Kısa Boylu Kadın, Uzun Boylu Erkek

dilarasym

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
75
9
1
47
Kizlar erkek kardesim bir bayanla tanisti. O da universite ogrencisi, kardesimin boyu 1.79 kiz ise 1.44 gibi, kizla cok guzel anlasiyor ama takti cocuk kafaya abla icime sinmiyor diyor. Absuruk duruyoruz diyor fotograflarda v.b ne uypcam ben bu cocukla.......

Kizlar erkek kardesim bir bayanla tanisti. O da universite ogrencisi, kardesimin boyu 1.79 kiz ise 1.44 gibi, kizla cok guzel anlasiyor ama takti cocuk kafaya abla icime sinmiyor diyor. Absuruk duruyoruz diyor fotograflarda v.b ne uypcam ben bu cocukla.......

Yahu içine sinmiyorsa ayrılsın. Sanki tanıştığında kızı görmeden mi ilşkiye başladı. Ben de bunu anlayamıyorum. Bu kadar basit bir mevzuda kendi karar verememesi ise ayrı bir olay. Boy falan hikaye. Eğer gerçekten aşık olsaydı bunlar gözüne görünmezdi. İçine sinmeyen bir şeyler varsa uzatmanın alemi yok.

kısa boydan daha kısa 1.47 cücelik sınırı sanırım.

beğenmiyorsa ayrılsın kardeşin uzun değil normal sınırlarda ama kız baya kısaymış ondan boy farkı çok fazla.

benim hosuma gider aslunda uzun erkek kisa kadin ve erkeklerin de hosuna gider genelde bu ama senin kardes hoslanmamis boydan anlasilan kizcazin boyida baya kisaymis ya tüh 144 bi sorunu mu var acaba ayrilir zaten kardesin bence

Daha şimdiden boyu gözüne batıyorsa,ayrılsın tabii.yeterince sevmemiş demek oluyor.

Ben sıkıntı sende sanıyordum aslında
Kardeşinin ilişkileriyle ilgili konular açtığın için.
Ama yok sorun bariz kardeşin de..
O böyle, şu şöyle, zartı var zurtu var
Kafası mübarek hep karışık.
Uzak dursun kızlardan yazık edecek birine.

kızın boyunu svegili olduktan sonra mı görmüş ne alaka yani. kızın günahına girmesin ayrılsın madem kafasına yatmıyorsa. ne kadar saçma.

valla iki kardeş sahibiyim.
kendimden utanıyorum şuanda. kardeşlerime de ayrıca tesüf ediyorum.
hiç ablalarına özel hayatlarını açmıyorlar. bende sormadım gerçi hiç sorsaydım belki anlatacaklar yavrucaklar.
kardeşinizin özel hayatına neden bu kadar takıksın. nabarsa yapsın koca adam ya.
benim en yakın arkadaşımın boyu 150 cm eşi 190. ortama gelince sürahi ile bardak geliyor diye dalga geçiyoruz.
resim çekilirken arkadaşım kaldırıma çıkıyor. ama aşmışlar bu durumu birbirlerine çok aşıklar. 5 senede erkek kız için savaştı babası vermedi. alana kadar sabretti. boy moy hikaye. kardeşin tam sevememiş.

Yakismadiklari kesindir de, bu adam bu kizla gorusmeye karar verdiginde gozleri mi bagliydi? Ne sacma. Madem boy takintin var, ona gore gorus milletle yani.

Yani bence de görüntü hoş olmayabilir ama madem içine sinmiyor kızcağızı neden oyalıyor, kendine daha fazla alıştrmadan ayrılsın.

Yani niye en başından değil de şimdi sorun etmiş kardeşiniZ? Sonuçta huy değil ki diyelim ilk başta bilemem, bildiğin boy yani. Yazık ilk başta kızla bişeyler e baslamasymis. Ben o kızın yerinde olsam çok gücüm giderdi. Ayrılsin o zaman bi an once kardeşiniz, daha fazla kızı umutlandirmasin.

Back
X