• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Tatlu topiki çıkarsa diye kabak tatlisu yaptım .Yirmin .
Sağol yimem:KK70:
Bana haber verin birlikte yapalım:KK19:.Özel mesaj yapalım grup halinde:KK59:Ben size yollarım istek:KK70:
ay nevosss sende tam komplocu çıktın:KK70:
eşim benimle ilgilenmiyor, okulu var işi var, ben böyle kös kös oturuyorum ders çalışamıyorum odaklanamıyorum mal oldum çıktım bildiğin, kalbim sıkılıyor falan öyle işte :eek:
ah kiyamammm:KK19: gel bize takil:KK60:
evet ya bugün haşlanmış patates ve bisküvi yedim bitek, yemek yapmıyım bir daha diye yemedim yemeği eşime kalsın diye :KK70:
Offff tembellikten toton kocaman olcak:KK70:

1528591_820691671324353_1825237210474282644_n.webp

Kapanma canım gel sohbet edelim,arada yemek yaparsın bize:KK8:
Kotam bitti çorbaya katılamadım yoksa ben de katılacaktım araştırma da yapmıştım falan :110:yeni kategori belli oldu mu benim oy verdim mi hatırlamıyorum uykuluydum ankete bakltığımı hatırlıyorumm ama verdim mi hatırlamıyorum en iyisi gidip bakayım oyumu vermiş miyim:eek:

Kotam bitti çorbaya katılamadım yoksa ben de katılacaktım araştırma da yapmıştım falan :110:yeni kategori belli oldu mu benim oy verdim mi hatırlamıyorum uykuluydum ankete bakltığımı hatırlıyorumm ama verdim mi hatırlamıyorum en iyisi gidip bakayım oyumu vermiş miyim:eek:
Kurabiyeler önde gidiyor canım,genel olarakta onu istiyoruz.Butik kurabiyeler konuya dahil değil o nedenle kolay bir kategori olacak senide bekliyoruz.:rolleyes:

Back
X