Kisa boylu erkekle olur muyuz?

Yaw ben de sevmiyorum benden kisa adam ne yalan soyleyeyim olmuyo iste ya cekici gelmiyo bana

özür dilerim ama kısa adam gerçekten sevemiyorum allah affetsin ilişki yaşadığım her erkek 175-185 cm arası oldu. bir iki kez ilk randevu için buluştuğum adamla hemen hemen aynı boyda olduğumu gördüğümde ikinci bi buluşma olmadı içime sinmedi

4 senelik konuyu hortlatmak da büyük çaba ister

Şakası bir yana, gerçekten ne arayıp da ulaştı bu konuya acaba ilk yorum yazan
ve nasıl bir heyecan yaşadı ki tarihe bakmadan yorum yazdı
alemsiniz kızlar...

siz 1,60 o 1,58 olsa hadi tamam diyecemde.
1,70 li boylarda fark belli bile olmaz.
Ben 1,58 erkek arkadaşım 1,90 bizede olmaz yanında cocuk gibi durursun diyolardı da takmadım.

siz 1,60 o 1,58 olsa hadi tamam diyecemde.
1,70 li boylarda fark belli bile olmaz.
Ben 1,58 erkek arkadaşım 1,90 bizede olmaz yanında cocuk gibi durursun diyolardı da takmadım.
Ya kadin kisa olun a mesele degil bence ama erkek sorun ya bence olmiyo yani hatta bi kac cm uzun degil bi 10 cm uz7n olsun benden.topuklu da giyiyprum

1.75 kısamı? Size göre benim eşim hobbit o zaman
şartlandırmayın kendinizi böyle ille uzun olmalı kısa sevemiyorum vs diye, bakarsınız uzun olur karaktersiz çıkar, kısa birinin kalbini davranışlarını seversiniz büyük konuşmamak lazım bence. Bir arkadaşm vardı mesela manken bi adamla çkıyordu, sonra gitti 108 kiloluk bi adama aşık oldu. Gönlü güzeldi adamın onu sevdim dedi, manken adamın kötüymüş mesela karakteri. Herşey görünüşe bakmıyor her zaman yani :) sevgiler.

Kuzum böyle bir farka takıldığınız göre hassassın çok. Dert değil bu.

Biz de sözlümle aynı boydayız, ama evdeyken yanında bir terlik bile giysem iki üç santim katıyor bana. Ve aynen senin dediğin gibi oluyoruz. Benim boyum 1.77 adamın da suçu yok. :)
Uzun boyluları da gördük, mühim olan anlaşmak, önceki sevgilimin boyu da 1.90 dı ama bana ne eziyetler çektirdi, hayatımı mahfetti. Seviyorsan devam et bence, kimseye bakma.

Gerçekten duygun olsa düşünmezdin bana göre.
Benim ilk aşkım kısa da değil kıpkısaydı. Sizle aynı boydum o da 168 flndı. Ama ses tonu, esprileri, Kahkahası falan aklımı Almıştı. Ayrıldıktan sonra da iki sene aşk acısı çekmiştim
Kısacası seviyorsan neden olmasın. Sevmiyorsan da uzatmanın alemi yok, minyonların önünü açalım.

Eskiden onemliydi ama artik kimse takmiyor boy farkini. Kimse de yadirgamiyor kadin uzun olunca.

Ben çok gördüm öyle çift. Bence sorun değil.
yine de sizin kararınız önemli tabiki. tolumumuz biraz şekilci bu yüzden size laf edenler olabilir. Biraz yaşınızda gençse kafaya takmış olabilirsiniz. Ama hiç takılmayın. Boy ne ki. Mantıklı düşünün. Eğer adam size çekici geliyorsa gerisi hiç önemli değil.

Ben kısa sevmiyorum. Yanında kendimi daha minyon hissetmeliyim boyum 170 olduğuna göre en az 180. Öteki türlü hoşuma gitmiyor

Ahhh konunuzu okuyunca 2 cm’lik dertlerim olsa keşke dedim :))
Babam annemden 2 santimden de daha fazla kısadır ama annemi el üstünde tutar. Dert etmeyin. Hem bir ara moda olmuşluğu bile vardır kendinden kısa erkekle evlenmek falan. Boy postan çok öte sizi mutlu huzurlu hissettiren bir erkek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…