kısa bir soru (havaalanı kontrolü)

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.629
22.589
598
havaalanında kapı dedektörleri pantolondaki metal düğmeye,fermuara falan öter mi ?İlk defa uçucam bilmiyorum bu yüzden yardımcı olursanız sevinirim

havaalanında kapı dedektörleri pantolondaki metal düğmeye,fermuara falan öter mi ?İlk defa uçucam bilmiyorum bu yüzden yardımcı olursanız sevinirim

Öyle olsa pantolonları da çıkarıp geçmek zorunda kalırdık.
Sadece kemer saat telefon gibi fazla şeyleri çıkarttırıyorlar. Onlar yardımcı oluyor zaten.

Öyle olsa pantolonları da çıkarıp geçmek zorunda kalırdık.
Sadece kemer saat telefon gibi fazla şeyleri çıkarttırıyorlar. Onlar yardımcı oluyor zaten.

ben de ondan sordum çıkarmak mantıksız geldi ,e ama hassaslığı da yüksek aletin böyle bir çıkmazda kaldım yani

Bozuk para kemer saat ayakkabilardaki metaller.

Yani o otse bile yapicak bir sey yok. Cikartamaz. Bnm hirkami cikarttrmk istemislerdi bi kere dugmesi otuyo diye. Icimdeki bluz cok acik cikaramm dedm. Kadin gorevli geldi elle kontrol etti. Dert etme yani..

metal dedektörleri belirli sınırlara göre ayarlanır,eger gıysınızdekı metal duğme bu sınırı asıyorsa öter ve sızden etegınızı cıkarmanızı ıstemezler elle kontrol ederler.

Pantalon düğmeleri değilde botları çıkarttırıyotlar ya ona sinir oluyorum yalın ayak kalıveriyonuz hemde bi kez değil birden fazla güvenlik kontrolünde aynı şeyi yapıyolar. Benimde size tavsiyem bot giymeyin hem ilk uçuşunuz olacakmış rahat geçsin her koşulda :)

metal dedektörleri belirli sınırlara göre ayarlanır,eger gıysınızdekı metal duğme bu sınırı asıyorsa öter ve sızden etegınızı cıkarmanızı ıstemezler elle kontrol ederler.

peki o zaman rahatladım : ) teşekkürler

bot değil de cat tarzı bi ayakkabı giyicem ...Teşekkürler

yurt içi mi yurt dışı mı ?

yurt içinde çok sıkıntı olmuyor bozuk para telefon anahtar kemer çıkartılıyor.
yurt dışında ayakkabıyı da çıkarttırıyorlar.

Annemin bilezikler ötmüştü annem çok korkup elini rehine gibi havaya kaldırmıştı ay ne güldük o gün
bayan polis detektörle annemi arayıp geç teyze d
edi.

eşofman gıy gıt,hıcbıyerın ötmez..ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…