Kısa bir süreliğine eskortluk yapılır mı?

özel üniversiteye giden herkes zengin değil. yaz okuluna kalacağım muhtemelen ve 7 bin lira civarı sadece ona para vermem lazım. ailem kendinden kısıyor buraya yollamak için
Ailene üzüldüm, senin hiç vicdanın sızlamazmı onlara karşı, daha önce yaşandı nasılsa ne fark eder ha sevgiim ha başkası kafasındasın sanırım ama bu başka bişey iki gün sonra evleneceksin anne olacaksın sen vicdanın yer bitirir seni, sen arkadaşların dediği gibi başka bi işe gir ve gerisini Allaha bırak o yardım eder bu düşünceleri sil kafandan kardeşim

Ailene üzüldüm, senin hiç vicdanın sızlamazmı onlara karşı, daha önce yaşandı nasılsa ne fark eder ha sevgiim ha başkası kafasındasın sanırım ama bu başka bişey iki gün sonra evleneceksin anne olacaksın sen vicdanın yer bitirir seni, sen arkadaşların dediği gibi başka bi işe gir ve gerisini Allaha bırak o yardım eder bu düşünceleri sil kafandan kardeşim
allah diye bir şey yok

bdv nin meshur ancak su anda banli olan bilkentli uyesi diyor ki

bilkentte okul dondurma varmis , ayrica atalara gitsin tdpye basvursun dedi

konu sahibi yukarida yazdigimi kaale alin bu ise sapacaginiza okulunuzun imkanlarindan faydalanin

@namevar sana da selami var sekerim

Durduk yere saldırmıyorlar. Kendini yakacaksın korumaya calisiyorlar. Farkında değilsin.
Anlaşılan yaşıtız birisi 19 yaşında yazmış. Ben kibristayim senin okul ücretini de geçer buradaki yaşam masrafları herkes part time çalışıyor. Ben de yetişemiyorum masraflara ama ben çevirmenlik veya da örgü örüp satmayı düşünüyorum. Ya da birikim yapmayı.
Demem o ki kendini yakma lütfen.

Kalkıp yargılayacak halim yok. O kadar parayı o sürede başka türlü okurken nasıl kazanabilirsiniz bir fikrim yok.
Gerçekten kafaya koyduysanız güvenliğinize çok dikkat etmeniz gerekiyor. Birilerinin evine gitmeniz veya kendi evinize vs çağırmanız çok riskli mesela. Ayrıca hastalık riskini de göz ardı etmeyin. Başkasının altında çalışacaksanız da o işten kolay kolay kurtulamayacağınızı düşünüyorum.
Bir de madem sizin için bu kadar hassas bir konu değil online şekilde para kazanmayı da deneyebilirsiniz.
Fiziksel olarak gerçekten çok büyük riskler taşıyor çünkü. Hadi kendinizi geçin, eğer ailenize yük olmamak için bunu düşünüyorsanız onların duyma ihtimali de olacak. Daha kötü şeyler de gelebilir başınıza.

Sen bir kaç gün önce manken olmak istiyorum diye konu açmamısmıydın başka üyelikle burda bir üye sana burs vermek istemişti anında topuklamıştın. Bence Kazen Kazen senin bütün üyeliklerini ve gerçek adını soyadını ıp adresinden bulup ifşa etmeli ki aklın başına gelsin

Hımm, çok ilginç, sansasyonel bi konu, yorum ile hareket etmeye (kendini yakmaya) çabalayan ve beğenmediği yorum sahiplerine hakaret eden bir arkadaş, arkadaşa gerekli müdahaleyi yapmayan site yönetimi... durum heyecanla takip ediyorum ;) ayrıca Allah yok deyip olayı daha sansasyonel hale getirmeye gerek yok.. konuyu sadece prim yapsın diye açtığın belli o sebepten daha fazla saçmalayıp akıl dibinizi göstermeyin

Back
X