- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu kısmı düşündüm şimdikişilik,karakter,davranışlar içinize siniyorsa boyu sorun etmeyin.
sevgilimle benim aramda 40 cm fark var benden çok uzun. Böyle düşündüğünü bilsem üzülürüm açıkçası![]()
Sorun etmişsiniz boyunu, yoksa sorma gereği duymazdınız. Bu durum evlenirseniz gözünüzde daha büyüyecek. Benim eşimde kısa, 1,62 boyunda. ve ben erkeğin en azından kadının, başını omuzuna iki büklüm eğilmeden yaslayabileceği kadar uzun olmasından yanayım. Ben takıyorum mesela. Erkek kadından bir baş uzun olmalı. Mesela benim boyum 1,50 olsa sorun olmazdı. Özellikle eşime pantolon aldığımda paçasının yarısı neredeyse gidiyor. Tabiri caizse düdük oluyor! Pantolonlarını yıkarken, asarken, ütülerken canım sıkılıyor. alış veriş yaparkende mutlu değilim. Böyle hissettiğim için kendimi suçlamadan edemiyorum. Böyle şeyleri aşmış, gönülden seven, dış görünüşü umursamayan, gönlü kusursuz insanlara imreniyorum. Evlenme kararı alırkende emin olamamıştım. Eşimin davranışlarıda bana karşı iyi olmayınca, daha batar oldu. En kötüsü kompleks yapmaları. diğer erkeklerin arasına karışınca benim eşim tuhaf davranıyor.İyi bayramlar herkese..
Şu sıralar görüştüğüm biri var yeni tanıştık ama halinden tavrından etkilendim ben . Çoğu fikrimiz benzer,kafa yapılarımız uyuyor. Ama gel gelelim ki benden kısa. Kısa dediğim o 172 bende 175im. Bide biraz tombik bi yapısı var bende zayıfım biraz ondan mı yada çok takıyorum şu sıra onun etkisiyle mi bilmiyorum yanyana giderek ufalıyor sanki adamÖnce ki ilişkim beni çok yıprattı,çok yordu.Bu çocuğun oturup kalkması bile tamam dedirtti. Ama işte topuklu ayakkabı giymeyi de çok seviyorum.Topuklu ayakkabılardan mı yoksa bu çocuktan mı vazgeçiyim ne diyosunuz
![]()
Boyunuz kaç ki?Sorun etmişsiniz boyunu, yoksa sorma gereği duymazdınız. Bu durum evlenirseniz gözünüzde daha büyüyecek. Benim eşimde kısa, 1,62 boyunda. ve ben erkeğin en azından kadının, başını omuzuna iki büklüm eğilmeden yaslayabileceği kadar uzun olmasından yanayım. Ben takıyorum mesela. Erkek kadından bir baş uzun olmalı. Mesela benim boyum 1,50 olsa sorun olmazdı. Özellikle eşime pantolon aldığımda paçasının yarısı neredeyse gidiyor. Tabiri caizse düdük oluyor! Pantolonlarını yıkarken, asarken, ütülerken canım sıkılıyor. alış veriş yaparkende mutlu değilim. Böyle hissettiğim için kendimi suçlamadan edemiyorum. Böyle şeyleri aşmış, gönülden seven, dış görünüşü umursamayan, gönlü kusursuz insanlara imreniyorum. Evlenme kararı alırkende emin olamamıştım. Eşimin davranışlarıda bana karşı iyi olmayınca, daha batar oldu. En kötüsü kompleks yapmaları. diğer erkeklerin arasına karışınca benim eşim tuhaf davranıyor.
Yalnız değilmişim.Boya ben de takılıyorum malesef.Keşke takılmasam ama takılıyorum.Hani erkeğin o koruyucu kollayıcılığını soyut-somut hissetmek ister ya kızlar, işte ben benden kısa bi erkekte bunu hissedemiyorum bilmiyorum..Kendim 1.70'im,1.70 erkekler gözüme kısa geliyo ama![]()
Sorun etmişsiniz boyunu, yoksa sorma gereği duymazdınız. Bu durum evlenirseniz gözünüzde daha büyüyecek. Benim eşimde kısa, 1,62 boyunda. ve ben erkeğin en azından kadının, başını omuzuna iki büklüm eğilmeden yaslayabileceği kadar uzun olmasından yanayım. Ben takıyorum mesela. Erkek kadından bir baş uzun olmalı. Mesela benim boyum 1,50 olsa sorun olmazdı. Özellikle eşime pantolon aldığımda paçasının yarısı neredeyse gidiyor. Tabiri caizse düdük oluyor! Pantolonlarını yıkarken, asarken, ütülerken canım sıkılıyor. alış veriş yaparkende mutlu değilim. Böyle hissettiğim için kendimi suçlamadan edemiyorum. Böyle şeyleri aşmış, gönülden seven, dış görünüşü umursamayan, gönlü kusursuz insanlara imreniyorum. Evlenme kararı alırkende emin olamamıştım. Eşimin davranışlarıda bana karşı iyi olmayınca, daha batar oldu. En kötüsü kompleks yapmaları. diğer erkeklerin arasına karışınca benim eşim tuhaf davranıyor.
1,60 eşim benden iki cm uzun.Boyunuz kaç ki?
Bu kadar dert edeceğimi tahmin edemedim. Eşimin davranışları ilede ilgili. Belki aramızda sıcaklık olsa böyle düşünmeyecektim.Ciddi mi bu? neden kabul ettiniz evlenmeyi, bunu bu kadar dert ederken.
Uzun değilsiniz en azından, bu da bir şey. Ama sizi anlıyorum, eski erkek arkadaşım da benden 2 cm uzundu ama topuklu giyince omzuna kolumu atıyordum1,60 eşim benden iki cm uzun.
Size katılıyorum. Özgüven bir erkeğe en yakışan şey.Ben kocası normalde de kendisinden kısa olduğu halde topuklu ayakkabıyı canı istediği gibi giyen kadınları, kendisinden 10 cm uzun kadını hiç kompleks yapmadan koluna takıp gezen erkekleri takdir ediyorum. O çift bunu sorun etmiyorsa çevrelerindeki kimseye de soyleyecek söz bırakmıyorlar demektir.
Devede de var, kavakta da var uzun boy ama erkeği erkek yapan boyu değil kesinlikle.
1.75 boyla topuklu giyme boşver :)...boyun 1.60, oldum olası topuklu giyemem....Hiç rahat edemem topukluyla...Ben de eşimle hemen hemen aynı boydayım...Ama hiç takılmıyorum...Üstelik dışarıdan görenler boyumuz yakın olduğu için bizi daha çok yakıştırıyorlar...Biraz zayıflarsa daha uzun görünebilir...İyi bayramlar herkese..
Şu sıralar görüştüğüm biri var yeni tanıştık ama halinden tavrından etkilendim ben . Çoğu fikrimiz benzer,kafa yapılarımız uyuyor. Ama gel gelelim ki benden kısa. Kısa dediğim o 172 bende 175im. Bide biraz tombik bi yapısı var bende zayıfım biraz ondan mı yada çok takıyorum şu sıra onun etkisiyle mi bilmiyorum yanyana giderek ufalıyor sanki adamÖnce ki ilişkim beni çok yıprattı,çok yordu.Bu çocuğun oturup kalkması bile tamam dedirtti. Ama işte topuklu ayakkabı giymeyi de çok seviyorum.Topuklu ayakkabılardan mı yoksa bu çocuktan mı vazgeçiyim ne diyosunuz
![]()
2-3 cm ile o kadar fark oluşmaz kanımca...Eğer eşine sarılıp yattığında ve başını göğsüne yasladığında onun ayaklarını dizinde hissetmekten rahatsız olmayacaksan evlenebilirsin! biraz acımasız oldu ama....