- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi -denizkizi
kafası omzuma gelmiyosa hiç sorun değil. 2cm zaten hiç sorun değil 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim boyum zaten çok minik, benden daha minik erkekle de olmaz yani![]()
içine sinmiyosa bırakSelam hanimlar..
Derdim suan görüstügüm bi cocuk var bir hafta oldu.. her seyiyle icime sinen bir insan cok iyi anlasiyoruz suan beni mutlu ediyo.. yani bir ay sonra filan iliskinin nereye gidecegini kestiriyorum bana acilir bence.. ama tek sıkıntı boy benden 2 cm filan kisadir.. ben 173 üm o da 170 dir en az diye tahmin ediyorum.. ne yapacagim bilmiyorum.. her ozelligi tatliligi efendi akilli olusuyla beni etkiliyo ama boyuna da takiliyorum arada naparim diye. Benim adam akilli bir iliskim olmadi bu zamana kadar.. 20 yasindayim o da 25.. ikimiz de okuyoruz onun son yili.. herkes zaman tani diyo ama kafama takilmasini nasil engellicem bu konunun bilmiyorum yardim edinnnnkendisinden kisa biriyle iliski yasayan var mi aranizda?
Simdiden tesekkurler :)
Ben de 1.60 valla, daha kısası olmamalı bence deAynen. Benin boyum 1.57.
Benden daha kisa olmasin lutfen![]()
Boyum 160
Erkek arkadaşım 172 falan birde zayıf.
Hobbit gibiyiz
Ama boyum 170 olsaydı 2 3 cmin lafını yapmazdım.
Şimdikinden de cok farklı görüntü oluşmazdı.
Ama ben "onu" ayrı seviyorum "bizi" apayrı seviyorum..
Aramizda daha az var gibi duruyor ama gören herkes maşALLAH demeden gözde çift demeden geçmiyor yanımızdan.
Halbuki hobbit gibiyiz ciddi anlamda
170ten sonrası bi erkek için normal.
Bende hep 180 olsaaaaa derdim 172yi buldum.
Ve çok seviyorum.
Boyu 180 olsaydı belki başka sıkıntı yaşardık.
Yuksek ihtimalle de yaşardık.
Çünkü futbolcu göze çarpardı![]()
Yok canım ne kıskanması![]()
![]()
ben 154 eşim 169
siz hobbitseniz biz cüceyiz yaaaa![]()
ahanda bencanım benimde boy 1,75 eşim 1,72 :) ama sıkıntı yapmıyorum , onun açısından topuklu giymediğim sürece sıkıntı yok :) topuklu giyince bozuluyor onun için huzurum mu önemli topuklu ayakkabı giymekmi dedim ve esşimi seçtim :) arada düğünlerde giyiyorum,yanımda babette götürüyorum onunla dans ederken çaktırmadan babeti giyiyorum :) iş yerimde zaten yeterince topuklu giyiyorum , varsın onunlayken topuklu olmasın hayatımda ne olacakki yaa, belki senin sevgilin bunu sorun etmeyecektir. sende karakteri iyi ise boyu geç gitsin ne olacak.
Not : bu arada yazarken farkettim bizim yeni nesil hep eşlerinden uzunve hiç birinde sıkıntı yok
Evet ama siz de uzunsunuz ne kadar güzel hiç catlamadimBiz ortalama üstündeyiz sanırsam
ben 1.70
eşim 1.90![]()
![]()
Evet ama siz de uzunsunuz ne kadar güzel hiç catlamadim
Ben 1.62 eşim 1.85 bol bol dalga geçer kendisi benimle ama napiyim ana baba kisa olunca bu kadar olmuşum.![]()