Kısa sürede 5 kilo vermem lazım YARDIM PLEASEEEE 😍🩷

😅😅 aç kalmaya dayanıklıyım. Hatta tek öğünüm akşam yemeği oluyor. O yüzden bunu deneyebilirim. Çok yiyen biri değilim de beni bitiren çikolata.
Onu kestim attım şimdiden.
Of o çikilolata beni de mahvettiniz ara. Sırf onun yüzünden çaydan şekeri kestim😁 baktım olacak gibi değil yavaş yavaş çikilotayı da bıraktım da vücudum kendine geldi. Tek öğün isen çikilotayı bıraktığın an kiloyu vereceksin. Sade sodaya limon muhteşem bir şey üzerine bol bol su iç ama. Kan şekerin düşünce de meyve ye lütfen. Karpuz yemeyin ama

Of o çikilolata beni de mahvettiniz ara. Sırf onun yüzünden çaydan şekeri kestim😁 baktım olacak gibi değil yavaş yavaş çikilotayı da bıraktım da vücudum kendine geldi. Tek öğün isen çikilotayı bıraktığın an kiloyu vereceksin. Sade sodaya limon muhteşem bir şey üzerine bol bol su iç ama. Kan şekerin düşünce de meyve ye lütfen. Karpuz yemeyin ama
Tamamdır attım hafızaya 😍😍

3 günlük kabak detoxu , su orucu veya aralıklı oruç yapabilirsiniz. Kesebildiğiniz kadar erken kesin yemek yemeyi 15.00-17.00 arası. Karbonhidrat, gluten, nişasta, şeker içeren yiyecek ve içecekler, patates, hazır gıdalar, tuz şişkinlik ve gaz yapabilir.Ödem atıcı yeşillik ve içecek tüketebilirsiniz. Artı bol hareket :KK6:

Son düzenleme:
Su diyeti yapmıştım bir haftada 3 kilo vermiştim.

Kaç kilodan 5 kilo vermek istediğinize bağlı diyetiniz. Mesela 100 kilo insan biraz kendini sıkarak 2 haftada çok rahat 5 kilo verir. Hani öyle aman aman bir diyete ihtiyacı olmaz. Ama 65 kilo falansanız zor ve meşakkatli bir diyet lazım.
90-93 arası bişeyim şuan

Bir ilaç yüzünden iki hafta tuz ve şekeri kesmiştim, 3 kilo verdim diye hatırlıyorum. Tabi ikinci hafta bir tık saldım, siz salmazsanız belki 4-5 verirsiniz. Tuzsuz tereyağıyla falan kendime ayrı yemek hazırlıyordum. Tatsız matsız ama idare edilir.

77 kg yum. Her tarafım odem ayaklarımın üstüne basamıyorum ve boyum da kısa. Aynı benim de acil kilo vermem gerek cumartesi başladım. Bir dönem biorezonansa gittim oradaki şeyi uyguluyorum
Sabah kahve öğlen iki yumurta akşam salata
Ben açlığa dayanamıyorum ama dayanmaya calisiyorum öğlen iki yumurta domates zeytin dayanabilirseniz iki haftada ödemi atarsınız ben akşam semiz otu salatası yiyorum

Ben 3 gunde giriyorum. Zaten giriyorum girme farketmez 2 haftada çok rahat gider 5 kilo. Hatta şöyle bir tip vereyim, aralıklı oruçla yapılırsa 3 günde çok rahat girilir. Uzun açlık ketosisi hızlandırır.
Ciddi misiniz ne güzel
Ben yapamadım 🫥

Aralıklı oruç yapın.

16/8 saat iki öğünlük oruç yapın.
İlk öğünü 11-12arası yapın.
İkinci öğünü 5-6 arası yapın mesela.
Öğünleriniz protein ağırlıklı olsun.
İki öğün öncesinde ve sonrasında su, şekersiz çay ve kahve dışında hiçbir şey tüketmeyin. Erken uyuyun.
Sistemin işe yaraması için bu önemli. Gece yatağa aç gireceksiniz.
Sabah aç uyanmayacaksınız.
Çünkü otofaji devreye giriyor ve hücreler kendi çöpünü yakıyor.
Hergün 45 dk yürüyün.

Leslie yap derim. Günde 3 mile olan 45 dakikalık. zayıflamasan bile sıkılaştırıyor bir haftada farkı hissediyorsun. Leslienin yanına diyet de yaptın mı tadından yenmez 3-4 kilo garanti ☺️

Bu arada ketojenik diyette bazı bünyede ketozis flu gibi bir ihtimalde var. Aslında işe yarıyor olmanın yan etkisi ama bildiğiniz grip gibi hasta ediyor insanı. Düğünden önce hastalık geçirmek istemezsiniz.

Back
X