Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim canım..beni epey aydınlattın bu konuda sağol..ayrıca güzel dileklerin için de teşekkür ederim..ne güzel sen hamile kalmışsın Allah tamamına erdirir de sağlıkla kucağına da alırsın inşallah...darsı benim başıma inşallah :)))
cnm ilk denemede hamile kalan çok kişi var maaşallah ben ilk denememde kaldım ama hayırlısı ne zamansa o zaman dedim hep ilk 3-4 -5 farketmez olsunda yeter ki
ben yumurtalık kanseriyim bi daha şansım olmicak belki o yüzden esas sen benden daha şanslısın çocuğum olur ama ben olmayabilirim
kaç yaşındasınız ?doğal yollarla çoğunuz olmuyormudu ?çoğul gebelikbenim o dönem ev taşıma durumum vardı.o yüzden erteledik.ama yumurta olarak değil embriyo olarak dondurulmuştu.birkaç ay sonra transfer oldu ve tuttu.benim transferden sonra en önemli belirtim karnımda acaip kramplar batmalar olurdu.özellikle ayağa kalktığımda bıçak saplanır gibi bişey olurdu.dr tutunma sancısı olabilir demişti ve öylede çıktı.bol bol dua et cnm.o cok önemli.gerçi ben sadece ikiz olması için tüp bebek yapmıştım bir tane kızım var o normal oldu evlenir evlenmez.işte bundada taktım ikiz olsun diye denedim ama şans işte.bir tane tuttu.
slm kızlar..haziranda 3.denememe başlayacağım kısmetse..daha önceki iki denemem uzun protokoldü ..o nedenle kısa protokol hakkında hiçbir bilgim yok..deneyimli arkadaşlar biraz bilgi verebilirlerse sevinirim..:))
kaç yaşındasınız ?doğal yollarla çoğunuz olmuyormudu ?çoğul gebelikoluşması için bir kısıtlama yokmu?