Kisa boylu erkekle olur muyuz?

-denizkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
197
182
23
Selam hanimlar..
Derdim suan görüstügüm bi cocuk var bir hafta oldu.. her seyiyle icime sinen bir insan cok iyi anlasiyoruz suan beni mutlu ediyo.. yani bir ay sonra filan iliskinin nereye gidecegini kestiriyorum bana acilir bence.. ama tek sıkıntı boy benden 2 cm filan kisadir.. ben 173 üm o da 170 dir en az diye tahmin ediyorum.. ne yapacagim bilmiyorum.. her ozelligi tatliligi efendi akilli olusuyla beni etkiliyo ama boyuna da takiliyorum arada naparim diye. Benim adam akilli bir iliskim olmadi bu zamana kadar.. 20 yasindayim o da 25.. ikimiz de okuyoruz onun son yili.. herkes zaman tani diyo ama kafama takilmasini nasil engellicem bu konunun bilmiyorum yardim edinnnn :D kendisinden kisa biriyle iliski yasayan var mi aranizda?
Simdiden tesekkurler :)

2 cm mi sızı düşündürüyor:) belki topuklu gıyemeyeceksınız ama bahsettıgınız özelliklere sahıp bır beymiş bu özellik ilişkinizi degerlendırme konusunda belirleyıcı olmamalı
Hani sonucta ondan uzunum bu da belli oluyor arkadaslarim senden kisa ama yine de dene dediler deneyecegim kesinlikle ama bu konu hep beni kemirecek mi beynimi ya da hep bir kiyaslama yapacak miyim uzun erkeklerle bu da dusuyor aklima..

Hani sonucta ondan uzunum bu da belli oluyor arkadaslarim senden kisa ama yine de dene dediler deneyecegim kesinlikle ama bu konu hep beni kemirecek mi beynimi ya da hep bir kiyaslama yapacak miyim uzun erkeklerle bu da dusuyor aklima..
Bahsettıgınız cokta goze carpan bır farklılık degıl ama bu konuda sızın dusuncenız buysa kendınızden emın olana kadar adını koymayın. Benım arkadasım sporcu 180 esı 173 . Bize komık glmıor yadırgamıyoruzda cokta yakıstırıyoruz. Dilerım karakter özelliklerı ile bu pürüzü aklınıza dahı getrmez.

Bahsettıgınız cokta goze carpan bır farklılık degıl ama bu konuda sızın dusuncenız buysa kendınızden emın olana kadar adını koymayın. Benım arkadasım sporcu 180 esı 173 . Bize komık glmıor yadırgamıyoruzda cokta yakıstırıyoruz. Dilerım karakter özelliklerı ile bu pürüzü aklınıza dahı getrmez.
Insallah tesekkur ederim yorumunuz icin :KK36:

Daha hakkinda iyi seyler soylemek icin cok erken. Her erkek ilk bir kac haftada mukemmel oluyor. Zorla icine sindirmeye calisma derim. Hayatin boyunca kendini dev gibi hissedebilirsin. Ama tanidikca hakikaten kisiligiyle boyunu unutturacak gibiyse sans ver. Erkekler icinde gizli topuklu ayakkabilar var. sen babet, o da o ayakkabilari giyerse, farki kapatir :)

Selam hanimlar..
Derdim suan görüstügüm bi cocuk var bir hafta oldu.. her seyiyle icime sinen bir insan cok iyi anlasiyoruz suan beni mutlu ediyo.. yani bir ay sonra filan iliskinin nereye gidecegini kestiriyorum bana acilir bence.. ama tek sıkıntı boy benden 2 cm filan kisadir.. ben 173 üm o da 170 dir en az diye tahmin ediyorum.. ne yapacagim bilmiyorum.. her ozelligi tatliligi efendi akilli olusuyla beni etkiliyo ama boyuna da takiliyorum arada naparim diye. Benim adam akilli bir iliskim olmadi bu zamana kadar.. 20 yasindayim o da 25.. ikimiz de okuyoruz onun son yili.. herkes zaman tani diyo ama kafama takilmasini nasil engellicem bu konunun bilmiyorum yardim edinnnn :D kendisinden kisa biriyle iliski yasayan var mi aranizda?
Eşim ve ben aynı boydayız tabi ben kilolu olunca uzun duruyorum hiç topuklu giyemedim onunla tanıştıktan sonra mesela bu senin için sıkıntı ise iyi düşün ben sıkıntı etmedim ama eşim ediyor sanırım yani bende bir kompleks yok ama eminim o benden bir on cm uzun olmaya isterdi:)

Bende suan birinden hoslaniyorum o da birazcik benden sanirim :KK23: Ama bizimde boylarimiz ayni sanirim ya da 4 5 cm uzun benden ama kisa olsaydida hoslanirdim sanirim bosver canim ya uzun boylu olsada ay aranizda cok fark var diyeceklerdi :p Ilerde o tabanina topuk eklettirir sende duz ayakkabi giyersin tamam olur :))

Bende topuklu giyemeyenlerdenim benden 2 cm uzun olduğu için ama sorun etmedim hiç. Bence takılma böyle şeylere eğer gerçekten karakteri insanlığı sağlamsa 2 cm boşver.

Hava_yastikli_boy_uzatici_01.jpg

buna benzer bir şey alırsın.

not: resim temsili.

bir arkadaşım 1.68 boyunda gayette alımlı güzel bir kız eşi iste 1.50 boyunda. abartmıyorum ciddi söylüyorum ve yıllardır görüşüyolardı cocukluk aşıkları. onlara da cok laf diyen olmuştu. hatta kız gelinliğin altına babet giydi cocuk da topuğu yüksek bi ayakkabı giydi ama kızın omzuna geliyodu yine.

evlilikleri kasım ayında 1seneleri dolcak ve cok mutlular, şahidim.

Huyu suyu guzel olsunda varsin kisa olsun kiz :KK48:ne olacak sanki 2cm ten,anlasmaya bak sen ,icine sinerse boyu umrunda olmasin:KK14:

Selam hanimlar..
Derdim suan görüstügüm bi cocuk var bir hafta oldu.. her seyiyle icime sinen bir insan cok iyi anlasiyoruz suan beni mutlu ediyo.. yani bir ay sonra filan iliskinin nereye gidecegini kestiriyorum bana acilir bence.. ama tek sıkıntı boy benden 2 cm filan kisadir.. ben 173 üm o da 170 dir en az diye tahmin ediyorum.. ne yapacagim bilmiyorum.. her ozelligi tatliligi efendi akilli olusuyla beni etkiliyo ama boyuna da takiliyorum arada naparim diye. Benim adam akilli bir iliskim olmadi bu zamana kadar.. 20 yasindayim o da 25.. ikimiz de okuyoruz onun son yili.. herkes zaman tani diyo ama kafama takilmasini nasil engellicem bu konunun bilmiyorum yardim edinnnn :KK70: kendisinden kisa biriyle iliski yasayan var mi aranizda?

ahanda ben :D canım benimde boy 1,75 eşim 1,72 :) ama sıkıntı yapmıyorum , onun açısından topuklu giymediğim sürece sıkıntı yok :) topuklu giyince bozuluyor onun için huzurum mu önemli topuklu ayakkabı giymekmi dedim ve esşimi seçtim :) arada düğünlerde giyiyorum,yanımda babette götürüyorum onunla dans ederken çaktırmadan babeti giyiyorum :) iş yerimde zaten yeterince topuklu giyiyorum , varsın onunlayken topuklu olmasın hayatımda ne olacakki yaa, belki senin sevgilin bunu sorun etmeyecektir. sende karakteri iyi ise boyu geç gitsin ne olacak.

Not : bu arada yazarken farkettim bizim yeni nesil hep eşlerinden uzun :D ve hiç birinde sıkıntı yok

bir arkadaşım 1.68 boyunda gayette alımlı güzel bir kız eşi iste 1.50 boyunda. abartmıyorum ciddi söylüyorum ve yıllardır görüşüyolardı cocukluk aşıkları. onlara da cok laf diyen olmuştu. hatta kız gelinliğin altına babet giydi cocuk da topuğu yüksek bi ayakkabı giydi ama kızın omzuna geliyodu yine.

evlilikleri kasım ayında 1seneleri dolcak ve cok mutlular, şahidim.

maşallah. Allah mutlu etsin.

Selam hanimlar..
Derdim suan görüstügüm bi cocuk var bir hafta oldu.. her seyiyle icime sinen bir insan cok iyi anlasiyoruz suan beni mutlu ediyo.. yani bir ay sonra filan iliskinin nereye gidecegini kestiriyorum bana acilir bence.. ama tek sıkıntı boy benden 2 cm filan kisadir.. ben 173 üm o da 170 dir en az diye tahmin ediyorum.. ne yapacagim bilmiyorum.. her ozelligi tatliligi efendi akilli olusuyla beni etkiliyo ama boyuna da takiliyorum arada naparim diye. Benim adam akilli bir iliskim olmadi bu zamana kadar.. 20 yasindayim o da 25.. ikimiz de okuyoruz onun son yili.. herkes zaman tani diyo ama kafama takilmasini nasil engellicem bu konunun bilmiyorum yardim edinnnn :KK70: kendisinden kisa biriyle iliski yasayan var mi aranizda?

ben kendimi yerine koyuyorum kesinlikle dert ederdim.

herkesin içten içe dış görünüş için öncelikleri vardır. benim için de erkeğin uzun boylu olması bunlarda biri. ben de uzun gruba girebilirim herhalde. benden kısa olsun ya da çok az uzun olsun istemem. tabii zamanında benimle aşağı yukarı aynı boyda olan biriyle görüştüm. rahatsız olmuşum demek ki o zamanlar. şimdi dış görüş önemli benim için.

kişiye bağlı değişir bu durum. kendiniz bilirsiniz bunu. buraya konu açtığınıza göre bana kalırsa dert edersiniz. en azından çevrenizdekilerin sözleri rahatsız eder.

maşallah. Allah mutlu etsin.

ben kendimi yerine koyuyorum kesinlikle dert ederdim.

herkesin içten içe dış görünüş için öncelikleri vardır. benim için de erkeğin uzun boylu olması bunlarda biri. ben de uzun gruba girebilirim herhalde. benden kısa olsun ya da çok az uzun olsun istemem. tabii zamanında benimle aşağı yukarı aynı boyda olan biriyle görüştüm. rahatsız olmuşum demek ki o zamanlar. şimdi dış görüş önemli benim için.

kişiye bağlı değişir bu durum. kendiniz bilirsiniz bunu. buraya konu açtığınıza göre bana kalırsa dert edersiniz. en azından çevrenizdekilerin sözleri rahatsız eder.

evet konu sahibi kesinlikle cevredekilerden olumsuz yorumlar alcaktur.. buna hazırlıklı olmalısın bunu kaldırabilirsen devam edersin. ha ben takmam yeter ki seveyim başka kimse umrumda değil dersen sana bi ömür mutluluklar :)

Back
X