Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Bende çok begendimmm

aynen canım. Yemek yapmak bana zulüm geliyor

Iste bende o merak yok yaşken egilmemisim suçum ne
Yemek yapmak sana zulüm olarak geliyorsa yemek yapmak,yeni tarifler deneme isteğin olmaz
Yemek yapmak sevmekle alakalı bence
Pişmemiş halindeki renkler çok güzel.Pişince kaybolmuş.O bakımdan dedim.Yoksa çok değişik.Misafire güzel bir sunum olur.
Çok haklısın pişmeden renkler daha güzel duruyor.Ayrıca elmalı turta yapınca elma,şeker ve ceviz karışımını pişiriyoruz.Bu resimde sadece elma var görüntü güzel ama tat nasıl olur bilmem.Ara kısmına karamelize şeker ,ceviz ve tarçın karışını sürülebilir.

Zor işlerin adamı olacak demekki.Ona da öğret.İleride karısı rahat etsin.
Onunda hevesi var canımSıkıntıdan oyuncak falan çok dağıtıyor.Ama dışarı çıkacağımız zaman hemen oyuncakları toplayalım diyor.
Kız,erkek ayrımı yok birgün gelir lazım olur öğrensinler.

Yemek yapmak sana zulüm olarak geliyorsa yemek yapmak,yeni tarifler deneme isteğin olmaz
Yemek yapmak sevmekle alakalı bence
evet,sevmek gerek. Ben sevmiyorum. Karnımızı sağlıklı bir şekilde doyuralim da gerekirse her gün aynı şeyleri yiyelim. O kafadayim basit olsun diye makarna yapmam mesela,en son yarışma için yapmıştm. Sebze yemeği yapıyorum genelde. Öyle ugrasli,afilli şeylerle ugrasamiyorum hiç. Elime de yakismiyor zaten

Alt kısım sadece hamursa lezzetli olmaz bence.

Sen çalışıyorsun canım zaten yoruluyorsun kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…