Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Ben daha o yönümü göstermedim, bi kıskanırsam deliriyorum, onun dışında sakin yaklaşıyorum, öyle dırdır yapmam herşeye o da yapmasın
Eskiden fevriydim, kolay kolay eyvallah etmezdim. eşimden beri daha kontrollüyüm, aşk değiştiriyor insanı

tabi öyle, ama bende ilk zamanlar dırdır etmezdimki, 5aydır falan eder oldum: )
yani 3seneden sonra yani

Evett eğlenirdik :))

Allah korusun tabi Sınav olmasada hasta olmasınlar

Kesin taş çalardı
Evet olmasınlarŞöyle sınav diyorum okulda gitmedikleri her birgün ödevleri çoğalması demek buda onların işini daha zorlaştırıyorÖğretmenimiz hastada olsalar tüm ödevleri sınıfta yapılan herşeyi yaptırıyor..En iyisi düzen bozulmasın
Birde zaten zayıflar iyice halsiz kalırlar

Çok geçmiş olsun canım

sağol canım.

Ben tolinle eş olmam

ozaman harbiyle ol: ))))
tolinde yedekte kalır: )

Kesin taş çalardı

sanalda çalamazkiiii çalamazkiiii: ))))

Bana daha var diyorsun yani

aynen öyle, böyle dırdır edeceğim aklıma gelmezdi başlarda, valla bildiğin evlilik oluyo sonradan: ))))))
zaten ben dırdırsız bir evlilikte görmedim hiç: )

Tamam anlaştık

harbi gece online olmuşsun fotosu eşimle aramızda replik oldu: )))))
o çocuk gibi bakıp gece online olmuşsun diyip gülüyoz: )))))

Senin yemeklerine rağme zayıflar mi :))
Okul işleri zor ya.. Yeniden çocukmolsam der ya bazen insanlar, ben hayatta istemem okul işkence gibi :))

Aa.. ne zaman yalan söylediğimi gördün

Belki biz ilk oluruz
Ben öyle olmak istemiyorum

Senin yemeklerine rağme zayıflar mi :))
Okul işleri zor ya.. Yeniden çocukmolsam der ya bazen insanlar, ben hayatta istemem okul işkence gibi :))

Aa.. ne zaman yalan söylediğimi gördün
Ben onların yüzünden sürekli farklı şeyler yapma çabasındayımÇok zayıf değiller ama pek yemiyorlar öldürüyorlar beni
Şimdi daha zor canımSavaşlar,antlaşmalar,deneyler,vücudumuz ,geometri ,ingilizce vs..herşeyi işliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…