Kış günü en büyük sorun ayakları üşütmek olsa

kinderr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
364
23
18
35
Konya
Bu aralar malum çok soğuk, ayağım üşüdüğünde sabahına adet sancısı gibi ağrılar ile uyanıyorum. 2 aydır okadar sık oluyorum ki. Dünde arkadaşımın evi soğuktu eywah yine güzel sabahlar beni bekliyor diye geçti içimden ;( şuan o sabahı yaşıyorum. İçinizde bu durumla karşılaşan var mı?

Şu peluş peluş botlar çok ideal bunun için.Bu sıkıntıyı yaşıyorsanız sürekli dikkat etmeniz gerek.Ben bazen 3 kat çorapla dolaşıyorum mesela.Evde ise sürekli ayağımda ev botlarım vardır.Siz de öyle yapın bence.

Dışarıda patik olur ayağımda mutlaka:1:
Evde panduflarımdan vazgeçmem:32:
Yapıcak bi işim yoksa ayaklarımın altına sıcak su torbasıda koyarım sıcacık ohh miss gibi:32:

Şu peluş peluş botlar çok ideal bunun için.Bu sıkıntıyı yaşıyorsanız sürekli dikkat etmeniz gerek.Ben bazen 3 kat çorapla dolaşıyorum mesela.Evde ise sürekli ayağımda ev botlarım vardır.Siz de öyle yapın bence.

Kendi evimde pek sorun olmuyor yün çorap, yün patik ve ev botu giyiyorum ama dışarda üşüsem bile bunu çekiyorum. Doktora gidicem bu hafta randevu bulamadım ( sağlık sektörü sıkıntılı burda işinin uzmanı 2 dr var) acile gidiyorum serum ve vitamin veriyorlar. Ağrı kesici alıp, su torbası koydum ayaklarıma. Merak ediyorum benim gibi ysşayan var mı yoksa anormal bir durummu, ters giden bişey mi var. Netten okudum biraz korktum :(

Son düzenleme:

Kendi evimde pek sorun olmuyor yün çorap, yün patik ve ev botu giyiyorum ama dışarda üşüsem bile bunu çekiyorum. Doktora gidicem bu hafta randevu bulamadım ( sağlık sektörü sıkıntılı burda işinin uzmanı 2 dr var) acile gidiyorum serum ve vitamin veriyorlar. Ağrı kesici alıp, su torbası koydum ayaklarıma. Merak ediyorum benim gibi ysşayan var mı yoksa anormal bir durummu, ters giden bişey mi var. Netten okudum biraz korktum :(

Malesef şu aralar bende bu sorunu yaşıyorum.Benimde ayaklarım kolay kolay ısınmaz.epeydir karın ağrısı ve acaip bel ağrısı çekiyorum.dr a gitmekten korkuyorum napabiliriz :(

Back
X