Kısa bir süreliğine eskortluk yapılır mı?

hukuksal olarak suç teşkil edecek bir şey yok. trollül yapıyorum diye mi evden alacaklar? ayrıca ne olduğunu bilmezsin ama VPN diye bir şey var
Sen rahat ol kullandığın klavye tusundan bulurlar seni. Umarım sonunu düşünerek böyle şeylere yelken açtın.. Istersen şimdi özür dilemeye başla. Af edici sebep olarak kayıtlara geçer.

konuyu şurda gördüm copy paste yaptım

Kuzum bunu bi eskort sitesinde direkt eskortlara sorsan doğru cevabı alırdın, şimdi burada biz ne bilelim?

Trollükse de bi manası yok ki hani bakıyorum, yok. Buraya şöyle kaynana+eskorta giden eş+hamiş bir 2. kadın+kocamın vurduğu yerde gül biter fikirli hanımı+kaynımın bakışları da çok bi şey kombolu bi konu açsan, fatality yapardın. Bu olmaz ama çok yavan :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzum bunu bi eskort sitesinde direkt eskortlara sorsan doğru cevabı alırdın, şimdi burada biz ne bilelim?

Trollükse de bi manası yok ki hani bakıyorum, yok. Buraya şöyle kaynana+eskorta giden eş+hamiş bir 2. kadın+kocamın vurduğu yerde gül biter fikirli hanımı+kaynımın bakışları da çok bi şey kombolu bi konu açsan, fatality yapardın. Bu olmaz ama çok yavan :/
Allah iyiliğini versin :D :D :D

Şu ev kadınlarına yazdığın mesaj yüzünden bile Bırak burdakileri, kadın dernekleri bile dava açabilir :KK70:
Hah,bir tane dernegin baskani benim mesela ;) sikayetci olayim biraz da biz eglenelim eller havaya seklinde ;) arkadas nereye cattigini bi ogrensin

bdv nin meshur ancak su anda banli olan bilkentli uyesi diyor ki

bilkentte okul dondurma varmis , ayrica atalara gitsin tdpye basvursun dedi

konu sahibi yukarida yazdigimi kaale alin bu ise sapacaginiza okulunuzun imkanlarindan faydalanin

@namevar sana da selami var sekerim

hah bu işte onun yardımcı olmaya çalıştığı üye:KK66:

ya sen aptal mısın? ben burada soru soruyorum inanmadım diyorsun. be gerizekalı ben burada hikaye mi anlattım ki fake diyorsun. düşük iq sebebi ile banlayın şunu ya.
Bence çok saçma ve gereksiz bi konu sen o.... Olmak istiyorsan ve bu konuya Cvp verenleri lakayt a alacaksan öyle saçma bi soruyu sormayacaksın... Bence de fake.. Sen eskortluk demişsin ama gerçeği o... Sen şimdi kızarsın da kesin:KK70:

Back
X