Tolin burda zaten korkudan sadece bakıyorHayırdır nereye kaçıyorsun hemen :))
Sana görev verecektik, tolini izleyecektin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tolin burda zaten korkudan sadece bakıyorHayırdır nereye kaçıyorsun hemen :))
Tolişim buralardadır yahu yine napıyo Nevoşamı sataşıyo :) Çarşıya gitcem ablacm sonrada kursa bi duş alıyım hazırlanıyımda bakalım :) Gece takibimde o benim merak etmeyinHayırdır nereye kaçıyorsun hemen :))
Hoşbuldum Nevoş :) Nasılsın?Hoşgeldin canım![]()
Yok canım kuzu kuzu altta bizi okuyor.Tolişim buralardadır yahu yine napıyo Nevoşamı sataşıyo :) Çarşıya gitcem ablacm sonrada kursa bi duş alıyım hazırlanıyımda bakalım :) Gece takibimde o benim merak etmeyin![]()
İyiyim canım sen nasılsınHoşbuldum Nevoş :) Nasılsın?
Ne güzel. Ne yediklerini biliyorlar. Öyle imreniyorumki anlatamam. Hem toprakla iç içe olmak çok faydalı.Tamam inşaallah
Öyle vallahi canım bahçelerinde 10-15 çeşit meyve var.Ayrıca her bahar sebze ekiyor bahçeye nerdeyse Kasım ayına kadar herşeyi ordan topluyorlar,bizi uzak olunca pek faydalanamıyoruz .Gidince nasipleniyoruz![]()
Acaba korkuylamı bakıyor, bakarken plan mı yapıyorTolin burda zaten korkudan sadece bakıyor![]()
Henüz yapmadı ama bu yapmayacağı anlamına gelmiyorTolişim buralardadır yahu yine napıyo Nevoşamı sataşıyo :) Çarşıya gitcem ablacm sonrada kursa bi duş alıyım hazırlanıyımda bakalım :) Gece takibimde o benim merak etmeyin![]()
Adam olmaz o, İstanbul'dayken beni sömüyordu, çok şükür ben artık yüzünü görmüyorum ama ailede tek sevdiğim abime musallat oldu pislikBoşver canım üzme kendini inşaallah bir şekilde herşey yoluna girer
İyi maşaallahO senden korkar zaten
Yeni kategori başlıyor katılmak istemezsen kaçarsın bendenSanki baskı yapıyorum
![]()
Evet bak adam simdiden cocuklarini korumaya almisBiz hiç tavuk yemiyoruz :))
Eşim sevmiyor, 1 kere yaptım yemedi, bir daha hiç yapmadım, arada seçtiği yemek işe yarıyor![]()
Yok canım kuzu kuzu altta bizi okuyor.Maşaallah çok akıllı
![]()
Kolay para hoşlarına gidiyor, insan sağlığını tehlikeye atmaktan çekinmiyorlarNe güzel. Ne yediklerini biliyorlar. Öyle imreniyorumki anlatamam. Hem toprakla iç içe olmak çok faydalı.
Birşey alırken içeriğine bakarken şaşı olacak raddeye geliyoruz artık.
Obezite, hiperaktivite, kanser vb hastalıklar çogaldı bu katkı maddeleri yüzünden.
Haklısın canım.Maşaallah hiçbir hastalıkları yok .Ne güzel. Ne yediklerini biliyorlar. Öyle imreniyorumki anlatamam. Hem toprakla iç içe olmak çok faydalı.
Birşey alırken içeriğine bakarken şaşı olacak raddeye geliyoruz artık.
Obezite, hiperaktivite, kanser vb hastalıklar çogaldı bu katkı maddeleri yüzünden.
Herşey beklenir ondanAcaba korkuylamı bakıyor, bakarken plan mı yapıyor
Henüz yapmadı ama bu yapmayacağı anlamına gelmiyor
3 de yaramazlık yapıyor genelde, o saatte peşinde ol
İyi eğlenceler o zaman, bizim yerimize de gez
Birde bana abla demesensin abla
![]()
Onu takmıyorum canım, ne hali varsa görsün, Allah ıslah etsin onu.Takma kafana canım benim, değiştiremeyeceksin bari sağlığından olma![]()
Seni tutmayalım canım,bizim yerimize gez dolaşİyiym valla napıyım bakıyım diye geldim takıldım kaldım
![]()
Acaba korkuylamı bakıyor, bakarken plan mı yapıyor
Henüz yapmadı ama bu yapmayacağı anlamına gelmiyor
3 de yaramazlık yapıyor genelde, o saatte peşinde ol
İyi eğlenceler o zaman, bizim yerimize de gez
Birde bana abla demesensin abla
![]()
Ona sen destek ol ama kendini yıpratmaOnu takmıyorum canım, ne hali varsa görsün, Allah ıslah etsin onu.
Ben diğer abime üzülüyorum![]()
Maşallah ne güzel.Haklısın canım.Maşaallah hiçbir hastalıkları yok .Yaşları 65-70 hala toprakla uğraşıyorlar..
![]()
Çok yakışmıştı devam edebilirsinPinkommm kusura bakma valla yanlıslıkla kacmıs abla özür dilerim![]()
Çok yakışmıştı devam edebilirsin
Ayrıca bir akrebe asla abla deme![]()