Kısa boylu bi erkekle olur mu sizce?

Her anlamda beğendiysen.. Sorun bikaç santimetre ise evlen.. Uzun boylu bir avarelden iyidir:)

İyi bayramlar herkese..
Şu sıralar görüştüğüm biri var yeni tanıştık ama halinden tavrından etkilendim ben . Çoğu fikrimiz benzer,kafa yapılarımız uyuyor. Ama gel gelelim ki benden kısa. Kısa dediğim o 172 bende 175im. Bide biraz tombik bi yapısı var bende zayıfım biraz ondan mı yada çok takıyorum şu sıra onun etkisiyle mi bilmiyorum yanyana giderek ufalıyor sanki adam:olamaz: Önce ki ilişkim beni çok yıprattı,çok yordu.Bu çocuğun oturup kalkması bile tamam dedirtti. Ama işte topuklu ayakkabı giymeyi de çok seviyorum.Topuklu ayakkabılardan mı yoksa bu çocuktan mı vazgeçiyim ne diyosunuz:KK43:

Kadınlar doğum yaptıkça 3 cm kısalıyormuş cnm doğruysa 2 doğumla ondan kısa olursun :))

Kısa erkek de hiç hoşuma gitmiyor ya benim

İleride hep sorun edeceksen baştan bitir. Adama da yazık olur. Benim şahsi fikrim ise, benim için 3 cm sorun olmazdı dağlar kadar fark yok sonuçta.

İyi bayramlar herkese..
Şu sıralar görüştüğüm biri var yeni tanıştık ama halinden tavrından etkilendim ben . Çoğu fikrimiz benzer,kafa yapılarımız uyuyor. Ama gel gelelim ki benden kısa. Kısa dediğim o 172 bende 175im. Bide biraz tombik bi yapısı var bende zayıfım biraz ondan mı yada çok takıyorum şu sıra onun etkisiyle mi bilmiyorum yanyana giderek ufalıyor sanki adam:olamaz: Önce ki ilişkim beni çok yıprattı,çok yordu.Bu çocuğun oturup kalkması bile tamam dedirtti. Ama işte topuklu ayakkabı giymeyi de çok seviyorum.Topuklu ayakkabılardan mı yoksa bu çocuktan mı vazgeçiyim ne diyosunuz:KK43:
içine siniyorsa karakteri kesinlikle kafana takma kesinlikle

Uzun boylu kadin, adami zengin gosterir.
Bende tercihen kendimden uzun isterim ama gercekten beni etkilemeyi basaran kiside takilmazdim heralde benden uzun mu kisa mi diye

Boyum 1.83, erkek arkadaşım 1.78 rahat rahat topuklu ayakkabı giyebiliyorum, ne o ne de ben dert etmiyoruz boy konusunu. Eğer boy hariç karakter özelliklerinin sana hitap edebileceğini düşünüyorsan şans ver derim.

Ben kısa erkek sevmiyorum. Cekici gelmiyor cidden. Kendim 1.56 civarindayim. Avatarimda da goruldugu uzere baya minnak, kucuk biseyim yani :KK70: Öyle uzunda degilim ama içim ısınmıyor işte. Benden uzun olmasina ragmen 165-170 birileriyle bile flort etmedim hiç.
Bir insan, sirf iyi biri diye biriyle iliski yasayamaz kimseyle, ben yasayamam en azindan gozume hitap etmeli, gonlumede sinmeli, bakinca begenmeliyim. Esim uzun, eger kisa olsaydi ilk bakistan kurtarmazdi muhtemelen :KK70:
Rahatsizsaniz kendinizi zorlamayin, degilseniz sormaniza gerek yok.

Bişe olmaz ya.
Erkek kadından uzun olacak, erkek kadından büyük olacak, erkeğin maaşı daha yüksek olacak.. bitmiyor ki.
Hoşlanıyorsanız olur bence boyu takma önemli olan anlaşmak.

Çok doğru! İnsanların ne düşündüğünü takarsan, takılacağın nokta bitmez. Maaşı yüksek olacak, boyu uzun olacak, yaşça büyük olacak, ailesi düzgün olacak, seni çok sevecek, tipi düzgün olacak vs vs. Bunlardan biri illa patlayacaksa bence boy patlasın :) Ben de boya çok takılırdım, birlikte olduğum erkekler hep uzundur. Kendim 1.70 civarıyım. Hatta bir tanesi basketbolcuydu 2 m. vardı yani. Ama karakter, zeka vs yönünden zayıftılar şimdi hoşlandığım çocuğu ilk gördğümde bu ne ya demiştim, hiç aklımda yoktu, şu an ise keşke diyorum. Çocuk ne yakışıklı ne uzun, hatta ben değil topuklu ayakkabı biraz dolgulu spor ayakkabı bile giymiyorum onun yanına giderken, çünkü uzun hissediyorum kendimi ve ürkütmek istemiyorum kurbaaamı :)))

Eğer eşine sarılıp yattığında ve başını göğsüne yasladığında onun ayaklarını dizinde hissetmekten rahatsız olmayacaksan evlenebilirsin! biraz acımasız oldu ama....

Sorun etmişsiniz boyunu, yoksa sorma gereği duymazdınız. Bu durum evlenirseniz gözünüzde daha büyüyecek. Benim eşimde kısa, 1,62 boyunda. ve ben erkeğin en azından kadının, başını omuzuna iki büklüm eğilmeden yaslayabileceği kadar uzun olmasından yanayım. Ben takıyorum mesela. Erkek kadından bir baş uzun olmalı. Mesela benim boyum 1,50 olsa sorun olmazdı. Özellikle eşime pantolon aldığımda paçasının yarısı neredeyse gidiyor. Tabiri caizse düdük oluyor! Pantolonlarını yıkarken, asarken, ütülerken canım sıkılıyor. alış veriş yaparkende mutlu değilim. Böyle hissettiğim için kendimi suçlamadan edemiyorum. Böyle şeyleri aşmış, gönülden seven, dış görünüşü umursamayan, gönlü kusursuz insanlara imreniyorum. Evlenme kararı alırkende emin olamamıştım. Eşimin davranışlarıda bana karşı iyi olmayınca, daha batar oldu. En kötüsü kompleks yapmaları. diğer erkeklerin arasına karışınca benim eşim tuhaf davranıyor.

Kocan hakikaten batıyor galiba sana, bunlar nasıl betimlemeler! Güldüm kusura bakma :)

Benim boyum 1.72 ...
Eşimin 1.75 ..
Hiçde sorun yaşamadim..yeri geldiginde topukluda giyiyorum..
Oda manken gibi karim var der hep:oops:
Kalbinin sesini dinle..ne :KK36: Yardan ne Topukludan Vazgeçme.:KK36:

evlendikten sonra nelerden vazgeçmedikki hepimiz. bir topuklu ayakkabıdan mı vazgeçemeyeceksin??

Back
X