- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.448
- 1.423
- 61
Kıskandın mı canım
![]()
Çatladı ortadan ayrılacak az kaldı
Bizde seni seviyoruz ablaaaabu tolini napicaz bilmiyorum,saçını mi yolsak topluca yapsak
![]()
Sağol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskandın mı canım
![]()
Bizde seni seviyoruz ablaaaabu tolini napicaz bilmiyorum,saçını mi yolsak topluca yapsak
![]()
Niye kiçok sıkılıyorum valla benişte o şu an
ni demek canım
![]()
Ahh ahhhKıyyaman aneeeyyy aneeeeyyyy.
bi ara detaylı komplo kuralimSağol canımsaç yolmakla olmaz hayatını kaydırmamız lazım
![]()
Hep kıskançlığından yapıyor AblamÇatladı ortadan ayrılacak az kaldı
Sağol canımsaç yolmakla olmaz hayatını kaydırmamız lazım
![]()
Çorba bölümüne gelince açlığın mi geldi aklınaacıktım biri bana yimek verse hayrına ne güzel olur![]()
Ekmek arası çorbamdan vereyim miacıktım biri bana yimek verse hayrına ne güzel olur![]()
Niye ki
Ahh ahhhçaktırmadan corbayi yapmadan geyiginide yapiyon ha uyanik
![]()
Tatlu topiki çıkarsa diye kabak tatlisu yaptım .Yirmin .Niye ki
![]()
Bana haber verin birlikte yapalımbi ara detaylı komplo kuralim![]()
eşim benimle ilgilenmiyor, okulu var işi var, ben böyle kös kös oturuyorum ders çalışamıyorum odaklanamıyorum mal oldum çıktım bildiğin, kalbim sıkılıyor falan öyle işteNiye ki
![]()
Bize kurabiye yapacaksın söz verdin.Tatlu topiki çıkarsa diye kabak tatlisu yaptım .Yirmin .
Bize takıleşim benimle ilgilenmiyor, okulu var işi var, ben böyle kös kös oturuyorum ders çalışamıyorum odaklanamıyorum mal oldum çıktım bildiğin, kalbim sıkılıyor falan öyle işte![]()
İvet yapiciiim .oy virmeyen ha hâaaaBize kurabiye yapacaksın söz verdin.![]()
evet ya bugün haşlanmış patates ve bisküvi yedim bitek, yemek yapmıyım bir daha diye yemedim yemeği eşime kalsın diyeÇorba bölümüne gelince açlığın mi geldi aklına![]()
olur ver ekmek arası çorbanın içine ekmekte doğrayabilir miyimEkmek arası çorbamdan vereyim mi![]()
Kazen kendine yakıştıran oy istesin didiydin .AnaaaamBenim oyum senin![]()
öyle yapıyordum hep ama bu ay iyice kapandım içime :)Bize takıl![]()
Çok cahalsınolur ver ekmek arası çorbanın içine ekmekte doğrayabilir miyim![]()
Oylama başladığında oy istersen yakışmaz.Kazen kendine yakıştıran oy istesin didiydin .Anaaaam