-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.361 pinkstrap .!.: Sağol tatlım Kızında bizden birşeyler kapsın Genişletmek için tıkla... Benim kızım benden becerikli Valla, el atmadığı şey yok
pinkstrap .!.: Sağol tatlım Kızında bizden birşeyler kapsın Genişletmek için tıkla... Benim kızım benden becerikli Valla, el atmadığı şey yok
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.362 _VUSLAT_ .!.: Benim kızım benden becerikli Valla, el atmadığı şey yok Genişletmek için tıkla... Ne güzel.. Öyle olsun tabi
_VUSLAT_ .!.: Benim kızım benden becerikli Valla, el atmadığı şey yok Genişletmek için tıkla... Ne güzel.. Öyle olsun tabi
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.363 Tolinnnnn
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.364 pinkstrap .!.: Ayy o bende de var yanımda herşeyi yeyip içsinler. Hiçbiri zerre etkilemiyor. Çay içmelerine izin vermiyorum Genişletmek için tıkla... Sorma bir de dışarı çıkınca bakıyorum çay bahçelerinde millet çayları yudumluyor, kafamı öne eğip geçiyorum
pinkstrap .!.: Ayy o bende de var yanımda herşeyi yeyip içsinler. Hiçbiri zerre etkilemiyor. Çay içmelerine izin vermiyorum Genişletmek için tıkla... Sorma bir de dışarı çıkınca bakıyorum çay bahçelerinde millet çayları yudumluyor, kafamı öne eğip geçiyorum
Miss_bonn Çok Şükür Varlığına... Kayıtlı Üye 22 Kasım 2014 3.162 2.155 248 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.365 _VUSLAT_ .!.: Çay içmeden günü atlatamam ben de, ramazanda en çok çay istiyor canım Ben de aynı günde 2-3 demlik çay içerim Canım yaşını sorabilir miyim mahzuru yoksa Genişletmek için tıkla... Ne mahsuru olucak tabikide :) 23 yaşındayım nasipse nisanda 24e giriyorum :) neden ki :)
_VUSLAT_ .!.: Çay içmeden günü atlatamam ben de, ramazanda en çok çay istiyor canım Ben de aynı günde 2-3 demlik çay içerim Canım yaşını sorabilir miyim mahzuru yoksa Genişletmek için tıkla... Ne mahsuru olucak tabikide :) 23 yaşındayım nasipse nisanda 24e giriyorum :) neden ki :)
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.366 pinkstrap .!.: Ne güzel.. Öyle olsun tabi Genişletmek için tıkla... Dekupaj yapıyor, ben bile yapmadım hiç:) Hatta bazen yaptığı şeyleri , anne neolur KK ne eklesene diyor
pinkstrap .!.: Ne güzel.. Öyle olsun tabi Genişletmek için tıkla... Dekupaj yapıyor, ben bile yapmadım hiç:) Hatta bazen yaptığı şeyleri , anne neolur KK ne eklesene diyor
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.367 _VUSLAT_ .!.: Dekupaj yapıyor, ben bile yapmadım hiç:) Hatta bazen yaptığı şeyleri , anne neolur KK ne eklesene diyor Genişletmek için tıkla... Ekle sende :)) Göster kızının yeteneklerini, bizimde ondan öğreneceklerimiz var baksana bende hiç yapmadım Dekupaj. O nedir yaff
_VUSLAT_ .!.: Dekupaj yapıyor, ben bile yapmadım hiç:) Hatta bazen yaptığı şeyleri , anne neolur KK ne eklesene diyor Genişletmek için tıkla... Ekle sende :)) Göster kızının yeteneklerini, bizimde ondan öğreneceklerimiz var baksana bende hiç yapmadım Dekupaj. O nedir yaff
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.368 nilersn .!.: Ne mahsuru olucak tabikide :) 23 yaşındayım nasipse nisanda 24e giriyorum :) neden ki :) Genişletmek için tıkla... Merak ettim canım Çıtırmışsın
nilersn .!.: Ne mahsuru olucak tabikide :) 23 yaşındayım nasipse nisanda 24e giriyorum :) neden ki :) Genişletmek için tıkla... Merak ettim canım Çıtırmışsın
Miss_bonn Çok Şükür Varlığına... Kayıtlı Üye 22 Kasım 2014 3.162 2.155 248 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.369 _VUSLAT_ .!.: Merak ettim canım Çıtırmışsın Genişletmek için tıkla... Ayy teşekkür ederim sizde öylesinizdir eminim enerjiniz yüksek çünkü :)
_VUSLAT_ .!.: Merak ettim canım Çıtırmışsın Genişletmek için tıkla... Ayy teşekkür ederim sizde öylesinizdir eminim enerjiniz yüksek çünkü :)
Miss_bonn Çok Şükür Varlığına... Kayıtlı Üye 22 Kasım 2014 3.162 2.155 248 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.370 Burdaki tolin fırtınası nedir yahu ben anlayamadım
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.371 pinkstrap .!.: Ekle sende :)) Göster kızının yeteneklerini, bizimde ondan öğreneceklerimiz var baksana bende hiç yapmadım Dekupaj. O nedir yaff Genişletmek için tıkla... Biraz daha büyüsün kendi üye olup ekler:) Peçeteyi tutkalla eşyalara baskı yapıyorsun:) Cidden duymadın mı
pinkstrap .!.: Ekle sende :)) Göster kızının yeteneklerini, bizimde ondan öğreneceklerimiz var baksana bende hiç yapmadım Dekupaj. O nedir yaff Genişletmek için tıkla... Biraz daha büyüsün kendi üye olup ekler:) Peçeteyi tutkalla eşyalara baskı yapıyorsun:) Cidden duymadın mı
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.372 nilersn .!.: Ayy teşekkür ederim sizde öylesinizdir eminim enerjiniz yüksek çünkü :) Genişletmek için tıkla... Sağol canım Değilim ama çıtırların arasında gençleşiyorum nilersn .!.: Burdaki tolin fırtınası nedir yahu ben anlayamadım Genişletmek için tıkla... Tolini hain ilan ettiler de Ben yokum ama aralarında
nilersn .!.: Ayy teşekkür ederim sizde öylesinizdir eminim enerjiniz yüksek çünkü :) Genişletmek için tıkla... Sağol canım Değilim ama çıtırların arasında gençleşiyorum nilersn .!.: Burdaki tolin fırtınası nedir yahu ben anlayamadım Genişletmek için tıkla... Tolini hain ilan ettiler de Ben yokum ama aralarında
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.373 Tolin
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.374 nilersn .!.: Burdaki tolin fırtınası nedir yahu ben anlayamadım Genişletmek için tıkla... Tolin bizim kabusumuz. Yaramaz böcüğümüz.. Hiç yerinde durmaz, arkamızdan iş çeviririr _VUSLAT_ .!.: Biraz daha büyüsün kendi üye olup ekler:) Peçeteyi tutkalla eşyalara baskı yapıyorsun:) Cidden duymadın mı Genişletmek için tıkla... Yok tatlım duymamıştım ben öyle şeylerle pek ilgilenmem
nilersn .!.: Burdaki tolin fırtınası nedir yahu ben anlayamadım Genişletmek için tıkla... Tolin bizim kabusumuz. Yaramaz böcüğümüz.. Hiç yerinde durmaz, arkamızdan iş çeviririr _VUSLAT_ .!.: Biraz daha büyüsün kendi üye olup ekler:) Peçeteyi tutkalla eşyalara baskı yapıyorsun:) Cidden duymadın mı Genişletmek için tıkla... Yok tatlım duymamıştım ben öyle şeylerle pek ilgilenmem
Miss_bonn Çok Şükür Varlığına... Kayıtlı Üye 22 Kasım 2014 3.162 2.155 248 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.375 _VUSLAT_ .!.: Sağol canım Değilim ama çıtırların arasında gençleşiyorum Tolini hain ilan ettiler de Ben yokum ama aralarında Genişletmek için tıkla... Aaaaa kaçırmışım dünden beri tolin tolin ama tolinden hiç tepki glmiyo :) tolin neler oluyor
_VUSLAT_ .!.: Sağol canım Değilim ama çıtırların arasında gençleşiyorum Tolini hain ilan ettiler de Ben yokum ama aralarında Genişletmek için tıkla... Aaaaa kaçırmışım dünden beri tolin tolin ama tolinden hiç tepki glmiyo :) tolin neler oluyor
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.376 nilersn .!.: Aaaaa kaçırmışım dünden beri tolin tolin ama tolinden hiç tepki glmiyo :) tolin neler oluyor Genişletmek için tıkla... Tolin ortalığı karıştırıp uyumaya kaçmıştı ondan tepki vermiyordu :) Şimdide kursta hanımefendi. Sen onu akşam üstü gör
nilersn .!.: Aaaaa kaçırmışım dünden beri tolin tolin ama tolinden hiç tepki glmiyo :) tolin neler oluyor Genişletmek için tıkla... Tolin ortalığı karıştırıp uyumaya kaçmıştı ondan tepki vermiyordu :) Şimdide kursta hanımefendi. Sen onu akşam üstü gör
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.377 pinkstrap .!.: Tolin bizim kabusumuz. Yaramaz böcüğümüz.. Hiç yerinde durmaz, arkamızdan iş çeviririr Yok tatlım duymamıştım ben öyle şeylerle pek ilgilenmem Genişletmek için tıkla... Bizim evde de kızım meraklı:) Benim ilgi alanım mutfak ve dikiş
pinkstrap .!.: Tolin bizim kabusumuz. Yaramaz böcüğümüz.. Hiç yerinde durmaz, arkamızdan iş çeviririr Yok tatlım duymamıştım ben öyle şeylerle pek ilgilenmem Genişletmek için tıkla... Bizim evde de kızım meraklı:) Benim ilgi alanım mutfak ve dikiş
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.378 _VUSLAT_ .!.: Bizim evde de kızım meraklı:) Benim ilgi alanım mutfak ve dikiş Genişletmek için tıkla... Benimkisi hiçbiri Mutfağı mecburen yapıyorum, yarışmaya katılıyorum ki. Işkence gibi gelmesin
_VUSLAT_ .!.: Bizim evde de kızım meraklı:) Benim ilgi alanım mutfak ve dikiş Genişletmek için tıkla... Benimkisi hiçbiri Mutfağı mecburen yapıyorum, yarışmaya katılıyorum ki. Işkence gibi gelmesin
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.379 pinkstrap .!.: Tolin ortalığı karıştırıp uyumaya kaçmıştı ondan tepki vermiyordu :) Şimdide kursta hanımefendi. Sen onu akşam üstü gör Genişletmek için tıkla... Akşama yemeği erken hazırlayıp çocukları rahata erdirip gelmem lazım Sonra kaçırıyorum aksiyonu, geçmiş de yapamıyorum
pinkstrap .!.: Tolin ortalığı karıştırıp uyumaya kaçmıştı ondan tepki vermiyordu :) Şimdide kursta hanımefendi. Sen onu akşam üstü gör Genişletmek için tıkla... Akşama yemeği erken hazırlayıp çocukları rahata erdirip gelmem lazım Sonra kaçırıyorum aksiyonu, geçmiş de yapamıyorum
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.380 _VUSLAT_ .!.: Akşama yemeği erken hazırlayıp çocukları rahata erdirip gelmem lazım Sonra kaçırıyorum aksiyonu, geçmiş de yapamıyorum Genişletmek için tıkla... Şimdiden yap sende yemeğini, sakin nasılsa buralar
_VUSLAT_ .!.: Akşama yemeği erken hazırlayıp çocukları rahata erdirip gelmem lazım Sonra kaçırıyorum aksiyonu, geçmiş de yapamıyorum Genişletmek için tıkla... Şimdiden yap sende yemeğini, sakin nasılsa buralar