- 19 Nisan 2017
- 328
- 15.957
- 108
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bayramlar herkese..
Şu sıralar görüştüğüm biri var yeni tanıştık ama halinden tavrından etkilendim ben . Çoğu fikrimiz benzer,kafa yapılarımız uyuyor. Ama gel gelelim ki benden kısa. Kısa dediğim o 172 bende 175im. Bide biraz tombik bi yapısı var bende zayıfım biraz ondan mı yada çok takıyorum şu sıra onun etkisiyle mi bilmiyorum yanyana giderek ufalıyor sanki adamÖnce ki ilişkim beni çok yıprattı,çok yordu.Bu çocuğun oturup kalkması bile tamam dedirtti. Ama işte topuklu ayakkabı giymeyi de çok seviyorum.Topuklu ayakkabılardan mı yoksa bu çocuktan mı vazgeçiyim ne diyosunuz
![]()
içine siniyorsa karakteri kesinlikle kafana takma kesinlikleİyi bayramlar herkese..
Şu sıralar görüştüğüm biri var yeni tanıştık ama halinden tavrından etkilendim ben . Çoğu fikrimiz benzer,kafa yapılarımız uyuyor. Ama gel gelelim ki benden kısa. Kısa dediğim o 172 bende 175im. Bide biraz tombik bi yapısı var bende zayıfım biraz ondan mı yada çok takıyorum şu sıra onun etkisiyle mi bilmiyorum yanyana giderek ufalıyor sanki adamÖnce ki ilişkim beni çok yıprattı,çok yordu.Bu çocuğun oturup kalkması bile tamam dedirtti. Ama işte topuklu ayakkabı giymeyi de çok seviyorum.Topuklu ayakkabılardan mı yoksa bu çocuktan mı vazgeçiyim ne diyosunuz
![]()
Bişe olmaz ya.
Erkek kadından uzun olacak, erkek kadından büyük olacak, erkeğin maaşı daha yüksek olacak.. bitmiyor ki.
Hoşlanıyorsanız olur bence boyu takma önemli olan anlaşmak.
Eğer eşine sarılıp yattığında ve başını göğsüne yasladığında onun ayaklarını dizinde hissetmekten rahatsız olmayacaksan evlenebilirsin! biraz acımasız oldu ama....
Sorun etmişsiniz boyunu, yoksa sorma gereği duymazdınız. Bu durum evlenirseniz gözünüzde daha büyüyecek. Benim eşimde kısa, 1,62 boyunda. ve ben erkeğin en azından kadının, başını omuzuna iki büklüm eğilmeden yaslayabileceği kadar uzun olmasından yanayım. Ben takıyorum mesela. Erkek kadından bir baş uzun olmalı. Mesela benim boyum 1,50 olsa sorun olmazdı. Özellikle eşime pantolon aldığımda paçasının yarısı neredeyse gidiyor. Tabiri caizse düdük oluyor! Pantolonlarını yıkarken, asarken, ütülerken canım sıkılıyor. alış veriş yaparkende mutlu değilim. Böyle hissettiğim için kendimi suçlamadan edemiyorum. Böyle şeyleri aşmış, gönülden seven, dış görünüşü umursamayan, gönlü kusursuz insanlara imreniyorum. Evlenme kararı alırkende emin olamamıştım. Eşimin davranışlarıda bana karşı iyi olmayınca, daha batar oldu. En kötüsü kompleks yapmaları. diğer erkeklerin arasına karışınca benim eşim tuhaf davranıyor.
Aynen sabah sabah bende güldm:))Kocan hakikaten batıyor galiba sana, bunlar nasıl betimlemeler! Güldüm kusura bakma :)
Öyle ama ne yapayım. Elimde değil. Keşke öyle hissetmesem.Kocan hakikaten batıyor galiba sana, bunlar nasıl betimlemeler! Güldüm kusura bakma :)
Yarasın canım şifa olsun. Bende gülmüyor değilim kendime.Aynen sabah sabah bende güldm:))