Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın oyle bir hata yapma cok ıyı tanımaya calısKızlar kafama takılan bir konu var.Sevgilimle 3 aylık bir bakışma sonrasında benim takip istegi atmamla konusmaya başladık.Birbirimizden hoslaniyorduk ama bir adım atamamistık 3 aydır.Ben onun çalıstığı yerde stajyerim ama Korona önlemleri arttırılmaya başlayınca ben de hastaneye gitmiyorum bu haftadan beri.Onunla iyi gidiyor her gün telefonda görüşüyoruz yine ama konuyu sürekli evlilige,söze ,nişana getiriyor.Henüz 15 gündür filan konusuyoruz.neden bu kadar aceleci olabilir ki sizce?
BEN NE YANGINLAR GÖRDÜM ahahahahhaPazartesi tanışıp, salı günü evlenen arkadaslrım aklıma geldi![]()
Yaşlar ileri mi peki?Hemen art niyet aramayın olabilir evlenmek istiyordur ve çok begenmis aşık olmuştur. Görücü usulü evliliklerde direkt evlenilmiyor mu.Burda size düşen ciddiyseniz eğer tanımaya çalışın vakit geçirin birlikte konuşun bolca şu aralar..Aile uyumlarina bakın .Evliligi kafama koymaya calismaktan ziyade bu tarz seylerde evlilige yönelik dusundugunu
eglencesine bir sey icin ugrasmak istemedigini soyledi.Yani niyetini belli etti birazcık evlenmeye yonelik oldugunu filan
Sen kendi duygularina odaklan canim,o yasasa ne olur,sen oyle dusunursun,o isine gelmeyen seyde oyle dönüp gider ki sasarsin...Evet oylesine gorusmeyi konusmayi sevmiyormuş.ben de onu seviyorum,hayal kırıklıgı yasamasini da istemiyorum
Ciddi düşünüyordur ama bu kadar kolay Karar veren biri evlilik olgunluğunda değildir diye düşünüyorumKızlar kafama takılan bir konu var.Sevgilimle 3 aylık bir bakışma sonrasında benim takip istegi atmamla konusmaya başladık.Birbirimizden hoslaniyorduk ama bir adım atamamistık 3 aydır.Ben onun çalıstığı yerde stajyerim ama Korona önlemleri arttırılmaya başlayınca ben de hastaneye gitmiyorum bu haftadan beri.Onunla iyi gidiyor her gün telefonda görüşüyoruz yine ama konuyu sürekli evlilige,söze ,nişana getiriyor.Henüz 15 gündür filan konusuyoruz.neden bu kadar aceleci olabilir ki sizce?