Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu akşam yapıcam canım bu ara çok yoğundumNe oldu Mickey
Hani bizim çorba![]()
Tamam canım kolay gelsinbu akşam yapıcam canım bu ara çok yoğundum![]()
günaydıınGünaydın![]()
selam nber
İyiyim canım, senselam nber![]()
iyiyim bende işte son ayın zorlukları var biraz allah razı olsun cancazımİyiyim canım, sen
Bu arada doğumuna da az kalmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah![]()
En zor son aylar zaten, uyku bile uyutmaz:)iyiyim bende işte son ayın zorlukları var biraz allah razı olsun cancazım![]()
bu akşam yapıcam canım bu ara çok yoğundum![]()
aynen ya gece bi uyanıyorum belim sopayla dövülmüş gibi agrıyo sag sol dönmek zor benimki sagımada yatırmıyor bazen zombi gibi geziyorumEn zor son aylar zaten, uyku bile uyutmaz:)
Amin, hepimizden...
Yine iyi kışa denk gelmiş son aylar, yazın daha bir kötü oluyoraynen ya gece bi uyanıyorum belim sopayla dövülmüş gibi agrıyo sag sol dönmek zor benimki sagımada yatırmıyor bazen zombi gibi geziyorumseninde var dimi sanki dün kızım var dedin gbi kalmış aklımda
ohh maşallahYine iyi kışa denk gelmiş son aylar, yazın daha bir kötü oluyor
Evet canım, 3 kızım 1 oğlum var![]()
ohh maşallahdün akşam nevresteye sırtın yere gelmez diyodum seninki hiç gelemez 3kızla rabbim 4dünede hayırlı ömür versin canım
![]()
amin ecmain canım evlat bambaşka bişiAmin canım, Rabbim herkesin evladıdını anne babasına bağışlasın![]()
Öyle, altın topum onlar benim:)amin ecmain canım evlat bambaşka bişibu arada sen nerde oturyorsun
![]()
Öyle, altın topum onlar benim:)
Ordu da oturuyorum canım![]()
Merhaba canımgünaydıın![]()
Merhaba canım nasılsın
Güzel yer de beni sarmıyor:)güzel yer
![]()
İyiyim canım, sen nasılsınMerhaba canım
Nasılsınız bugün
Merhaba canım nasılsın![]()
Ben de iyiyim canım sağolGüzel yer de beni sarmıyor:)
İyiyim canım, sen nasılsın![]()