Kış tatili

modernmuse

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
50
38
8
Arkadaşlar merhabalar. Konuyu nereye açsam bilemedim, fikirlerinizi almak istiyorum.
Aralığın son haftası veya yılbaşından sonraki hafta erkek arkadaşıma 2-3 günlük bir tatil sürprizi ayarlamak istiyorum. Bu tarihlerde nereye gidilir? Kayak yapmayı bilmediğim için kayak merkezlerine gitmeyi düşünmüyorum. Ege veya Akdeniz civarında kışın gezilecek güzel yerler var mıdır?

Kayak merkezine gidip kayak yapın
Evet bilmiyorum demişsiniz fakat bu güzel bir deneyim olacaktır. Eğlenirken öğreneceksiniz, anı diye kazınacak akıllarınızda.

Hem zaten başka neresi olabilir aklıma bile gelmiyor

Abant tarafı olabilir. Göl kıyısında güzel bir haftasonu geçirirsiniz.

Arkadaşlar merhabalar. Konuyu nereye açsam bilemedim, fikirlerinizi almak istiyorum.
Aralığın son haftası veya yılbaşından sonraki hafta erkek arkadaşıma 2-3 günlük bir tatil sürprizi ayarlamak istiyorum. Bu tarihlerde nereye gidilir? Kayak yapmayı bilmediğim için kayak merkezlerine gitmeyi düşünmüyorum. Ege veya Akdeniz civarında kışın gezilecek güzel yerler var mıdır?

Abant güzel olur kış mevsiminde.

Spil dağı eğer ege bölgesine yakınsanız keyifli bir yer.

Şirincede aynı şekilde, hem yakınında gezilecek yerler var.

kaplıca, termal vs de olabilir.

Benim de aklıma ilk abant geldi.
Kışın gidilebilecek en güzel yerlerden.

Ege ve akdenizde kış vakti ne işiniz var oralar yazın güzel.Abanta ben de katılıyorum.

Abant yada amasra
Bu arada kayak yapmayı bilmiyorum diye çekinme
Geçen seneye kadar bende bilmiyordum eşimle gittik çok eğlenceli geçti

Back
X