- 30 Mayıs 2017
- 160
- 228
- 18
- 30
- Konu Sahibi Siyahhhkelebekkk
Arkadaşlar merak ediyorum sadece bizmi böyleyiz artık dayanamaz hale geldim. Eşim saat 9 demeden başlar uyuklamaya yorgun olduğunda zaten dinlen diye israr eden ben olurum . Ama iyice saçmalamaya başladi evli ve çocuklu bir erkek icin her gün 9 da uyumak nedir ya . Çocugunun karısının ona ihtiyaci olduğunu bilmezmi bi insan ya 4 senelik evliyiz genelde hep böyle ne bi zaman geçirmemiz oluyor başbaşa nr bi sohbet muhabbet ne çocuguyla oynar oglum bana baba diyor artık. Cidden abartmiyorum cocuk bana baba diyor yetmeye çalışıyorum ama artık kriz noktasındayım misafirliktede aynı. Gerci kendi ailesine kuzenlerine gelince yada maç günleri hiç uykusu gelmez. Bizimi iplemiyor değermi vermiyor ben anlayamıyorum artık 22 yaşima giricem benim kanim kayniyor konuşmak istiyorum eşimle zaman geçirmek istiyorum bir nebzede oglumun sorumluluğunu paylaşmasını. Aramızda 7 yaş var bununlami alakali diyecegim ama ben ne 40 yaşlar gördüm kipir kipir. Insan birlikte olmak için cocuk uyuyunca beni uyandir deyip uyurmu ya cok sıkıldım çocugu uyutup onu uyandirmaktan iş bitince de kıçını dönüp uyumasından. Genelde iyi bir insandir işinden evine gelir alkol kumar gece hayati vs yok inanin istediklerimizi sormadan yargilamadan alir ama bu huyu beni artik çıldırtıyor kendime olan saygim bitti ya kadin hissetmiyorum kendimi bana bi akil verin lutfeen