Kısa bir soru

çiftler kendi aralarında mutluysa kısa ve öz cevap vereyim araya kimseyi sokmamak lazım ve tabiki şuda var eşinin ailesine kendi ailenmiş gibi hoşgörülü ve saygılı olmak lazım
tabi bir kaynana bunu neden söyler ne düşünerek söyler o da ayrı bir konu eşinize çokmu katı davranıyorsunuz ki?

Demek ki annesının yanında bazı seyler yasıyorsunuz ki kayınvaldenız sıze bunu söyleme gereği duymus...

Yoksa bir erkeğin gidipte annesıne annecım karım beni hor görüyor bana söle dıyor..vs dıyecegını zannetmıyorum...

Ha aılelerın karısmasına bende karsıyım ama işin boyutuna ve yerıne göre değişir...

yok canım katı davranmıyorumda,biraz çabuk sinirleniyorum.
kaynanam yanımdayken dikkat ediyorum ama,
bikaç defa sesim yüksek çıktı ama biraz.ve çokta haklıydım bana göre,
eşim tanıyor beni zaten sorun olmuyor aramızda çabuk parlar sönerim ben.
kaynanamda taktı bi kere fırsatını buldukça söylenip duruyor.
alttada kalmıyorum ama acaba bendemi hata diyede düşünüyorum.

ne başında ne ortasında ne boşanırken aileler araya gırmemeli. aşk ıkı kişilik bir mevzudur. araya gıren kaynar, kabak ona patlar.

ama oğlu çocukmuşta,kendini savunamıyormuşta,ben ona bu evde işkence yapıyormuşum gibi oluyor.
eğer oğlu benimle mutlu değilse zaten söyleyebilir bana.
söylerde zaten benim yanlışlarımı.
ben zebanimiyim,niye korksunki eşim benden.
içinden çıkamadığımız bi durum olur belki anlarım o zaman müdahale etmesini.
ama ortada bişey yokken böyle yapması hiç normal gelmiyor bana.

bide aynı evin içinde yaşayan çiftler sürekli canım cicim diyemi konuşur.
hiçmi ses yükselmez evde.

Aslında hıcbırsekılde eşinizle aranızda olan bırseye karısmaması gerekır ama annelik güdüsünün de biras etkisi oluyor...

Ve aynı evde yasıyorsanız kayınvaldenızle bu konuyu halletsenız bıle bu sefer baska konularda uyarılacaksın...

Siz yıne uslubunca cevabını verıyormussunuz zaten,kayınvaldenızın sıze karsı evın ıcınde huzur bozucu baska davranısları yoksa bunu ıdare edebılırsınız dıye düşünüyorum...

Gülsüm sultan hangi erkek gider de annesine karım beni eziyor diye dert yana ki. Tamam kızlar gidip anneye anlatabilir ama bir erkeğin bu konuda ağladığını hiç duymadım.:1no2:

valla guzelım ben oyle erkekler gordum tanıdım kı ınan ayagı tasa takılıp dusen gelıp annesıne anlatan.ulkemızde bu erkekler azınlıkda da degıl yanı.annecı olan epey ama dıgerlerı cogunlukta mıdır nedır oyuzden bellı olmuo yanıı.

Gülsüm sultan hangi erkek gider de annesine karım beni eziyor diye dert yana ki. Tamam kızlar gidip anneye anlatabilir ama bir erkeğin bu konuda ağladığını hiç duymadım.:1no2:

Ohoooo be güzelim...erkeklerin cogu bu konuda kadinlardan beter...

Gidip karim beni eziyor diye söylemez belki...ama evinde ne oluyor ne bitiyor..karisi ile yasadigi sorunlari tartismalari anlatan cok erkek var...ben kac defa duydum...benneyaptımki

Benim demek istediğim de bu zaten. Her konuyu anlatsa da karım beni eziyor diyemez. Bunu gururuna yediremez veya artık o kadar normal hale gelir ki farkında bile değildir.

eşinizle mutluysanız anlaşıyorsanız sizin parlamalarınız eşinizi rahatsız etmiyorsa sorun degil bence.
kayınvalidenizin yanında yapmamaya çalışın yada bir daha böyle birşey söylerse ne yapıyım çok seviyorum onun için yapıyorum deyin.bakın o zaman diyecek birşey bulamaz.
(insan sevdigini yerden yere vururmuş)misali.

kimsey ilgilendirmez bence ama iki tarafta uygulamalı yani senin ailende damatlarına kızıma niye boyle yaptın dememeli tabi sebu küçük sorunlarda gecerli allah korusun şiddet ihanet v.s varsa kimse çocuğunu ezdirmez

ben kocamla mutluysam kim ne derse desin yaff
kime nee yanii :1closedeyes:
eğer eşim bana iyi davranıyorsa ve böyle ailesinden gaza gelmeyen bi adamsa
hiç kafayı takmam böyle mevzulara
kimsenin ağzı torba değilki bacım
büzmeye uğraşamamm
BOŞVEERRRR.....

evli çift imzayı attıktan itibaren yeni bir ailedir.
bağımsız bir çekirdek ailedir.

ne 5 günlükken ne de 5 yıllıkken hiç birşey demeye hakkıı yoktur ailelerin.

siz kayıvalidenize memnun değilsiniz heralde bizim evliliğimizden gibi bir soru yöneltseydiniz keşke.. ve size söylediklerini eşinizle paylaşın.

canım n kadar zaman geçerse geçsin bu ikik kişilik bişey 3. asla ilgilendirmez n kadar oğlu canı ciğeride olsa......hiçmi karı koca arasında tartışma kavga olmayacak.......
6 7 ay önce bişey olmuştu birazcık sinirlendim k validemin yanında eşime birazcık sert çıktım ama hiçbişeee demedi dieyemzde laf ağzında desinde görsün-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-(yapmamam gerekiyodu ama bi anlık sinir işteşakkıdı

tabiki karışma hakları yok...
böyle bi durum varsa eşin annesinin müdahalelerine izin vermicek..ben halimden memnunum anne yok öyle bişey diyecek

bunlar normal hayatım her ailede yaşanan şeyler adı üstünde kaynana karışmasa olmaz tabi karışmaması gerek evlilik iki kişiyle kurulur evli çiftin arasına girilmez..ama malesefki giriyorlar..neyse boşver keyfine ve kocişinle olan ilişkine bak allah mutluluğunuzu bozmasın..aynı şeyleri bazen bende yaşıyorum ki her kadın yaşıyordur diye tahmin ediyorum..kendisi oğlunu düzgün yetiştirememiş kalkıp bana derki bu neden böle oğluna sor derim ben artık onu sana verdim sen düzelticeksin der ben düzelticimiyim düzgün yetiştirseydin o zaman sanki oğlu beni dinliycekte...annesinin bu sözünü duyduğu halde daha tersini yapar iyi devam et diyorum ne diyebilirimki başka... bu işin sonu nereye gider bilmem ..evlenecek olan kızlar olabildiğince annedende kaynanadanda uzak bir ev tutun size tavsiyem..

sana da kolay gelsin arkadaşım..kimsenin aranızı bozmasına izin verme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…