Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Nevoş bu Pinko çok tehlikeli.Beni senden kıskanıyor.Allah kocasına sabır versin.
Amin amin sen ona neler çektirdiğimi bilsen var ya
Bi gün maç izlerken takımı gol attı, döndü annesine sarıldı, annesi geri çekildi, git karına sarıl diye O kadar korkutmuşum kvdeyi

Amin amin sen ona neler çektirdiğimi bilsen var ya
Bi gün maç izlerken takımı gol attı, döndü annesine sarıldı, annesi geri çekilde git karına sarıl diye O kadar korkutmuşum kvdeyi
Vahh kadına.Bir de konu açarlar kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana mı atmalı diye.Gelinler fesat halbuki.

Vahh kadına.Bir de konu açarlar kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana mı atmalı diye.Gelinler fesat halbuki.
Ben o gelinlerden değilim, Allah var benim kv çok iyi Bilinçli bi kadın, oğlunu mutlu etmenin yolunun beni mutlu etmek olduğunu biliyor

Ben o gelinlerden değilim, Allah var benim kv çok iyi Bilinçli bi kadın, oğlunu mutlu etmenin yolunun beni mutlu etmek olduğunu biliyor
Bilinçten değil de oğlundan olmamak için kadın gönlünü hoş tutuyor işte.Eli mahkum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…