Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Herkese hayırlı cumalar.Editlerim hanım keleşim bütün evi temizledimBildirimleri temizleyemiyorum .Temizlemek istiyorum.Çok dolu.Takıntı oldu.

nişanlıyım abla ağustosta düğünüm var kısmetse :) kursa gidiyorum işte bende tolin gibi bakalım inşallah olur işte :)

Hayırlısı olsun bakalım,şimdi çeyiz telaşı vardır sizdede kolay değil tabi anne baba için

Herkese hayırlı cumalar.Editlerim hanım keleşim bütün evi temizledimBildirimleri temizleyemiyorum .Temizlemek istiyorum.Çok dolu.Takıntı oldu.

Selam hayırlı cumalar olsun,bildirimlere tıklayınca kimden geldiği belli oluyor ya,geri çıkış yapınca yok olur onlar

saol ablam darısı tüm isteyenlern basına :) Olmazmı ablam çeyiz topiğindeyim bütün gün valla :) çogu sey halloldu cok sukur ben gordkce hep aldm cıksn aradan toplu masraf olmasn dıye cok seyım kalmadı onlarda dugune yakn artık nasipse :)

Mesajlar ve Konular
Bildirim Seçenekleri...
  • İzlediğim konuya mesaj yazıldığında beni uyar.
    İzlediğiniz konuya bir cevap yazıldığında bilgilendirilmek ister misiniz ?

• İzlenilen konuya eklenti ekler
    Görüntülediğiniz konuya birisi yanıt veriyor ve dosya iliştiriyor

• Mesajımdan Alıntı Yapıldığında Uyar.
    Mesajınızdan alıntı yapıldığında bilgilendirilmek ister misiniz ?

• Mesajında seni etiketledi
    Birisi seni mesajında etiketledi

• Mesajım beğenildiğinde beni uyar.
    Mesajınız beğenildiğinde bilgilendirilmek ister misiniz ?
Bunların sol tarafında kucuk varya,ondaki tikleri kaldıracaksın sonra değişikliği kaydet tuşuna basacaksın

Mesajıma alıntı yapıldığında uyar
Mesajım beğenildiğinde beni uyar
Sağ başta nickinin olduğu yere tıkla bildirim seçenekleri var oradan yapacaksın bu işlemi..
Ama yaparsan kim alıntıladı kşmbeğendi göremezsin..

Amin diyorum,çok fazla bişey de alma bence zaten hediyede geliyor bu sefer dolup taşıyor yani..

Yok yok eskileri silmek istiyorum Heryeri karıştırdım ama silme seçeneği yok .Öyle birikiyo .Çıkış yapınca sizinkiler gidiyomu.

Eskiler silinmez,yenisi geldikçe aşağıya iner onlar,çıkış yapsanda kalır onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…