Kısa boylu bi erkekle olur mu sizce?

Ben 170im eski esim 190di.simdi erkek arkadasim 174 onceleri o ladar tuhaf gelirdi ki sonra aştim.topuklu giyip ondan uzun olarakta geziyorum yaninda

Çok etkilenmediysen baştan bırak.
Sonra seni kırdığı bir anda bu fark bile batar gözüne.

Ben de cok kisa erkekleri sevmezdim
.165cm boyunda bir erkege deli gibi asik oldum.Ki kiymetimi bilmedi ayri.Ayrildik.Ama hala boyu gorunmez gozume.Hala evlenseydik derim

benim boy takıntım vardı açıkcası. :oops: kısa biriyle hiç olamadım.bunun yanında huy ve ahlakı da çok önemli

İyi bayramlar herkese..
Şu sıralar görüştüğüm biri var yeni tanıştık ama halinden tavrından etkilendim ben . Çoğu fikrimiz benzer,kafa yapılarımız uyuyor. Ama gel gelelim ki benden kısa. Kısa dediğim o 172 bende 175im. Bide biraz tombik bi yapısı var bende zayıfım biraz ondan mı yada çok takıyorum şu sıra onun etkisiyle mi bilmiyorum yanyana giderek ufalıyor sanki adam:olamaz: Önce ki ilişkim beni çok yıprattı,çok yordu.Bu çocuğun oturup kalkması bile tamam dedirtti. Ama işte topuklu ayakkabı giymeyi de çok seviyorum.Topuklu ayakkabılardan mı yoksa bu çocuktan mı vazgeçiyim ne diyosunuz:KK43:
Bişey olmaz nolcak ki bende esimden az bişey uzunum ama tabi topuklu giymiyorum ki sevmiyorumda zaten sorun olmaz yani boya takilma bence

Esimle boyumuz ayni
Ben topuklu giyince esimden 10 cm uzun oluyorum ve o buna bayiliyor :ruh:
Insan alisiyo bi sure sonra

Anladığım kadarıyla siz zaten bahsettiğiniz erkekte koruyuculuk ve kollayıcılık hissetmediğiniz için gönlünüz kendisinden uzak. Bu işler zorlamayla olmaz zaten siz de pek gönüllü değil gibi duruyorsunuz.

Bşy olmaz 3 cm falan ne olacak ki olsun takılma böyle şeylere

İyi bayramlar herkese..
Şu sıralar görüştüğüm biri var yeni tanıştık ama halinden tavrından etkilendim ben . Çoğu fikrimiz benzer,kafa yapılarımız uyuyor. Ama gel gelelim ki benden kısa. Kısa dediğim o 172 bende 175im. Bide biraz tombik bi yapısı var bende zayıfım biraz ondan mı yada çok takıyorum şu sıra onun etkisiyle mi bilmiyorum yanyana giderek ufalıyor sanki adam:olamaz: Önce ki ilişkim beni çok yıprattı,çok yordu.Bu çocuğun oturup kalkması bile tamam dedirtti. Ama işte topuklu ayakkabı giymeyi de çok seviyorum.Topuklu ayakkabılardan mı yoksa bu çocuktan mı vazgeçiyim ne diyosunuz:KK43:
Tek problem boy ise ki 3 cm varmış aranızda bence sorun değil. Bende kısa erkek sevmem benden uzun olacak hatta net uzun ama, bu kadar az fark olup çokta etkilendiğim birini bu yüzden bırakmazdım sanıyorum

İyi bayramlar herkese..
Önceki iliskinin etkisiyle hareket etmeyin bence. Eger tip olarak icinize sinmediyse ilerde adamdan soguyabilirsiniz koparsiniz iyice.yan yana yurudugunuz zaman cekinerek mi yurursunuz yoksa gonul rahatligiyla mi bunlari da dusunun. Bence erkek ya kadinla ayni olmali ya da uzun olmali. Biri icinize her yonuyle sinmiyorsa kabul etmeyin.

Ayni biz :D ben 174, esim 172. Eh işte belli belirsiz bi fark var. 4 seneyi geckin evliyiz, hic sorun olmadi. Kompleksi hic yok, topuklu giyebilirsin diyor. Özellikle topuklu ayakkabiya duskunlugum yoktur ama bazen yeri gelince giyiyorum. Sürekli ama sürekli iltifat eder boyuma. Ama kendini eksik hissetse, kompleks haline getirse, topuklu vs giyme dese cekilmez olurdu

Bu tamamen tercih meselesi. Her insanın karşı cinste çekici bulduğu veya bulmadığı özellikler vardır. Kimisi için saçının uzun olması veya kel olması önemlidir kimisi için kilosu kimisi için saç rengi kimisi için metre kare başına düşen tüy sayısı.:KK53: Hiçbirini önemsemem diyen yoktur. Sizin için boy önemli demek ki kafanıza takmışsınız. Ben de kısa erkekleri çekici bulamıyorum mesela şimdiye kadar da hiç hoşlanmadım kısa birinden. Beğenen alsın Allah bağışlasın. :KK45:

Boy herseymi. Hayir.
Ama ne biliyim ya.
Yakisip yakismamamiz ilk basta boydan baslar. Neyseki boyum 1.56. Benden daha kisa bi erkek yoktur sanirim.

Boyundan ziyade beğenip beğenmemek önemli. Siz kendinizden uzun boylu adamları çekici buluyorsanız zaten ısınamazsınız ona ister istemez. Zaten ısınamıyorsunuz da belli ki adam gözünüze batıyor. Hoşlanmış olsanız gözünüze batmazdı bu kadar.

Bazı insan takilmaz bazı insan çok takılır bence sen takilmissin içine sinmemis , ben olsam bende çok takilirdim çünkü insan yanında çocuğu geziyomus gibi hissedebiliyor ne bilim uyum olmuyor , tabiki anlaşmak daha önemli ama zamanla soğuyup vazgecmen iki taraf içinde daha yaralayıcı olabilir , çok aşık değilsen ne gerek var daha karşına neler çıkar ..

Bende eşimden uzunum. Arkadaşlarımla buluşurken falan onun olmadığı yerde giyerim topuklumu. Eşim giy diyor ama ben rahat edemiyorum.
Ama iyiki diyorum yani çoğu zaman-ki ben asla derdim.
Karakter fiziksel görüntüden daha önemli olduğunu anladım tanıyınca.

Benim de boyum 1.72cm ve bu boy meselesine takılmayı sacma bulmama rağmen takılıyorum, elimde değil. Bilemedim ne desem. :110:

Yüksek tabanlı ayakkabı giyer dışarıda, tek derdiniz bu olsun :)

Back
X