Kısa bir süreliğine eskortluk yapılır mı?

ha sevgilimle yatmışım ha para için biriyle yatmışım ne farkı var?

Bi kere yapacağın işin ne olduğunu bil altay abi ...
Eskortlar bedenlerini satmazlar.
Çeşitli ve paralı iş adamlarına ya da paralı kart horozlara eşlik ederler ortamlarda :işsiz:
Adi üstünde eskortluk etmek :kahve:

ha sevgilimle yatmışım ha para için biriyle yatmışım ne farkı var?

farkı yoksa neden dşünüyorsun ki?
yapıp bırakan duymadım pek, genelde kolay ve bol para kazanmaya alışanlar bırakamıyormuş,
düşünsene üniversite mezunu maaşlı bir çalışansın ayda 20 gün günde 10 saat çalışıp 3 bin tl kazanıyorsun, ama iyi portfoy oluşturmuş bir eskortsan bu parayı sadece bikaç saatte kazanıyorsun, üstüne pahalı mekanlarda yemek, gezmek, tatiller güzel hediyeler...
ama işte, hiçbir şey hissetmediğin biriyle yatmak herkesin yapabileceği bir şey değil, senin için farkı yokmuş, değişik...
ben insanlarla tokalaşınca koşup ellerimi yıkayan biriyim, bir saat önce tanıştığım adamın terli vucudunu düşünemiyorum bile :bicak:

yurt parası okul masrafları vs
Ailen var mı? Yardım edecek bie akraba veya? Bir yerde part time çalışsan hafta sonu da avmlerdeki mağazalara ek eleman olarak gitsen gayet yetişirsin ihtiyaçlarına ve onurun da yanına kalır o işlere bulaşma derim, okul okucam diye bataklığa bulaşma.

Kimse kusura bakmasın da bedenini satarak para kazanana saygı duyamıyorum.

Söz de işin kolayına kaciyorsunuz. Bir zahmet normal işler bakın

Ha sevgilim ha başkası demişsiniz.
Umarım can Güvenliğinize bir şey olmaz.
Tanımadığınız bir adamın sizden isteklerini bilemezsiniz, parası ile değil mi? Yapabilecek misiniz?

Bu soruyu sormanıza neden olan sıkıntı neyse bir an önce çözülür umarım.
Şaşmaz, düşmezsiniz umarım bu batağa.

Bi kere yapacağın işin ne olduğunu bil altay abi ...
Eskortlar bedenlerini satmazlar.
Çeşitli ve paralı iş adamlarına ya da paralı kart horozlara eşlik ederler ortamlarda :işsiz:
Adi üstünde eskortluk etmek :kahve:

hahaha witch türkiyede de geçerli mi bu?
bizimkiler sırf yanımda eşlil etsin diye para kaptırmazlar. etinden sütünden yününden yararlanmadan bırakmazlar:KK70:

Ailen var mı? Yardım edecek bie akraba veya? Bir yerde part time çalışsan hafta sonu da avmlerdeki mağazalara ek eleman olarak gitsen gayet yetişirsin ihtiyaçlarına ve onurun da yanına kalır o işlere bulaşma derim, okul okucam diye bataklığa bulaşma.
özel üniversitede parayla okuyorum

bulduğunuz çözüm beni benden aldı
inanın zaten başka türlü para kazanamıyor insan..
bunu bir şaka olarak adletmek istiyorum
zira benim kuzenim sabah okuluna gidip öğleden sonra bir cafede part time garsonluk yapıp akşam özel derse gidip tüm gece de ders çalışıyor
demekki onun aklına gelmemiş

Back
X