Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de eşim bir ay içinde hatta ilk görüşmemide evlilikten bahsetmişti hep ileri dönük konuştu ama 3 yıl sonra evlendikEvliligi kafama koymaya calismaktan ziyade bu tarz seylerde evlilige yönelik dusundugunu
eglencesine bir sey icin ugrasmak istemedigini soyledi.Yani niyetini belli etti birazcık evlenmeye yonelik oldugunu filan
Bende bunu kast ederek bi yorum yaptim herkes beğenmedim yapmış şaka gibi . Evt zaten her erkek yalancıdır bütün erkekler aynıdır bütün erkekler kötü niyetlidir. Gerçekten evlenmek istiyor olamaz demi cidden şaka gibisiniz begenmemeye devam edin siz biliyosunuz tüm niyetleri nasilsaBenim de eşim bir ay içinde hatta ilk görüşmemide evlilikten bahsetmişti hep ileri dönük konuştu ama 3 yıl sonra evlendikbence niyetinin ciddi olması güzel laf olsun diye gezmek istemediğini belli etmiş bu zamanda böyle birink bulamıyor kimse hatta oyalandiginj düşünen çok kız var
Biz kk üyeleri olarak diğer açtığınız konudaki yazdıklarınızı bu adama atıp fikrini değiştirebiliriz
360 derece döner diye düşünüyorum
Yaw 10 senedir sevgili olup yaza düğünü olanlar düğün ertelediler. 15 günde evlenme diyorevet evlenelim desen bile su an mümkün değil
Ayrica 360 derece degildir o 360 olsa duramazdıBiz kk üyeleri olarak diğer açtığınız konudaki yazdıklarınızı bu adama atıp fikrini değiştirebiliriz
360 derece döner diye düşünüyorum
Doktora bak sen, hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu derken adam nikahı basacak ? branşı ne , diğer seçeneklere de bakacaktın ?
Evet dindar birisidindar bir insansa flortten kaciniyor olabilir. adi belli olsun ciddi niyetle goruselim istiyordur?
bence ipe sapa gelmez, evlilige yanasmayan, kafelerde, evlerde bulusalim modunda olan bir erkekten daha iyi.. ama belli bir sikintisi mi var mesela nisan atmis olabilir. psikolojisi bozuk olabilir. tanimaya calisin.Evet dindar birisi
bence ipe sapa gelmez, evlilige yanasmayan, kafelerde, evlerde bulusalim modunda olan bir erkekten daha iyi.. ama belli bir sikintisi mi var mesela nisan atmis olabilir. psikolojisi bozuk olabilir. tanimaya calisin.
e iyi en azindan sizin de niyetinizin ciddi oldugunu bilirse daha rahat muhabbet kurarsiniz. o niyetini belli etmisken siz havada birakirsaniz guvenip acilamaz o da kendini ifade edemez..Bu zamana kadar daha cok egitimine ve kariyerine agırlik vermis.o sebeple artık evlenebilecegi birini hayatina almak istedigini söylemisti.ki zaten koronadan dolayı da oyle acele edebilcek durum da yok zaten su anlık![]()
Aşk evliliği değil herhalde. Ömrü 3 yıl olan kuşlar bile bir kur aşamasından geçiyor, çiftleşme öncesi... Mantık?Pazartesi tanışıp, salı günü evlenen arkadaslrım aklıma geldi![]()
Kızlar kafama takılan bir konu var.Sevgilimle 3 aylık bir bakışma sonrasında benim takip istegi atmamla konusmaya başladık.Birbirimizden hoslaniyorduk ama bir adım atamamistık 3 aydır.Ben onun çalıstığı yerde stajyerim ama Korona önlemleri arttırılmaya başlayınca ben de hastaneye gitmiyorum bu haftadan beri.Onunla iyi gidiyor her gün telefonda görüşüyoruz yine ama konuyu sürekli evlilige,söze ,nişana getiriyor.Henüz 15 gündür filan konusuyoruz.neden bu kadar aceleci olabilir ki sizce?