- 10 Aralık 2017
- 68
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi ThereIsNoWay
fahişelik değil eskortluksen daha şuradaki yazılara katlanamazken reeldeki fahişelik denen çöp hayata nasıl katlanacağını sanıyordun?
neyse.
Allahım kimseyi yoldan çıkarmasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fahişelik değil eskortluksen daha şuradaki yazılara katlanamazken reeldeki fahişelik denen çöp hayata nasıl katlanacağını sanıyordun?
neyse.
Allahım kimseyi yoldan çıkarmasın.
?????durduk yere
aynı şey.fahişelik değil eskortluk
değilaynı şey.
Ailene üzüldüm, senin hiç vicdanın sızlamazmı onlara karşı, daha önce yaşandı nasılsa ne fark eder ha sevgiim ha başkası kafasındasın sanırım ama bu başka bişey iki gün sonra evleneceksin anne olacaksın sen vicdanın yer bitirir seni, sen arkadaşların dediği gibi başka bi işe gir ve gerisini Allaha bırak o yardım eder bu düşünceleri sil kafandan kardeşimözel üniversiteye giden herkes zengin değil. yaz okuluna kalacağım muhtemelen ve 7 bin lira civarı sadece ona para vermem lazım. ailem kendinden kısıyor buraya yollamak için
Ay bi farki anlatta bizde aydinlanalim yeminlen.. bilmeyeni dovuyolar
allah diye bir şey yokAilene üzüldüm, senin hiç vicdanın sızlamazmı onlara karşı, daha önce yaşandı nasılsa ne fark eder ha sevgiim ha başkası kafasındasın sanırım ama bu başka bişey iki gün sonra evleneceksin anne olacaksın sen vicdanın yer bitirir seni, sen arkadaşların dediği gibi başka bi işe gir ve gerisini Allaha bırak o yardım eder bu düşünceleri sil kafandan kardeşim
aynı şey.
Durduk yere saldırmıyorlar. Kendini yakacaksın korumaya calisiyorlar. Farkında değilsin.
Mevzunun derin oldugu anlamistim zatenfahişelikle ne kadar zamanda 15 bin tl kazanacağını sordu.
o zaman ahlak da yok yani.allah diye bir şey yok
allah diye bir şey yok
o zaman ahlak da yok yani.
kimliğini ifşa et o zaman.
çekineceğin bir şey olmamalı.