Kisa boylu erkekle olur muyuz?

kafası omzuma gelmiyosa hiç sorun değil. 2cm zaten hiç sorun değil

Boyum 160
Erkek arkadaşım 172 falan birde zayıf.
Hobbit gibiyiz
Ama boyum 170 olsaydı 2 3 cmin lafını yapmazdım.
Şimdikinden de cok farklı görüntü oluşmazdı.
Ama ben "onu" ayrı seviyorum "bizi" apayrı seviyorum..
Aramizda daha az var gibi duruyor ama gören herkes maşALLAH demeden gözde çift demeden geçmiyor yanımızdan.
Halbuki hobbit gibiyiz ciddi anlamda
170ten sonrası bi erkek için normal.
Bende hep 180 olsaaaaa derdim 172yi buldum.
Ve çok seviyorum.
Boyu 180 olsaydı belki başka sıkıntı yaşardık.
Yuksek ihtimalle de yaşardık.
Çünkü futbolcu göze çarpardı
Yok canım ne kıskanması

Bir iki cm bir şey olmaz canım ama topuklu çok kullanıyorsan özellikle düğün vs de baya sıkıntı olabilir ama benim tam tersi bir durum ben 1.62 sevgilim 1.80 . ama 1.60 bir erkek olsa çok iyi anlaşıyorsam taklmazdım topuklu giymekten iyidir :)

Ben 1,63 boydayımm.Ex sevgili benim boyumdaydı.Ben olduğımdan uzun görünürüm o ise bildiğin kısaydıama zayıftı Allah'tan.Hobbit gibiydi.."Benim neyimi sevdin kısayım ,yakışıklı değilim ,kelim ,parasızım "derdi.Sonra beni terketti ardından nişanlandı.Yani boş da kalmıyor..Şeytan tüyü işte.
Ha gençlik güzelliği vardı, yüzü masumdu.Efendiydi güya.Kültürlüydü...Ben ona aşıktım kısaca
İki cm nedir .Kaldıki 170 ten yukarı.

Hiç aklıma gelmezdi boyu kısa ya da Allah'ın takdiri olan başka fiziksel özelliklerinden dolayı bir insandan uzaklaşmayı ya da aksine bağlanmayı düşünmek...
Sizin de öyle olsun.

içine sinmiyosa bırak

bir kaç sabah önce gördüm. kız 175 falandı çocukta ondan rahat 1 karış kısa :) elele yürüyorlardı. serdar ortaçla chloe gibi :) ne var bunda. birini severken o olduğumuz için severiz. çok yakışıklı ama huysuz aksi biriyle maksimum 1 ay mutlu olursun. sonra katlanamazsın :)

boyu değil işlevi... ay pardon yanlış oldu :)
şaka bi yana seni mutlu ediyorsa boy pos yakışıklılık hiç mühim değil

ben 154 eşim 169
siz hobbitseniz biz cüceyiz yaaaa

Ne kadar düşünceli bir kadınsınız :)
Eşiniz çok şanslı....

Bizde eşimle aynı boydayız 1 yada 2cm fark vardır aramızda beni istemeye gelene kadar fark etmemiştim yengemler farketti aynı boydasınız sanırım ama sen uzunsun demişlerdi ben biraz daha iri gösteriyorum ama benim için hiç sorun değildi. Spor ayakkabı kullanıyorum genelde düğünümde babet giydim hiiiiç sorun olmadı çalıştığım ortamda ki insanlar da baya şaşırmışlardı beraber olduğumuza ama ben duymamazlıktan geldim çünkü benim için ağır basan merhameti , sevgisi ve saygısı oldu 2 senedir beraberiz 5 aylık evliyim :)

Ben 1.73 civarıyım eşim 1.70. Ha noluyor topuklu çok fazla giyemiyorum, giydiğim zaman çok uzadım diye trip yiyorum vs...
sevince insan o cm farklarını görmüyor ama gerçekten. Sadece birer rakamlar

Evet ama siz de uzunsunuz ne kadar güzel hiç catlamadim
Ben 1.62 eşim 1.85 bol bol dalga geçer kendisi benimle ama napiyim ana baba kisa olunca bu kadar olmuşum.

gerçekten sevdikten sonra onlar sadece birer rakam olduğuna inanıyorum ben
mutluysak sıkıntı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…