Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Benim en büyük düşmanım o zamanBoş boş evde oturuyorum.
""Bak bak koca baskısıyla çaputlara bürünen ezikler burada külhanbeyi kesiliyor.. o kadar sert kadınsan kocana da diklenseydin ya pasif kadın?
yemezler güzelim bu numaraları kocana diklenecektin beni değiştiremezsin diyecektin ama sen de nerede o güç anca sanal dünyada boş boş konuşursun''

"konu sahibinin derdini anladım ben kapalı dindar bi kızım bana nasıl böyle şey teklif edebilir ki diyor ona öğretmişler kafana çaput sararsan erkeklere sana farklı gözle bakmaz diye o da şaşırıyor şimdi. yazık ne diyelim.."

"çalışırım hayatımı da yaşarım pasif kadınlar gibi koca parasına göz dikmem:)"

"iş hayatı zordur bu kesin ama sanırım buradaki kadınlar derdi koca parası yemek."

Kadindaki kafa bu nevoss

Kızlar keşke yeni kategori yılbaşı sofrasından bir şeyler olsaydı...zaten hepimiz hazırlıycaz,sunumu da hazırlıycaz...güzel olurdu katılım daha.çok olurdu...

Daha ne tür yazılar göreceyiz yahu.acaba burada sivri dilli dilberler hayatta da öyleler mi merak ediyorum.ya güzel tatlı konuşmak varken kalp kırmak niye anlamıyorum

Hımmmm.. yoğurtlu kesme çorbası koptu gidiyor..ben dumanı üstünde köfteli havuçlu yoğurt çorbasına vermiştim oyumu,,,sunum olarakta pek bir şık ve yoğurtlu kesme çorbasıda öyle ama en çok emek azeri erişte çorbasında varr..

Hmmm...çok teşekkür ederimmm canım...sanırım sonda açtığım için konuyu bir az dezavantaj olmuş benim için..ama oy veren vermeyen herkese sonsuzzzz teşekkürlerrr...

Hmmm...çok teşekkür ederimmm canım...sanırım sonda açtığım için konuyu bir az dezavantaj olmuş benim için..ama oy veren vermeyen herkese sonsuzzzz teşekkürlerrr...
acaip emek var çorbanda ellerine sağlık valla bende katılacaktım hatta yaptım resimlerini bile çektim ama sizinkilerini görünce tırstım.. valla sondan birinci olurdu ..evde her zaman yaparım terbiyeli patates çorbası kaynanam bulgaristan göçmenidir.ondan öğrendim ama nerde sizin gibi ayrıntılarla çekip sunum yapıcam... o yüzden yüklemedim ama sizinkiler çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…