Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
delüüüüSes derinden geliyor Meg'im duyamıyorum![]()
Hoşgeldin canım oylama hala devam ediyorYarışma ne zamandı bilmiyorum ama güçlüklü çorba ile ev tarhanası favorim![]()
Öylemi diyorMeg pinko benim kurabiyemi Meg bulamaz diyor.![]()
Gaza gelme megHosbuldum pinkiminkim![]()
Hosbuldum nevroşumHoşgeldin canım oylama hala devam ediyor![]()
Yok yok sıyırmadım, hala aranızda sapa sağlam duruyorum, öyle bir iddiam hiç yokÖylemi diyorkafayı sıyırmış olmalı
![]()
gelmemm yemez artık nevoşun komploları benGaza gelme meg![]()
Teşekkür ederim canımHosbuldum nevroşum
Tamam oyladım Miss![]()
Afiyet olsunBen bugün gezmekde balkabağı çorbası yedim:=).Bide pinke ablalık yapmaya geldim.Pink uslu duruyomusun bakim:)
![]()
cok güclüsün ama her an kırılabilir direncin.Yok yok sıyırmadım, hala aranızda sapa sağlam duruyorum, öyle bir iddiam hiç yok![]()
Aman aman sana güveniyorumgelmemm yemez artık nevoşun komploları ben![]()
AranızdaYok yok sıyırmadım, hala aranızda sapa sağlam duruyorum, öyle bir iddiam hiç yok![]()
Aşkolsun ben hep komplo mu kuruyorumgelmemm yemez artık nevoşun komploları ben![]()
Ablacım hoşgeldinBen bugün gezmekde balkabağı çorbası yedim:=).Bide pinke ablalık yapmaya geldim.Pink uslu duruyomusun bakim:)
![]()
Yok yani burdayım demek istedim, size sıyırmış falan demedim, öyle birşey dermiyim, onu nerden çıkardınAranızda
Aşkolsun ben hep komplo mu kuruyorum![]()
senceeeee???Aranızda
Aşkolsun ben hep komplo mu kuruyorum![]()
Ne yaptım ki benAblacım hoşgeldinAfiyet bal şeker olsun
Pinko çok yaramazlık yapıyor bugün![]()