Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

ıyı geceler kızlar :) gorusuruz cıkıyorum bn

İyi gecelerr görüşürüzz ..

basvurdum oraya nenem ama arayan olmadı bı tanıdıkla gorustuk turkıyenın sayılı sırketlerının bırının basında adam dedıkı isg belgenı al gel başla işe dedi o yuzden bu kursa yazıldım

Burası garanti ise iyi olur o zaman,hayırlısı olsun canım ya iş bulmak ciddi zor artık

Yok abla aklı fitne fesada çalışıyor sadece biricik oglusunu ağına düşürmüş örümcek gibi görüyor beni

Varsa bir durum icabına bakılır,en temizinden

yok canım ıs kurun degıl ozel kurs muhendısler mımarlar bıyolojı kımya fızık mezunları alabılıyo sadece bu belgeyı
hmmm İnşallah olur canım ya zor valla iş bulmak bende gıdıyorum kursa ama hıc umudum yok acıkcası..

Canım en iyisini yapmışsın hep bunu söylüyorlar zaten
valla ıyımı yaptım kotumu yaptım sınavdan sonra gorucem nevrestem inşallah hayırlısıyla bı ıs bulurum

Mezun olmakta yetmiyor bu ülkede
yetmıyo kanka

İyi gecelerr görüşürüzz ..

Burası garanti ise iyi olur o zaman,hayırlısı olsun canım ya iş bulmak ciddi zor artık

Varsa bir durum icabına bakılır,en temizinden
oyle nenem oyle

valla ıyımı yaptım kotumu yaptım sınavdan sonra gorucem nevrestem inşallah hayırlısıyla bı ıs bulurum

yetmıyo kanka

oyle nenem oyle
Eşimin kuzenide kursa gidiyor ondan biliyorum gitmek gerekiyormuş sizin bölümler için umarım doğrudur çabuk işe girersin.Herşeyi iyice zorlaştırıyorlar

Geçen hafta bir ara zehirlendim. Bir iki gün o sebep... Bu hafta üç gündür migren beni geberttti.
İş yerinde işler yoğun, işte böyle...

Çok geçmiş olsun canım,şimdi nasılsın

yetmıyo kanka

oyle nenem oyle

İş yok artık,buluyorsun şartları iyi olmuyor birde

Hahha eşim evin tek çocuğu,babası yok. Kaynanami görmüyorum,duymuyorum sorun olmuyo. napayim ne elti, ne gorumce derdim var

Beraber oturmuyorsun demi evin ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…