Kısa bir süreliğine eskortluk yapılır mı?

off silin üyeliğimi ya lise mezunu aptal ev kadınları ve 10 erkeğin altından geçmiş sürtükler boş boş sallıyorlar.
Şu yazdığının ekran görüntüsünü alıp Bilkent’te okuduğun bölümün sayfasına atmalı şu konuyu da. Bir sürü alıcın olur emin ol. Terbiyesiz.
3 4 kişilik odada kalıp burssuz ailesinden uzakta okuyan maddi durumu düşük çok kişi yoktur herhalde :))

Takma ban yediginle kalirsin ancak bana kitap oku tavsiyesinde bulunmus ozelden saolsun :) keske kitap onerisindd bulunsaydi birde.. cok seviyor orda burda herkesin yorumuna burnunu sokmayi .. salla
ona dert olmuş baksana :)

ordan bir şey çıkmaz. 12 bin kişilik okul

haddini bil hadsiz.. Cogu gormus gecirmis insalar... Gereksiz terbiyesiz
haddini bil hadsiz.. Cogu gormus gecirmis insalar... Gereksiz terbiyesiz
Böyle hadsizlere niye akıl vermekle zaman kaybediyoruz ki yaşasın ne yaşayacaksa, alsın başına da bin türlü belayı, hak ettiği davranışlara da maruz kalsın görsün dünyanın kaç bucak olduğunu... Herkese terbiyesizce hakaret ediyor ağzı da bozuk, belki de uzun zamandır o bahsettiği işi yapan biridir tarzı aynen onlar gibi çünkü.

aynen çok geçirmişler
Tembel teneke seni tembel tembel gez ders çalışma derslerden kal sonra da ee gezme tozma vs. dan kopmamak uğruna yaz okulunda kendini pazarla pehh yakışır sana.
Ne diye konu açıp insanlara hakaret ediyorsun. Zaten erkek arkadaşınla da denemişsin çok sular geçmiş üzerinden

Takma ban yediginle kalirsin ancak bana kitap oku tavsiyesinde bulunmus ozelden saolsun :) keske kitap onerisindd bulunsaydi birde.. cok seviyor orda burda herkesin yorumuna burnunu sokmayi .. salla

Geçen gün D damdan in yazılarına
Pencereden bakan teyze gibi
Ayyyyyyy nasıl tüy almazsın
Ayyy ben kaymak gezerim gibi gereksiz absürt en az senin kadar aptalca yorumlarına
Sanane dediğim için
Burda gelmis ortak iş yapın diyen kadın kadar
Değersizsin!!!
Sen kimsin ki beni dikkate alınca sevinicem
Almayınca uzulucem ?

degilmi haklisiniz yazikki bunlarin ailesi ilerde is sahibi olup ornek insan olacak die hayal kuruyorlar...

sanki yöneticiyim de yalakalık yapacaksın.
komik ve cahil kadın işte :)
Komiklik zeka ister
Cahillik kafandaki ağlardan
2L
Ahaha koptum buna !!!!
Mutsuz seni
Görende feleğin cemberinden geçmiş sanacak
Öyle bi bagiriyo ki fahişe fahişe diyr
Insanın beyni fahişe olmasın

1000 kişi var benim bölümde.

En az 500 u zaten erkektir. Geri kalan kızların da en az 200 u burslu 200u de zengindir. Kalan 100 taneden ortalamanın üstünde güzelliği olan ve 2 dersten yaz okuluna kalmış yarı burslu kaç kız vardır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…