Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Kızlar seni geçecek desene. Olsun bir beğenen var hiç değilse.

Yemek yapmaya çok meraklılar Çok güzel sarma sarıyorlar
Eşim için problem yok .
En zorunu öğrenmişler. Yemek konusunda sana çekmişler demekki.Eşin şanslı.Yemek de seçmiyorsa onun keyfi rahattır.

Masallahh. Kızlar kaç yaşında nevos
10 yaşındalar canım

En zorunu öğrenmişler. Yemek konusunda sana çekmişler demekki.Eşin şanslı.Yemek de seçmiyorsa onun keyfi rahattır.
Evet çok meraklılar ben izin vermiyorum ara ara yapıyorlar.
Birlikte mantı yaparızAma vakitleri olmuyor işte .Birde ben takıntılıyım kendimiz yiyeceksek izin veriyorum misafir falan varsa ellerini süremezler.
Belki kızlara da bize yaptığı gibi yıldırma politikası uyguluyodur
Yok canım onlar çok istekli ben çok izin vermiyorum.Ama kabiliyet var.

Maşallah yaaa. Ben 10 yasindayken sokakta ip atliyodum. Annem Ayy sen yapamazsin,ayyy beceremezsin diye diye bu yasa getirdi. Şimdi internetten öğreniyorum yemek yapmayı

Maşallah yaaa. Ben 10 yasindayken sokakta ip atliyodum. Annem Ayy sen yapamazsin,ayyy beceremezsin diye diye bu yasa getirdi. Şimdi internetten öğreniyorum yemek yapmayı
Ben de o yaşlarda başladım.Annem dışarı ben mutfağa
Ağaç yaşken eğilir diye düşünüyorum.

Ahh bu anneler.Bazı şeyleri küçükken öğrenmek faydalı oluyor.Sonradan alışamıyorsun mutfağa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…