- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sempatiksayilir
kokmayangil değil, kokan ama kokmadığını sanangil![]()
yok cnm ya bizim iş yerinde var kadın bir hafta yıkanmaz üst değiştirmez kokmuyor kokmuyor işte :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm ya bizim iş yerinde var kadın bir hafta yıkanmaz üst değiştirmez kokmuyor kokmuyor işte :/
O zaman her gece de pijama farklı giyiliyordur yani dışarı kıyafeti ev kıyafeti ve pijama günde 3 takım kıyafet kesin yıkanıyor süper bihter geldi gözümün önüneşık mık her giymeden sonra yıkanır yıkanmalıdır ya da kuru temizlemeye gönderilmelidir
o kesin yıkanıyordur, ya da hani bebekken yapılan bazı şeyler varmış belki annesi onlardan yapmıştır kızım kokmasın diye :) ne kadar doğru bilmiyorum ama duymuştum öyle bir şeyler![]()
yok valla kendisi söyledi biz haftada yıkanırız kızım hergün yıkanıyor dedi. kıyafetimide leke olmadan değiştirmem dedi dokuz senedir bir kez kokmadı
ibretlikmişaman millet duymasın bu kadını valla biteriz
![]()
herkes bi giydiğini bi daha giymiyor zaten giyerim diyen çıksa şaşarım ben giyerim mesala hırka kazak 2 gün üstüste giymem ama değiştirerek giyerim hemen yıkamam şık buluzlarınızı falan devamlı yıkıyormusunuz merak ediyorum
Bi de bunlarin benim terim guzel kokar versiyonlari var, bizim siniftan bi cocuk vardi yazin kolunu kaldirir koltukaltini koklardi mis gibi kokuyorum diye![]()
valla öyleleri de var . benim iş yerinde bir bayan var. haftada bir yıkanırmış kirlenmeden lekelnemden kıyafet değiştirmezmiş. ama yok kokmuyor kadın kokmuyor
Herkes gunde 2 kez duş alıyorsa, bir giydiğini bir daha giymiyorsa, teri kokmuyorsa, üstüne deodorantını eksik etmiyorsa dışarıdaki milyonlarca kokarca nereden geliyor kardeşim? :)
Ayyy seninki tam bir işkenceymiş be güzelimmmBu temizligin feristahi bendeydi :)
Tedavi gordum
ama vallahi misss gibi kokuyordum kendi oz kokum bile terketmisti beni.
Bir pijama bi tshirt ustune bir pijama bi tshirt daha giyiyordum o tshirt o pijama kirlenmesin diye.
Disarida bile altima pjama ustume kot pantolan giyerdim etime deymesin disarinin pisi diye.
İc camasirlarimi havlulara sarip kurutup giyerdim kazara elimden duserse giymezdim.
Ne cektim beee![]()
Ayyy seninki tam bir işkenceymiş be güzelimmm![]()
Canım onunda zararli oldugunu soyleyenler var. Birkac saat terlemeyi onluyor sonra daha fazla terletiyormus gibi geliyor. Birde bi arkadasimin koltuk altinda bezeler cikmisti doktor roll on kullanma o yapiyor demisti.Deodarant değilde ben bu sabun gibi olanlardan var nivea nın vs her marka güzel günlük ihtiyacı karşılıyor ter kokusu olmuyor terledikçe güzel koku veriyorYaz kış kullanıyorum dışarı çıkayım evde olayım hiç farketmez
![]()