aynen: ))))))
kardeş misali galiba, görseler boğasıları gelir görmeseler göresileri gelir: ))))
ama bazen bizde onlara ediyoruz bence dengeleniyor genelde: ) haksızmıyım?: )
şahsen ben bazen lafları öyle bir sayıyorumki adama, sonra içimden pişman oluyorum ama iş işten geçiyor
evlilik böyle işte, bir nalına bir mıhına bence...
Ben daha o yönümü göstermedim, bi kıskanırsam deliriyorum, onun dışında sakin yaklaşıyorum, öyle dırdır yapmam herşeye o da yapmasın
Eskiden fevriydim, kolay kolay eyvallah etmezdim. eşimden beri daha kontrollüyüm, aşk değiştiriyor insanı
Ben daha o yönümü göstermedim, bi kıskanırsam deliriyorum, onun dışında sakin yaklaşıyorum, öyle dırdır yapmam herşeye o da yapmasın
Eskiden fevriydim, kolay kolay eyvallah etmezdim. eşimden beri daha kontrollüyüm, aşk değiştiriyor insanı
Evet olmasınlarŞöyle sınav diyorum okulda gitmedikleri her birgün ödevleri çoğalması demek buda onların işini daha zorlaştırıyorÖğretmenimiz hastada olsalar tüm ödevleri sınıfta yapılan herşeyi yaptırıyor..En iyisi düzen bozulmasın
Birde zaten zayıflar iyice halsiz kalırlar
aynen öyle, böyle dırdır edeceğim aklıma gelmezdi başlarda, valla bildiğin evlilik oluyo sonradan: ))))))
zaten ben dırdırsız bir evlilikte görmedim hiç: )
aynen öyle, böyle dırdır edeceğim aklıma gelmezdi başlarda, valla bildiğin evlilik oluyo sonradan: ))))))
Evet olmasınlarŞöyle sınav diyorum okulda gitmedikleri her birgün ödevleri çoğalması demek buda onların işini daha zorlaştırıyorÖğretmenimiz hastada olsalar tüm ödevleri sınıfta yapılan herşeyi yaptırıyor..En iyisi düzen bozulmasın
Birde zaten zayıflar iyice halsiz kalırlar
Ben onların yüzünden sürekli farklı şeyler yapma çabasındayımÇok zayıf değiller ama pek yemiyorlar öldürüyorlar beni
Şimdi daha zor canımSavaşlar,antlaşmalar,deneyler,vücudumuz ,geometri ,ingilizce vs..herşeyi işliyorlar