmuyor ben o zaman 4 ay çalışmıştım,bizim buralar o zaman yeni kuruluyordu çok müsaitti oğlum yoktu kızlar anaokuluna gidiyordu.Onlar yokken hep çalışıyorduk eşimle ona rağmen arada stop ettiriyordum arabayı

allah iyliğini versin canım bende 3de almıştım şimdi ikisinide kullanıyorum ama kendi arabam manuel onla pek çarşıya çıkmıyorum ne olur ne olmaz diye ama yeni bi yasa konuşuluyodu geçen otomatik vitesle almak isteyenlere kolaylık sağlancak falan diodu hiç araştırdın mı
Çok ilginç isimler anlamları nedir?
hanne hz meryemin annesinn adı allaha teslim olmuş demek iklima hz ademin kızının adı dünyaya gelmiş en güzel 3 kadından biri

Evet canım o sorunu çalışarak aşıyorsun ancakAraba var mı alıştırma yapabileceğin
Birde ilk zamanlar çevrendeki arabalar ayrı bir panik yaptırıyor
Araba var da tek başıma da cesaret edemiyorum Nevoş.Kardeşim ben öğretemem diyor.Komşunun oğlu var onunda ehliyeti yok trafiğe çıkamıyor.Bakalım olmazsa özel ders alırım herhalde.Evet çevredeki arabalar çok sinir.Dün çıkışı yaptım arkadan araba dat dat.Yol istiyor.Be mübarek arabanın üstünde sürücü adayı yazıyor bekle da.Yanımdaki adam yol ver yol istiyor dedi.Yol verecek yer yok sağ şeritte arabalar var.Bizim hoca geçme devam et dedi.Yanımdaki de çok sinirdi.Aksilik gibi şakır şakır yağmur yağdı.

Son düzenleme:
2 isim mi koymak istiyorsun
İki isimde bayağı zorBiri olsun diğer isim daha kolay bilindik bir isim olsun
Ben de kızlara farklı isim koymak istemiştim içimde kaldı kimse beğenmemişti.

biizm burda üstünde sürücü adayı yazıyor diye daha çok iş kesiyolar üstüne üstüne geliyorlar

2 isim mi koymak istiyorsun
İki isimde bayağı zorBiri olsun diğer isim daha kolay bilindik bir isim olsun
Ben de kızlara farklı isim koymak istemiştim içimde kaldı kimse beğenmemişti.
evet iki isim istiyorum sen ne koydun ne koycaktın

Tüm aksilikler seni bulmuşO zaman tek çözüm özel ders alacaksın yoksa öğrenilmez
Ben 4 yıl hiç kullanmadım nerdeyse sonra mecburi durumlardan birgün alıp çıktım ondan sonra düzeldi.Ama hala eşimle çıkarsam sorun yaşıyorum beni deli ediyorBen hız yapmayı sevmiyorum,korkuyorum oda bas gaz diyor

Ben Müberra-Hümeyra koymak istemiştim ama çok kolay ve klasik 2 isim koydum onu söylemeyeyim
2 isim nüfusta zor ama kulağına söylemek şart bence oğlumda 2 isim koyduk ama nüfusta tek
ikiside güzel ama bizde ikiside var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…