Bak bu konuda çok haklısınbekarlık sultanlıktır ben hep sultan kalıcam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bu konuda çok haklısınbekarlık sultanlıktır ben hep sultan kalıcam![]()
Görcen sen.Adrammm Seni her yarışmada ezer geçerim
Şekil a![]()
Tamam da benim katıldığım 2. yarışmaGörcen sen.Hanım hanım benim iki birinciliğim var.
Bakma bunda sonuncu olduğuma.
![]()
Ne güzeldir kalp atışlarını duymak.Iyi canim sutumu ictim ayaklarimi uzattim kizimin kipirtilarini dinliyorum dun 20dk kalp atislarini dinledim harbii cok guzeldii![]()
Biz onları kocalarımıza yaptırıyoruzyoooo hıcte degıl yemek derdı yok camasır bulasık koca cocuk derdi yok naberrrrr![]()
hade oradan yalançıııııBiz onları kocalarımıza yaptırıyoruz![]()
Evet kizcemin kalbi pit pit atiyodu yuzunu gostermiyodu bu kez azcik gosterdi findikNe güzeldir kalp atışlarını duymak.![]()
İnanmıyormusun sor mesela harbiye evde kaç defa yemek yapmıştır?hade oradan yalançııııı![]()
Tamam da benim katıldığım 2. yarışma
Senin kadar katılsaydım 1.likten emekli olurdum![]()
Hadi bakalım göreceğiz bundan sonra.Tamam da benim katıldığım 2. yarışma
Senin kadar katılsaydım 1.likten emekli olurdum![]()
harbı yemekten anlamadıgı ıcın kocası yapıyo adam zehırlenmek ıstemıyoİnanmıyormusun sor mesela harbiye evde kaç defa yemek yapmıştır?
Temizliği o mu yapıyor kocası mı?![]()
Kime benziyordu.Evet kizcemin kalbi pit pit atiyodu yuzunu gostermiyodu bu kez azcik gosterdi findik![]()
Normal şartlarda bende yapmam henüz 1. olmadım diye yapıyorumHadi bakalım göreceğiz bundan sonra.Ben birinciliğimle kimseye hava atmadım.
Mütevazi olmak lazım her zaman.
![]()
Bu güzeldiharbı yemekten anlamadıgı ıcın kocası yapıyo adam zehırlenmek ıstemıyo![]()
harbının yapacagı temızlıkte ev dahada pislenırde ondanBu güzeldiPeki temizliği neden yapıyordur
![]()
Oldun da ondan yapıyorsun.Normal şartlarda bende yapmam henüz 1. olmadım diye yapıyorum
Ayrıca daha 5 dk önce attın. 2 defa 1. olmuşmuş![]()