Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Sağol Ablam
Ellerine sağlıkBenim yemeğim var dünden ondan rahatım
Lebeniye çorbası ,içli köfte ve yoğurtlu közlenmiş patlıcan

Çorba senin olsun,köfte ve patlıcanı yolla sen

idolsun apla,herşeye yetişiyon maşallah

Olsun o kadar demi,bu saçları boşuna ağartmadık yani

Dayanamıyorum ki abla gordukce aldıkca alasım gelıyor valla :)

Çok güzel ürünler varda çok fazla aşırıya kaçma bence..

Çorba senin olsun,köfte ve patlıcanı yolla sen

Olsun o kadar demi,bu saçları boşuna ağartmadık yani

Çok güzel ürünler varda çok fazla aşırıya kaçma bence..

Saol ablam zatn artık maddi olarak çöktüm battım çalışsam böyle olmazda gereksiz almıyorum artık küçük ev aletleri süpürge beyaz eşyalar falan alındı.. ben işte ufak tefek eksıklerı alıyorum su zamanlar nevresmdr yorgan yastık falan.. Nevoş bana yemek yapmayıda öğretcek boşa gtmıcek onca tencerelerım

Ufak şeyleri hesaplayınca aslında bir dünya para ediyor,nasılsa hediyede geliyor.,Sen en güzeli yakınların varsa ihtiyacın olan şeylerin listesini ver onlar alsınlar,hemde boşa gitmez..

Ufak şeyleri hesaplayınca aslında bir dünya para ediyor,nasılsa hediyede geliyor.,Sen en güzeli yakınların varsa ihtiyacın olan şeylerin listesini ver onlar alsınlar,hemde boşa gitmez..

mantıklı :) halledıcez bakalm ablam ya bı buyuk olarak yemek takımım kaldı zaten onuda düğüne yakın alırz dedı annem muhafaza edemem cunku evde yer kalmadı artık :) Beklerim abla düğünüme kadınlar kulubune masa ayırcam

Karacanın çeyiz paketleri var ona bakmanı tavsiye ederim,1900 filan fiatı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…