allah iyliğini versin canım bende 3de almıştım şimdi ikisinide kullanıyorum ama kendi arabam manuel onla pek çarşıya çıkmıyorum ne olur ne olmaz diye ama yeni bi yasa konuşuluyodu geçen otomatik vitesle almak isteyenlere kolaylık sağlancak falan diodu hiç araştırdın mı
hanne hz meryemin annesinn adı allaha teslim olmuş demek iklima hz ademin kızının adı dünyaya gelmiş en güzel 3 kadından biri
Yok vallahi olmuyor ben o zaman 4 ay çalışmıştım,bizim buralar o zaman yeni kuruluyordu çok müsaitti oğlum yoktu kızlar anaokuluna gidiyordu.Onlar yokken hep çalışıyorduk eşimle ona rağmen arada stop ettiriyordum arabayı
Bizim sınav güzergahı da çok zor.Yedi sekiz ışık,iki metrobüs,iki yokuştan geçiyorsun.Gidip Sinop`tan alacağım. Düz yolda iki git gel tamammış.Devamlı çalışmadan çok zor.Ayağın alışacak.
Yok canım araştırmadım.Şu an araba alamam zaten.Ablam alırsa şoför ben olacağım.
Bizim sınav güzergahı da çok zor.Yedi sekiz ışık,iki metrobüs,iki yokuştan geçiyorsun.Gidip Sinop`tan alacağım. Düz yolda iki git gel tamammış.Devamlı çalışmadan çok zor.Ayağın alışacak.
Allah kolaylık versin canım sahiden işin zor trafik yoğun olunca heyecan katlanıyorIşıklarda durduğumda ya hareket ettiremezsem düşünceleri bile oanik yaratıyor
Yok canım araştırmadım.Şu an araba alamam zaten.Ablam alırsa şoför ben olacağım.
Tüm aksilikler seni bulmuşO zaman tek çözüm özel ders alacaksın yoksa öğrenilmez
Ben 4 yıl hiç kullanmadım nerdeyse sonra mecburi durumlardan birgün alıp çıktım ondan sonra düzeldi.Ama hala eşimle çıkarsam sorun yaşıyorum beni deli ediyorBen hız yapmayı sevmiyorum,korkuyorum oda bas gaz diyor
Bizim hoca da yol boşsa ağlat arabayı diyordu.Yani gaza bas.Çok zevkli birşey araba kullanmak.Çok seviyorum.Hızı da seviyorum. Erkekler çok sabırsız oluyorlar.
Allah kolaylık versin canım sahiden işin zor trafik yoğun olunca heyecan katlanıyorIşıklarda durduğumda ya hareket ettiremezsem düşünceleri bile oanik yaratıyor
Bizim hoca da yol boşsa ağlat arabayı diyordu.Yani gaza bas.Çok zevkli birşey araba kullanmak.Çok seviyorum.Hızı da seviyorum. Erkekler çok sabırsız oluyorlar.
Ben çok korkak biriyim birde dediğin gibi kullandığım alanlarda ışıklar,okul,tranvay hattı var oralarda 80 -90 yaparsam ben nasıl duracağımEşim çok çılgın kullanıyor ben onun gibi kullanmadığım için kızıyor
Yalnız kullanmayı seviyorumİlk zamanlar müzik bile açamıyordum dikkatim dağılıyordu
Ben çok korkak biriyim birde dediğin gibi kullandığım alanlarda ışıklar,okul,tranvay hattı var oralarda 80 -90 yaparsam ben nasıl duracağımEşim çok çılgın kullanıyor ben onun gibi kullanmadığım için kızıyor
Yalnız kullanmayı seviyorumİlk zamanlar müzik bile açamıyordum dikkatim dağılıyordu
Erkekler daha yetenekli araba konusunda bu bir gerçek. Dün benim de başıma geldi müzik olayı.Hiç müzikli çalışmadık.Dün yanımdaki adam müziği açtı.İçimden bu adam da niye müzik açtı dikkatim dağılacak diye geçirdim.
Erkekler daha yetenekli araba konusunda bu bir gerçek. Dün benim de başıma geldi müzik olayı.Hiç müzikli çalışmadık.Dün yanımdaki adam müziği açtı.İçimden bu adam da niye müzik açtı dikkatim dağılacak diye geçirdim.
Öyle tabi canım eşim nerdeyse 20 yıldır araba kullanıyor ayrıca mesleğinde şöforlük yapıyor.İşine gelmedimi takıyor sireniBen şurda 1 yıldır aktif kullanıyorum Aynı olsun istiyor mümkün mü
İlk zamanlar öyle oluyor canımZamanla geçiyor ben şimdi son ses açıyorum