- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Sağ ol canım, yarın iş yerinden bakarım inşallah çorbalara...Çok geçmiş olsun canımAcil şifalar diliyorum
evet nevoş ya sertıfıkan olmadan işe almıyolar bundan sonra bıde benzınlıkler ıcın uzmanlk belgesı var onu alıcam daha of of mıllet ceyız yapıyo ben belge pesınde kosuyorumEşimin kuzenide kursa gidiyor ondan biliyorum gitmek gerekiyormuş sizin bölümler için umarım doğrudur çabuk işe girersin.Herşeyi iyice zorlaştırıyorlar
Sağ ol abla, sabah da kötüydüm. Şu anda iyiyim allah'a şükür.Çok geçmiş olsun canım,şimdi nasılsın
İş yok artık,buluyorsun şartları iyi olmuyor birde
Beraber oturmuyorsun demi evin ayrı.
Tamam canımSağ ol canım, yarın iş yerinden bakarım inşallah çorbalara...Diz üstü bilgisayardan bakamadım.
Hoşgeldin Adra'cım
Hoşgeldin avatar değişmiş tanıyamadım bi an
Adra'm da gelmiş.
Selam hoş geldinn
Allah kolaylık versin canımevet nevoş ya sertıfıkan olmadan işe almıyolar bundan sonra bıde benzınlıkler ıcın uzmanlk belgesı var onu alıcam daha of of mıllet ceyız yapıyo ben belge pesınde kosuyorum
Beraber otursak bu kadar gulemezdim sanırım.Beraber oturmuyorsun demi evin ayrı.
Nasılsın canımHoşbuldum canım.
Gıda zehirlenmesi, bir yherde bir şey yedim de tarihi geçmiş meğer...Hoşbuldum Nevoş.
Hoşbuldum canım.Yok değişmedi avatarım.
Selam canım.Çok geçmiş olsun.Nasıl zehirlendin?
Hoşbuldum hanım abla.
Sağ ol abla, sabah da kötüydüm. Şu anda iyiyim allah'a şükür.
Hoşbuldum Nevoş.
Hoşbuldum canım.Yok değişmedi avatarım.
Selam canım.Çok geçmiş olsun.Nasıl zehirlendin?
Hoşbuldum hanım abla.
Beraber otursak bu kadar gulemezdim sanırım.Allah biliyor ben zerre kadar istemiyordum birlikte oturmayi,eşimde istemiyordu. Biraz problemli kişilik bişey demedim yine de sonuçta kadının kimsesi yok eşimden başka. kendisi; ben sizle oturmam,karışırsınız bana çekemem sizi,gencecik kadınım ben dedi bunca sene koca kahri cektim,bi de sizle ugrasamam dedi 65 doğumlu. Canımıza minnet dedik,ayrı oturuyoruz
Nasılsın canım
Ohhh ne güzelBeraber otursak bu kadar gulemezdim sanırım.Allah biliyor ben zerre kadar istemiyordum birlikte oturmayi,eşimde istemiyordu. Biraz problemli kişilik bişey demedim yine de sonuçta kadının kimsesi yok eşimden başka. kendisi; ben sizle oturmam,karışırsınız bana çekemem sizi,gencecik kadınım ben dedi bunca sene koca kahri cektim,bi de sizle ugrasamam dedi 65 doğumlu. Canımıza minnet dedik,ayrı oturuyoruz
Geç kaldın geziyor musun yine
rulmu hiç yaa,her iki tarafta içinde zor yaniGöz kulak olun yeter yani,gencecik kadın tabi yaa akıllı kadınmış baksana mazallah karışırsınız falan olay çıkarırdı
Hiiii gökkuşağı gibi mübarekİyiyim çok şükür.Sen nasılsın?
Kaynanan çok renkli bir kişilik galiba.
ne mezunusunuz hangı kursa gıdıyorsunuz?
Yaa.Gıda zehirlenmesi, bir yherde bir şey yedim de tarihi geçmiş meğer...
Darısı başıma olsun o zaman ablam :)Artık bir çok üyede tanınıyor zaten,yeni gelen kişilerde kendini tanıtabilirse kalıcı oluyorlar,burası öyle kopamıyorsunuz sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?