Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.682 615.313 1.423 Malatya 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.401 oglumun .!.: amaaaa hoş olmuşşş (tolinnnn duymasınlar ben bayıldım resimlere...) ne münasebet elbette sizdenim asalım tolinii.hımmm cızzzzzz. Genişletmek için tıkla... Tolin yazdıklarını görmesin Geç arkama
oglumun .!.: amaaaa hoş olmuşşş (tolinnnn duymasınlar ben bayıldım resimlere...) ne münasebet elbette sizdenim asalım tolinii.hımmm cızzzzzz. Genişletmek için tıkla... Tolin yazdıklarını görmesin Geç arkama
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.140 1.423 60 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.402 Nevreste .!.: Ablam hoşgeldinAkşam tolin'e helva yaptım gördün mü Mevlüt okutuyoruz Genişletmek için tıkla... Sabah gördüm nevoşşş öldüm gülmekten varyaa deli bu kız ayoll deliii _VUSLAT_ .!.: Evet canım, gece çalışıyor:) Rahatsız biraz ya zor kalkıyor Ablacım nasılsın Genişletmek için tıkla... İyiyim canım sağol sen nasılsın,ev halkı nasıl oldu düzeldilermi biraz oglumun .!.: amaaaa hoş olmuşşş (tolinnnn duymasınlar ben bayıldım resimlere...) ne münasebet elbette sizdenim asalım tolinii.hımmm cızzzzzz. Genişletmek için tıkla... Tolini ben asacam kimseye yedirtmem onu,ipini ben çekcem
Nevreste .!.: Ablam hoşgeldinAkşam tolin'e helva yaptım gördün mü Mevlüt okutuyoruz Genişletmek için tıkla... Sabah gördüm nevoşşş öldüm gülmekten varyaa deli bu kız ayoll deliii _VUSLAT_ .!.: Evet canım, gece çalışıyor:) Rahatsız biraz ya zor kalkıyor Ablacım nasılsın Genişletmek için tıkla... İyiyim canım sağol sen nasılsın,ev halkı nasıl oldu düzeldilermi biraz oglumun .!.: amaaaa hoş olmuşşş (tolinnnn duymasınlar ben bayıldım resimlere...) ne münasebet elbette sizdenim asalım tolinii.hımmm cızzzzzz. Genişletmek için tıkla... Tolini ben asacam kimseye yedirtmem onu,ipini ben çekcem
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.682 615.313 1.423 Malatya 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.403 HanimKelesimiGetir .!.: Sabah gördüm nevoşşş öldüm gülmekten varyaa deli bu kız ayoll deliii İyiyim canım sağol sen nasılsın,ev halkı nasıl oldu düzeldilermi biraz Tolini ben asacam kimseye yedirtmem onu,ipini ben çekcem Genişletmek için tıkla... Öyle Ablacım Nasılsın iyi misin
HanimKelesimiGetir .!.: Sabah gördüm nevoşşş öldüm gülmekten varyaa deli bu kız ayoll deliii İyiyim canım sağol sen nasılsın,ev halkı nasıl oldu düzeldilermi biraz Tolini ben asacam kimseye yedirtmem onu,ipini ben çekcem Genişletmek için tıkla... Öyle Ablacım Nasılsın iyi misin
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.140 1.423 60 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.404 Nevreste .!.: Öyle Ablacım Nasılsın iyi misin Genişletmek için tıkla... İyiyim bende sağol çayımı içiyorum
Nevreste .!.: Öyle Ablacım Nasılsın iyi misin Genişletmek için tıkla... İyiyim bende sağol çayımı içiyorum
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.682 615.313 1.423 Malatya 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.405 HanimKelesimiGetir .!.: İyiyim bende sağol çayımı içiyorum Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.140 1.423 60 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.406 Nevreste .!.: Afiyet olsun Genişletmek için tıkla... Mersi nevoşum gel beraber içelimm
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.682 615.313 1.423 Malatya 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.407 HanimKelesimiGetir .!.: Mersi nevoşum gel beraber içelimm Genişletmek için tıkla... İyi olurdu ablacımBen de yemek yapacağım biraz gezineyim
HanimKelesimiGetir .!.: Mersi nevoşum gel beraber içelimm Genişletmek için tıkla... İyi olurdu ablacımBen de yemek yapacağım biraz gezineyim
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.408 Nevreste .!.: Allah kolaylık versin canımGece işleri zorBenimkide dün gecedeydiBugün yine çağırdılar gitti hiç dinlenmek yok Genişletmek için tıkla... Amin canım, zor gerçekten, gece uykusu gibi olmuyor gündüz uykusu HanimKelesimiGetir .!.: Sabah gördüm nevoşşş öldüm gülmekten varyaa deli bu kız ayoll deliii İyiyim canım sağol sen nasılsın,ev halkı nasıl oldu düzeldilermi biraz Tolini ben asacam kimseye yedirtmem onu,ipini ben çekcem Genişletmek için tıkla... Ben de iyiyim ablacım Biraz daha iyiler ablacım, şükür:)
Nevreste .!.: Allah kolaylık versin canımGece işleri zorBenimkide dün gecedeydiBugün yine çağırdılar gitti hiç dinlenmek yok Genişletmek için tıkla... Amin canım, zor gerçekten, gece uykusu gibi olmuyor gündüz uykusu HanimKelesimiGetir .!.: Sabah gördüm nevoşşş öldüm gülmekten varyaa deli bu kız ayoll deliii İyiyim canım sağol sen nasılsın,ev halkı nasıl oldu düzeldilermi biraz Tolini ben asacam kimseye yedirtmem onu,ipini ben çekcem Genişletmek için tıkla... Ben de iyiyim ablacım Biraz daha iyiler ablacım, şükür:)
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.140 1.423 60 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.409 Nevreste .!.: İyi olurdu ablacımBen de yemek yapacağım biraz gezineyim Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin sanada turla biraz bende siyasete uçayım
Nevreste .!.: İyi olurdu ablacımBen de yemek yapacağım biraz gezineyim Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin sanada turla biraz bende siyasete uçayım
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.140 1.423 60 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.410 _VUSLAT_ .!.: Amin canım, zor gerçekten, gece uykusu gibi olmuyor gündüz uykusu Ben de iyiyim ablacım Biraz daha iyiler ablacım, şükür:) Genişletmek için tıkla... Aman onlar hasta oldularmı dünya tersine dönüyor işte
_VUSLAT_ .!.: Amin canım, zor gerçekten, gece uykusu gibi olmuyor gündüz uykusu Ben de iyiyim ablacım Biraz daha iyiler ablacım, şükür:) Genişletmek için tıkla... Aman onlar hasta oldularmı dünya tersine dönüyor işte
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.682 615.313 1.423 Malatya 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.411 _VUSLAT_ .!.: Amin canım, zor gerçekten, gece uykusu gibi olmuyor gündüz uykusu Ben de iyiyim ablacım Biraz daha iyiler ablacım, şükür:) Genişletmek için tıkla... Orası öyleAlıştılar artık ne yapsınlar HanimKelesimiGetir .!.: Kolay gelsin sanada turla biraz bende siyasete uçayım Genişletmek için tıkla... Sağol AblamAblam yaramazlık yapma
_VUSLAT_ .!.: Amin canım, zor gerçekten, gece uykusu gibi olmuyor gündüz uykusu Ben de iyiyim ablacım Biraz daha iyiler ablacım, şükür:) Genişletmek için tıkla... Orası öyleAlıştılar artık ne yapsınlar HanimKelesimiGetir .!.: Kolay gelsin sanada turla biraz bende siyasete uçayım Genişletmek için tıkla... Sağol AblamAblam yaramazlık yapma
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.412 HanimKelesimiGetir .!.: İyiyim bende sağol çayımı içiyorum Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun abla HanimKelesimiGetir .!.: Aman onlar hasta oldularmı dünya tersine dönüyor işte Genişletmek için tıkla... Evet abla, bir de yemiyorlar hasta olunca, onlar yemeyince benimde yiyesim gelmiyor
HanimKelesimiGetir .!.: İyiyim bende sağol çayımı içiyorum Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun abla HanimKelesimiGetir .!.: Aman onlar hasta oldularmı dünya tersine dönüyor işte Genişletmek için tıkla... Evet abla, bir de yemiyorlar hasta olunca, onlar yemeyince benimde yiyesim gelmiyor
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.140 1.423 60 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.413 Nevreste .!.: Orası öyleAlıştılar artık ne yapsınlar Sağol AblamAblam yaramazlık yapma Genişletmek için tıkla... Uslu duruyorum artık eskisi gibi kşmseler yok artık _VUSLAT_ .!.: Afiyet olsun abla Evet abla, bir de yemiyorlar hasta olunca, onlar yemeyince benimde yiyesim gelmiyor Genişletmek için tıkla... Sağol vuslatcım,eşimde öyle 2 gündür halsiz oda,zencefilli bal yapıp içiriyorum
Nevreste .!.: Orası öyleAlıştılar artık ne yapsınlar Sağol AblamAblam yaramazlık yapma Genişletmek için tıkla... Uslu duruyorum artık eskisi gibi kşmseler yok artık _VUSLAT_ .!.: Afiyet olsun abla Evet abla, bir de yemiyorlar hasta olunca, onlar yemeyince benimde yiyesim gelmiyor Genişletmek için tıkla... Sağol vuslatcım,eşimde öyle 2 gündür halsiz oda,zencefilli bal yapıp içiriyorum
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.682 615.313 1.423 Malatya 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.414 HanimKelesimiGetir .!.: Uslu duruyorum artık eskisi gibi kşmseler yok artık Sağol vuslatcım,eşimde öyle 2 gündür halsiz oda,zencefilli bal yapıp içiriyorum Genişletmek için tıkla... İyi o zaman
HanimKelesimiGetir .!.: Uslu duruyorum artık eskisi gibi kşmseler yok artık Sağol vuslatcım,eşimde öyle 2 gündür halsiz oda,zencefilli bal yapıp içiriyorum Genişletmek için tıkla... İyi o zaman
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.415 Nevreste .!.: Orası öyleAlıştılar artık ne yapsınlar Sağol AblamAblam yaramazlık yapma Genişletmek için tıkla... Ben gidip bir daha dürteyim şunu
Nevreste .!.: Orası öyleAlıştılar artık ne yapsınlar Sağol AblamAblam yaramazlık yapma Genişletmek için tıkla... Ben gidip bir daha dürteyim şunu
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.416 HanimKelesimiGetir .!.: Uslu duruyorum artık eskisi gibi kşmseler yok artık Sağol vuslatcım,eşimde öyle 2 gündür halsiz oda,zencefilli bal yapıp içiriyorum Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun ablacım Zencefili ben de içiriyorum ıhalmurla beraber, soğuk algınlığına birebir
HanimKelesimiGetir .!.: Uslu duruyorum artık eskisi gibi kşmseler yok artık Sağol vuslatcım,eşimde öyle 2 gündür halsiz oda,zencefilli bal yapıp içiriyorum Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun ablacım Zencefili ben de içiriyorum ıhalmurla beraber, soğuk algınlığına birebir
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.140 1.423 60 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.417 _VUSLAT_ .!.: Çok geçmiş olsun ablacım Zencefili ben de içiriyorum ıhalmurla beraber, soğuk algınlığına birebir Genişletmek için tıkla... Sağol canım,zencefil iyi geliyor hem göğsüde yumuşatıyor işte
_VUSLAT_ .!.: Çok geçmiş olsun ablacım Zencefili ben de içiriyorum ıhalmurla beraber, soğuk algınlığına birebir Genişletmek için tıkla... Sağol canım,zencefil iyi geliyor hem göğsüde yumuşatıyor işte
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.682 615.313 1.423 Malatya 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.418 _VUSLAT_ .!.: Ben gidip bir daha dürteyim şunu Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin canım
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.419 Merhaba
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.682 615.313 1.423 Malatya 18 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.420 EnHarbiKiz .!.: Merhaba Genişletmek için tıkla... Merhaba canım Nerde bizim hanımlar