Kısa süre icinde evlilik?

Evlilikten bahsetmese ciddi düşünmüyor deriz evlilikten bahsetse neden böyle aceleci deriz :) belki niyeti evliliğe giden bir birlikteliktir. Lafını etti diye hemen yarın evlenmeyeceksiniz. Yaşlar kaç onu da bilmiyorum gerçi. Çok gençseniz çok da inandırıcı gelmez tabi evlilik muhabbetleri.

Aman ha sakın diyim. Ayı çıkabilüğğğ daşş düşebilüğğğ....
Sonra işler ciddiye binince kaçacak delik arıyorlar.

Kızlar kafama takılan bir konu var.Sevgilimle 3 aylık bir bakışma sonrasında benim takip istegi atmamla konusmaya başladık.Birbirimizden hoslaniyorduk ama bir adım atamamistık 3 aydır.Ben onun çalıstığı yerde stajyerim ama Korona önlemleri arttırılmaya başlayınca ben de hastaneye gitmiyorum bu haftadan beri.Onunla iyi gidiyor her gün telefonda görüşüyoruz yine ama konuyu sürekli evlilige,söze ,nişana getiriyor.Henüz 15 gündür filan konusuyoruz.neden bu kadar aceleci olabilir ki sizce?
Sakın oyle bir hata yapma cok ıyı tanımaya calıs

Çok yakın bir arkadaşımda görüştüğü kişi sürekli sen benim evleneceğim kişisin,senden başkası ile evlenmem,ilk günden beri evlilik lafı eden birisiydi...ikiside belli yaşta ve kariyerde maddi manevi bağımsız kisilerdi..
Aradan 6/7/10 ay derken çocuktan hiçbir icraat olmadı ne aileden biri ile tanıştırma ne teklif ne birşey kız çok seviyordu hatta bizi evli sayabilir siniz gibisinden bir laf etmişti vee şu an o arkadaşım başka biriyle evli diğer çocuğu hiç bilmiyorum...inşaallah seninkide böyle sonlanmaz ama abla tavsiyesi Saba yasin cok küçük daha biraz daha yasa hayatını...çalışıyorsun kazan paranı harca,gez...ben 30 da evlendim iyi ki böyle nasip ilmus..evlilik ağır yüktür ama bir o kadarda güzeldir...rabbim hakkında en iyiye ulaştırsin insaallah

Evliligi kafama koymaya calismaktan ziyade bu tarz seylerde evlilige yönelik dusundugunu
eglencesine bir sey icin ugrasmak istemedigini soyledi.Yani niyetini belli etti birazcık evlenmeye yonelik oldugunu filan
Yaşlar ileri mi peki?Hemen art niyet aramayın olabilir evlenmek istiyordur ve çok begenmis aşık olmuştur. Görücü usulü evliliklerde direkt evlenilmiyor mu.Burda size düşen ciddiyseniz eğer tanımaya çalışın vakit geçirin birlikte konuşun bolca şu aralar..Aile uyumlarina bakın .
Eşimle 6 .aylik sevgiliydik evlendiğimizde ,toplasan 8 kez gördüm onu ..Senelerce tanıyıp 1ayda boşanan da var garantisi yok hicbir seyin insanlar 40.yilda da boşanıyor bazen yüreğinin götürdüğü yere giderken mantığını da al yanına yeter..

Ben hemen evlilik düşünen adamdan huylanıyorum. Yani bir yola girmiş, eli yüzü düzgün, iyi aile kızı buldu mu evlenecek biri gibi geliyor. Ben evliliği düşünmeyip beni sevdikten sonra istemesini tercih ederim. Ki öyle de tercih ettim, en evlenmez denenlerden biriydi 3 yılın sonunda evlendik😬

Ben 5 sene sevgililik sonrası evlendim. Yinede boşanıyorduk.Zor günler atlattık. Kendi kendime dedim tanışıp 1 yıl içinde evlenmek gerek diye. Ama sizinsüre çok az.

15 gunluk iliskide evlilik dusunen kisi ask acisini umutmak istiyordur bana gore ya da lay lay lom biridir.Pek normal degil bence ki sizde normal bulmamissiniz..

Kisa sürede evlilik konuşmamız kısa sürede evleneceğiniz anlamına gelmez bence

Arkadaşlarımdan vardı kısa sürede evlilik konuşan kişiler sevgili olmalarının ilk zamanlarinda
Ama kısa sürede evlenmediler. Bu erkeklerin ortak özellikleri eskiden de çok fazla sevgili olaylarına karışmamış olmalarıydı. Ama saçma salak tipler değillerdi bunu da belirteyim

artik kimse masum yaklasmiyor bence . bi kac ayda evlilik olmaz. evlilik cocuk oyuncagi degil hakket cok iyi dusunmek gerekir. yanlis bi karar vermektense bekar kalmak cok daha iyi aslinda.

boyle hemen evlilik muhabbeti yapan biri bana bikacgun sonra kredi cekme lafi duyurmaya baslamisti😂 meger 40 bin tl kredi Cektirip yolacagi birini ariyomus. 😂

İyice tanıyın. İlişkide 6 aydan önce kimse gerçek yüzünü göstermiyor. Çünkü ilişki cicim aylarında oluyor. Hele yüz yüze beraber bol bol vakit geçirmeden işi ciddiye akın bindirmeyin. Telefonla mesajla olacak işler değil bunlar.

Kızlar kafama takılan bir konu var.Sevgilimle 3 aylık bir bakışma sonrasında benim takip istegi atmamla konusmaya başladık.Birbirimizden hoslaniyorduk ama bir adım atamamistık 3 aydır.Ben onun çalıstığı yerde stajyerim ama Korona önlemleri arttırılmaya başlayınca ben de hastaneye gitmiyorum bu haftadan beri.Onunla iyi gidiyor her gün telefonda görüşüyoruz yine ama konuyu sürekli evlilige,söze ,nişana getiriyor.Henüz 15 gündür filan konusuyoruz.neden bu kadar aceleci olabilir ki sizce?
Ciddi düşünüyordur ama bu kadar kolay Karar veren biri evlilik olgunluğunda değildir diye düşünüyorum

Biz kk üyeleri olarak diğer açtığınız konudaki yazdıklarınızı bu adama atıp fikrini değiştirebiliriz
360 derece döner diye düşünüyorum

Back
X