Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Günaydın kuzu, kemeri kaptırmamak için gelmiyorsun demii
yok kız sorunlarım var kayınpederm bizde gün boyu çalış sonra git eve yemek faslı çay faslı temizlik faslı yetiştiremiyorum.. bu arada benim faceye eşimde bakıyo arada o yüzden geçen oradan yazmak istememiştim pinkom çaktın sen nasılsın ?
Gğnaydın diloşşşş neymiş o teknik sorunlar varsa bişey anında halleedelimmm
hanımannem işler çok yoğun e bide misafirim var yatılı çok yoruluyorum vallahi sen neler yapıyosun nasılsın ?

Çaktım canım ondan açık açık sormadım zaten
Tek derdin yorgunluk olsun tatlım, dinlenirsin geçer, huzursuz olmayın, birbirinizi üzmeyin gerisi önemli değil. Zor tabi hem çalışıp hem hasta bakmak ama evlatların görevide aileye bakmak işte

Birde yemek derdi var şimdi,misafirin el atsa olmazmı yani bende iyiyim sağol

baş göz üstüne tabiki öyle ama başka şeyler dönüyor gibi ,kırıldığım şeyler olmaya başladı artık o kadar da iyi niyetli düşünmemeye başladım pinkom ya

baş göz üstüne tabiki öyle ama başka şeyler dönüyor gibi ,kırıldığım şeyler olmaya başladı artık o kadar da iyi niyetli düşünmemeye başladım pinkom ya

Ne oldu anlat bakalım..
aman hanımannem..kayınpederim hastaydı bendeydi bi süre sonra iyileşti memlekete döndü,şimdi eşim tekrar çağırmış ve çağırdığını bana söylememiş adam çat kapı geldi.. tamam buyursun gelsinde ben öğretmen değilim ki sabah 8 akşam 5 beni anlamıyorlar..eşimle aramız açıktı bi süre sırf bana ceza olsun diye yapıyor çağırdı babasını şimdi onlar mutlu mesut ben köle izavra.. ay bu cümleleri kurabilceğim kırk yıl geçse aklıma gelmezdi ama insan bi yerden sonra dayanamıyormuş bunu anladım

Hastalık bahane mi? Ne oldu canım anlat belki sen yanlış anlıyorsundur?
bak hanımannenin cevabına yazdım..meğersem eşim bana inat olsun diye gizliden çağırmış gel bize diye... ya çok kırgınım pinko gelmeine değil olaylar başkalaşmaya başladı... aramız bozuluyor günden güne

Memleketteyken yalnız mı kalıyor?

Tamam gelsin ama eşininde sana bunu haber vermesi lazım,burada hata yapmış eşin..

Canım olsun. ..katılmak da güzeldir...

Memleketteyken yalnız mı kalıyor?
evet yalnı kalıyor ama öle hasta falan da değil yani sağlıklı çok şükür gelmesi problem değil fazla rahat bi adam olduğundan eşim bu kslüğümüzü fırsat bilip bilerek çağırdı ki kırgınlık gitsin mecbur kalıp konuşuyorum ya o varken o yüzden ama bana eziyet yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…