Kısa bir süreliğine eskortluk yapılır mı?

Evet VPN aktif edildiğinde kimlik gizlenir, başka ip üzerinden bağlanılır. Fakat paralı vpn kullanmadıysan işin yaş. Vpn sızması diye bir şey duymadın mı?:))) Firmalar birbirine bağlıdır, bir videoyu kaç dakika izlediğini dahi bulabilirler. Araştır istersen bi;)

trollük yaptığım ilk yer burası değil. trollük ne zaman ceza sebebi oldu :KK70:
Dikkat et bu site böyle trolluk yapanlarin ismine soyismine ne is yaptığına kadar öğrendiğimiz facebook hesabini ziyaret ettiğimiz oldu
U çok eğlenen arkadaşla biraz eğlenme zamani gelmedi mi Mune Mune

konuyu şurda gördüm copy paste yaptım
Sebep ?

A. Yalnızlık ( Seks işçisi olmayı düşüneni bile var ama beni düşüneni yok, nedeeen, nedeeeeen:cry:)
B.Ağır işsizlik ( Ulu Manitu kimseyi kızlarsoruyor'dan kadınlarkulubü'ne konu taşıyacak kadar başı boş bırakmasın amen :işsiz: )
C.Anketsever kişilik bozukluğu ( hangimiz sosyal deney sevmiyoruz ki:KK36:)
D. Hepsinden Biraz
E. Hiçbiri
:KK64:

Son düzenleyen: Moderatör:
trollük yaptığım ilk yer burası değil. trollük ne zaman ceza sebebi oldu :KK70:

Nik vermeyeyim de bilindik bir sözlükte, engellilerin cinsel hayatı gibi bir konu üzerine trollük yapmaya çalışan birinin ceza aldığını duyduk. Bilesin. Eskortluk, ev hanımı, 10 erkeğin altına yatan bilmem ne, aptal filan... Takarlar cezayı, hiç hafife alma.

Bu kadar korkutmayın yavrucağı. Bu zekayla ifşa olıcam falan diye düşünüp ülke değiştirmeye kalkar mazallah. Cidden kötü yola düşmesin sonra ahaha:KK70:
O anca beleş vpn üzerinden ülke degistirir :D

Şimdi bişey derdim ama ... kısa süreliğine adam öldürülür mü gibi bi soru bu ya da bilmemnelik yapılır mı
Ya bu nasıl soru yaaaaaa

Back
X