• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Tamam inşaallah:KK60:

Öyle vallahi canım bahçelerinde 10-15 çeşit meyve var.Ayrıca her bahar sebze ekiyor bahçeye nerdeyse Kasım ayına kadar herşeyi ordan topluyorlar,bizi uzak olunca pek faydalanamıyoruz .Gidince nasipleniyoruz:KK19:
Ne güzel. Ne yediklerini biliyorlar. Öyle imreniyorumki anlatamam. Hem toprakla iç içe olmak çok faydalı.
Birşey alırken içeriğine bakarken şaşı olacak raddeye geliyoruz artık.
Obezite, hiperaktivite, kanser vb hastalıklar çogaldı bu katkı maddeleri yüzünden.

Tolin burda zaten korkudan sadece bakıyor:KK59::KK70:
Acaba korkuylamı bakıyor, bakarken plan mı yapıyor:KK70:
Tolişim buralardadır yahu yine napıyo Nevoşamı sataşıyo :) Çarşıya gitcem ablacm sonrada kursa bi duş alıyım hazırlanıyımda bakalım :) Gece takibimde o benim merak etmeyin:D
Henüz yapmadı ama bu yapmayacağı anlamına gelmiyor:KK70:
3 de yaramazlık yapıyor genelde, o saatte peşinde ol:cool:
İyi eğlenceler o zaman, bizim yerimize de gez:KK19:
Birde bana abla deme:63: sensin abla:KK67:

Boşver canım üzme kendini inşaallah bir şekilde herşey yoluna girer:KK60:
İyi maşaallah:nazar:O senden korkar zaten:rolleyes:
Yeni kategori başlıyor katılmak istemezsen kaçarsın benden:KK8:Sanki baskı yapıyorum:63::KK70:
Adam olmaz o, İstanbul'dayken beni sömüyordu, çok şükür ben artık yüzünü görmüyorum ama ailede tek sevdiğim abime musallat oldu pislik:62: Onun yüzünden tayin istedi abim buraya, İnşaAllah tayin işi halolur da gelir buraya:)
Anket açtın mı canım:19:
Ben katılcam demedim ki Adra düşünsün:27:

Ne güzel. Ne yediklerini biliyorlar. Öyle imreniyorumki anlatamam. Hem toprakla iç içe olmak çok faydalı.
Obezite, hiperaktivite, kanser vb hastalıklar çogaldı bu katkı maddeleri yüzünden.
Kolay para hoşlarına gidiyor, insan sağlığını tehlikeye atmaktan çekinmiyorlar:KK51:

Haklısın canım.Maşaallah hiçbir hastalıkları yok .:nazar:Yaşları 65-70 hala toprakla uğraşıyorlar..:KK51:

Herşey beklenir ondan:KK70:
Pinko ben senden genç görünüyorum bana abla demiyor:D:KK45::KK70: