Çok duyduk bu laflarıben hep oft ciydim zaten
nevoşşşş nevoşşşş aldırttırma bana editörlüğünü elinden kazene bı telefonuma bakar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok duyduk bu laflarıben hep oft ciydim zaten
nevoşşşş nevoşşşş aldırttırma bana editörlüğünü elinden kazene bı telefonuma bakar![]()
nevoscugum sonra uzulursun diye elınden almak istemiyorum hem ben olursam admın olurum editör olmamÇok duyduk bu lafları![]()
Sen beni küçümsüyor musun şimdinevoscugum sonra uzulursun diye elınden almak istemiyorum hem ben olursam admın olurum editör olmam![]()
yok küçümsemek degıl ama benım gozum munenın koltugunda hem oraya oturursam hepınızı atabılırım sıteden valızler hazırmı kızlarrrrrrrrrrrrrrSen beni küçümsüyor musun şimdiBana mı öyle geldi
![]()
Ben taşındığım zaman valiz almıyorum genelde gittiğim yerde yenilerini alıyorum o nedenle ihtiyaç yokyok küçümsemek degıl ama benım gozum munenın koltugunda hem oraya oturursam hepınızı atabılırım sıteden valızler hazırmı kızlarrrrrrrrrrrrrr![]()
pekı nevoscum sen bılırsın kendıne yenı kk bul o zamanBen taşındığım zaman valiz almıyorum genelde gittiğim yerde yenilerini alıyorum o nedenle ihtiyaç yok![]()
KK'nın eşi benzeri var mıpekı nevoscum sen bılırsın kendıne yenı kk bul o zaman![]()
sendeki bu ozguvenın sebebı mune ah mune ah yarın bdv yı karıstırayımda gor senKK'nın eşi benzeri var mıSokakta kalacağım için valize ihtiyaç duymuyorum
![]()
Tolinin yahnisini yapcaz birazdanne corbalar kaynatiyorsunuz bakiyim burda![]()
pinkoooo dıkkat etde ben senın yahnını yapmayımTolinin yahnisini yapcaz birazdan![]()
Tolinin yahnisini yapcaz birazdan![]()
Ama burası çorba bölümü böcüktende ne yahni olur ha..pinkoooo dıkkat etde ben senın yahnını yapmayım![]()
Çok kıpraşıyor, sen kafasına vurda bayıltsoganlari ince ince kiymayida unutmayin![]()
ne corbalar kaynatiyorsunuz bakiyim burda![]()
Karıştırda sonra olacakları görelimsendeki bu ozguvenın sebebı mune ah mune ah yarın bdv yı karıstırayımda gor sen![]()
Benden önce yazmışsınTolinin yahnisini yapcaz birazdan![]()
Çok kıpraşıyor, sen kafasına vurda bayılt![]()
Konu tolin olunca herkes aynı düşünüyorBirazdan tolin'i kaynatacağız
Karıştırda sonra olacakları görelimAma haber ver gülmeye gelelim
Benden önce yazmışsın![]()
Birazdan tolin'i kaynatacağız
Karıştırda sonra olacakları görelimAma haber ver gülmeye gelelim
Benden önce yazmışsın![]()
Hiç şaşırmadımben daha ev tasiyacagim cok isim varbayiltma isini sen hal ediver herzamanki gibi arkanda olacagim
![]()
Eminim kaynatacak çok kişi vardırKonu tolin olunca herkes aynı düşünüyor![]()
Bu kaçma erkekliğin şanında yokmuydu? Sana ne oluyorben daha ev tasiyacagim cok isim varbayiltma isini sen hal ediver herzamanki gibi arkanda olacagim
![]()