Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Birde oy almak için bol keseden vaat vermen lazım bu gecede hep kk ile kavga ettim rüyamda arkamdan atıp tutturmuşlar yine 2 gğn siteye gelmeyim rüyama giriyor
Corbadan önce vaatleri hazırlamayı düşünüyorum zaten seni cekemeyenler atıp tutmustur bende bağımlı oldum galiba girmeden,yorum yapmadan duramiyorumm

Corbadan önce vaatleri hazırlamayı düşünüyorum zaten seni cekemeyenler atıp tutmustur bende bağımlı oldum galiba girmeden,yorum yapmadan duramiyorumm

Geçen yarışmada oy verene saray veriyordum,o yetmedi uzaya götürme işini finanse ettim yemediler tabi burası cidden bağımlılık yapıyor.Aleni okuyorum yazılanları birde

Günaydın diloşcum,iyiyim sen nasılsın birazdan motoru çalıştırıp ev işine girişeceğim
iyiym annem nasıl olsun aynı ben aynı tempo kolaylıklar diliyorum.. ben de dün evde bu vatani görevimi yerine getirdim ohh miss gibi ev beni bekliyor bu akşam ama niyeee yarın yine aynı tas aynı hamam ,sanki evde üç bebek büyütüyorum

Nankör işi bu ev temizliği,ben temizliyorum gene inatla batıyor resmen daha yemek yapacam yani offf kii offfff hadi ben kaçayım yoksa oturup kalacam işim bitsin bomba gibi dönerim aranıza çok yazmayın haa ona göreee

Hadi ya neymiş ki adı? :)

adını sormadım: )))))
irmik süt şekerle yapılıyo, üstüne hindistan cevizi, çok hafif ve hoş olmuş, oldukça katı hal alıyor dilimlenebiliyor kek misali.
yapınca unutmazsam foto çekeyim paylaşıyım: )))
amaan dün gece sende çorba yap derken yarışmayı kastettiğini anlamamışım: ))))))
sonradan farkettim, eşimin dediği gibi bazen saftirikliğim tutuyor: )
geçen bayramda bizim araba beyaz, neyse bi yere girdik ziyaret için, çıktık, karşı yola gidiyorum bizim arabaya benzer beyaz arabayı görünce: )))))
eşim seslendi nereye gidiyorsun dedi, arabaya dedim: ))))
saftirik o bizim arabamı dedi: ))))
bazen her sakallıyı dedem sanıyom: )
ay hiç güleceğim yoktu valla........
bu aralar hiç yarışmalara katılasım yok açıkçası canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…