Daha çok gençsin dur daha nelerBeni toprağa verdikten sonra evlensinler
Şaka tabi tek duam ben hayattayken hayırlısıyla yuvalarını kurduklarını görmek![]()
Amin canım inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok gençsin dur daha nelerBeni toprağa verdikten sonra evlensinler
Şaka tabi tek duam ben hayattayken hayırlısıyla yuvalarını kurduklarını görmek![]()
Aynı benim küçük cadıDağılmaz olur mu oğlum dağıtma makinasıBen onu bırakıp çıkamıyorum,onunla bu havada çıkmak imkansız
Benimkilerde 2 gün 5te geliyorlar diğer 2 gün 1.5,1 gün 12deÇok karışık bu sene
Onunda dersleri olur hafta içi zor olur zaten![]()
Bilirsin erkek çocukları daha hareketli oluyorlar benim iki kıza bedel oğlumAynı benim küçük cadıEvet çok karışık
Kafasını dersten kaldırmıyor, sınav trafiği var
![]()
Bence genc kv olmak guzel benim kv 42yasinda ilk cocugu esim bide kiz var oda unide evde iki kisiler akillarina eseni yapiyorlar mis gibiDaha çok gençsin dur daha nelerSen erken kayınvalide olursun zaten
Genç kaynana
Amin canım inşaallah![]()
Bence de çok güzelBence genc kv olmak guzel benim kv 42yasinda ilk cocugu esim bide kiz var oda unide evde iki kisiler akillarina eseni yapiyorlar mis gibi
Yok kuzum gençlik mi kald, 40 ı görebilecekmiyim onu düşünüyorumDaha çok gençsin dur daha nelerSen erken kayınvalide olursun zaten
Genç kaynana
Amin canım inşaallah![]()
Benim oğlum hastalığından dolayıydı herhalde çok hareketli değildi, ama şimdi yerinde durmuyorBilirsin erkek çocukları daha hareketli oluyorlar benim iki kıza bedel oğlum
Eşimde düzensiz çalışıyor o nedenle en iyisi evi beklemek
Allah emeklerini boşa vermesin![]()
Sen daha çok gençsinYok kuzum gençlik mi kald, 40 ı görebilecekmiyim onu düşünüyorum
Nevoş yüreğime indirecen ne kaynanasıDaha çooook var
Az daha yaşlanayım
![]()
Evet yazı bekleyeceğiz içimiz açılsın diyeBenim oğlum hastalığından dolayıydı herhalde çok hareketli değildi, ama şimdi yerinde durmuyorYazı beklicez artık
Amin canım![]()
Teşekkür ederim canım benimSen daha çok gençsinAllah uzun ömür versin
İnmesin yüreğine sonunca olacağı o![]()
Canım benimEvet yazı bekleyeceğiz içimiz açılsın diye
Ben birde ailemi özledim galiba![]()
Yaşı gelince hatırlatırsınTeşekkür ederim canım benim
Amin hepimizeKızımın yaşını düşünce 40lar da olurum herhalde kaynana
Gerçi ben evlenmicem diyor ama ilerde görücem ben onu![]()
Canım bayramda ordaydık 2 ay oldu daha 1.5 ay var gitmemizeCanım benim
Ne kadar aralıklarla görüyorsun aileni canım![]()
Evet canım zor, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarızı(amin).Yaşı gelince hatırlatırsın
Bu devirde evlilik kolay değil
Senin 40 benim 50 olur![]()
İyi bari çok uzun tutmuyormuşsun canım arayı:) Rabbim kavuştursun diyeyim o zamanCanım bayramda ordaydık 2 ay oldu daha 1.5 ay var gitmemize
Sonra 23 Nisan'da düğün var o zaman giderim belki sonrada yaz tatili![]()
Yok kuzum gençlik mi kald, 40 ı görebilecekmiyim onu düşünüyorum
Nevoş yüreğime indirecen ne kaynanasıDaha çooook var
Az daha yaşlanayım
![]()
Amin canımEvet canım zor, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarızı(amin).
HatırlatıcamSen de erken evlendir aynı kuşak kaynana olalım
![]()
Bana uzun geliyor.Annem,babam hastaİyi bari çok uzun tutmuyormuşsun canım arayı:) Rabbim kavuştursun diyeyim o zaman![]()
Gecmis olsunn uzak mi oturuyorsunBana uzun geliyor.Annem,babam hastaBenim hiç faydam olmuyor
![]()
Amin canım
En erken 25 yaşında o zaman 48 olurum.Senin kızın daha büyük daha erken olur.O kadar erken olmaz
![]()