- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
havaalanında kapı dedektörleri pantolondaki metal düğmeye,fermuara falan öter mi ?İlk defa uçucam bilmiyorum bu yüzden yardımcı olursanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
havaalanında kapı dedektörleri pantolondaki metal düğmeye,fermuara falan öter mi ?İlk defa uçucam bilmiyorum bu yüzden yardımcı olursanız sevinirim
Öyle olsa pantolonları da çıkarıp geçmek zorunda kalırdık.
Sadece kemer saat telefon gibi fazla şeyleri çıkarttırıyorlar. Onlar yardımcı oluyor zaten.
metal dedektörleri belirli sınırlara göre ayarlanır,eger gıysınızdekı metal duğme bu sınırı asıyorsa öter ve sızden etegınızı cıkarmanızı ıstemezler elle kontrol ederler.
Pantalon düğmeleri değilde botları çıkarttırıyotlar ya ona sinir oluyorum yalın ayak kalıveriyonuz hemde bi kez değil birden fazla güvenlik kontrolünde aynı şeyi yapıyolar. Benimde size tavsiyem bot giymeyin hem ilk uçuşunuz olacakmış rahat geçsin her koşulda :)