- 19 Kasım 2013

- 18.910

- 34.202

- 798

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak hala abla diyorPinkommm kusura bakma valla yanlıslıkla kacmıs abla özür dilerim![]()
Sağlıklı beslenir inşaallah.Bu ortamda zor olsada elimizden geleni yapmalıyızöle tabi eşim yemek konusunda sana çektirmiycem kızımı diyo bakalım kimin dedi olcak![]()
Sağol canımNe güzel canım.Allah bağıslasın.
Bende evde yapıyorum herseyi mümkün oldukça. İnsan yok diyemiyor çocuğu olunca
Sen zaten benden gençsinHerşey beklenir ondan
Pinko ben senden genç görünüyorum bana abla demiyor![]()
Katılcaz tabi :))Bu arada yeni kategoriye katılacak mısınız?
Benim niyetim var, yenilen pehlivan misaliTabi aradığım bir malzeme var onu bulabilirsem.
5m migrosa baktım daha önce bulamamıştım ilk fırsatta bi tekrar arastırayım, nette var ama uğraşamayacağım.Sen zaten benden gençsin
Katılcaz tabi :))
Burdaki sohbet muhabbet kaçar mı, bulursun ya. Büyük marketlere bak![]()
inşallah bizim yine şanslı bucakta çiftlik var dedemizin büyük bahçesi var benim annemlerinde öyle yazın pek pazara gitmeyiz doğal gelir hep eylülde de biz gider kışlığımızı hazırlarız antalya bu yönden iyi köy pazarları oluyor gerçekten köyden geldi belli organik diye öle çok pahalıda degilSağlıklı beslenir inşaallah.Bu ortamda zor olsada elimizden geleni yapmalıyız
Sağol canımHaklısın
![]()
Forum beni dışarı atıp duruyor5m migrosa baktım daha önce bulamamıştım ilk fırsatta bi tekrar arastırayım, nette var ama uğraşamayacağım.
bulursam şayet güzel bir tarifim var bakalım.
Görüşürüz canımForum beni dışarı atıp duruyor
Azıcık işim var ben kaçıyorum, görüşürüz![]()
Çok güzel hepsi, güle güle giysin.Eki Görüntüle 1350085 bakiin kizim gelemden hediylerri geldiguzel mii
Saol canim aminn ben beceremiyorum bole gelince mutlu oldumÇok güzel hepsi, güle güle giysin.
Yapanın ellerine sağlık.
Kim becerebiliyorki canım.Saol canim aminn ben beceremiyorum bole gelince mutlu oldum![]()
Bende sorun yok. Mobilim diye belkiForum benide atiyo ya bu nee![]()
Selamselamlarrrrr![]()
biz senle tanışmadık daha once ellenaz,nasılsın
Amiin canim benimKim becerebiliyorki canım.
Benimde annem örmüştü kızıma sağolsun sicacık giydiriyorum hala.
Bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Bende mobil acik bide pcden girdim ondan heraldeBende sorun yok. Mobilim diye belki![]()
naber canimmmselamlarrrrr![]()
iyidir tatlım senden naberrAmiin canim benim
Bende mobil acik bide pcden girdim ondan heralde
naber canimmm
Iyidir canim pinekliyorum isteiyidir tatlım senden naberr![]()