Çorbalar Kış Çorbası ( diş çıkaran kızımın sponsorluğunda)

Vallahi olsada içsem dedim görünce. Şifalı kış çorbası olsun adı..
Ellerinize sağlık :KK60:

Nefis ve bol vitaminli bir çorba olmuş.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Bol vitaminli, çok da güzel görünüyor.
Sebzeye bayılırım, tadı da güzeldir kesin.
Ellerinize sağlık. :)

Ellerinize sağlık,başarılar bol şanslar dilerim :KK66:

Vallahi olsada içsem dedim görünce. Şifalı kış çorbası olsun adı..
Ellerinize sağlık :KK60:

Nefis ve bol vitaminli bir çorba olmuş.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

vitamin deposu bir corba :kk77: ellerinize saglik
basarilar dilerim :KK68:

Bol vitaminli, çok da güzel görünüyor.
Sebzeye bayılırım, tadı da güzeldir kesin.
Ellerinize sağlık. :)

hepinize tşk ederim :) çok lezzetli bir çorba hemde çok pratik ;) bu çorbyı içen hasta olmaz kolay kolay ;) :) mesela 2 seneden beri hiç grip olmadım tam yakalanır gibi oluyorum hemen bu tür çorbalar yapıyorum kendime ve b,rde ıhlamur çayını hayatımdan eksik etmiyorum..böylece daha başlangıçta kalıyor hastalığım hemen iyileşiyorum.. ;)

Ellerinize emeğinize sağlık tam kış çorbası olmuş birkaç değişiklikle karataya uygun hale getirebiliriz sanırım:kk77:Yarışmada başarılar dilerim minik prensesiniz de umarım bir an öbce dişlerini çıkarır ve rahatlarsınız:KK68:

Aaaa bu da süper bir çorba, hem lezzetli hemde gerçekten besleyici, kereviz, havuç gibi sebzeleri kullanırım çorbalarımda ama bu ikiliyle pırasa ve lahanayı buluşturmak hiç aklıma gelmemişti, evde bir pırasam yok :( ama denerim ben bunu:-) ellerinize sağlık yarışmada başarılar diliyorum;)

Bol şanslar , annemin yüzünden sebze çorbasından ne kadar tiskinsemde (her hafta yapar zorla içirirdi) ..özellikle kışın mutlaka içilmesi gerektiğini düşünüyorum ..
Ellerinize emeğinize sağlık :)

Kış için çok besleyici bir çorba olmuş elinize sağlık
yarışmada başarılar dilerim :KK24:

Elinize sağlık.Tarifi aldım benimde kızım diş çıkarma telaşında vitamin deposu mübarek bu çorba.Başarılar..:KK46::KK9:

Back
X