• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa sürede başkasıyla nişanlandı.

4 ayda evlilik ciddi risk. bakalım ne çıkacak bahtlarına. çok üzücü tabi ama siz önünüze bakacaksınız başka türlüsü olmaz zaten. olursa ruh hastalığına dönüşür bu uzatmadan kapatın sayfayı

kesin anasının dolduruşuyla olmuştur bu iş. anası hırslanmış size herhalde kendince iyi gelin bulmuş bir an önce, size dönmesin diye işi sıkı tutmuş. benim akrabam kızına yaptı aynısını. kızın yıllarca hiçbir sevgilisine izin vermedi evlenmesi için, en son kendi damat buldu. kız da artık beyni sulanmış olduğu için kabul etti dirayet gösteremedi. damat yıllardır işsiz ve akrabamı evden kovdu içeri sokmuyor şimdi. karma işini yapıyor merak etmeyin beddua vs gerek yok kötü enerji size geri döner

bir de insan evlilik kafasına girince bir kere, gerçek ilişkisi bitse bile o kafadan çıkamayabiliyor. ciddi ilişkim bittiğinde karşıma ilk çıkanla bir iki kusurunu görmezden gelip evlensem mi moduna girdiğim oldu benim de zamanında. büyük kumar
Bu kadar kısa sürede olması beni acıtan. Benim hayatıma biri girmiş olsa dört ayda tanıma evresi bile değil o yüzüğü nasıl takarım parmağıma diye düşünürdüm. İnsan'ın kendisine saygısızlık etmesi gibi geliyor.

Annesi konusunda kesinlikle her yazdığınız tam nokta atışı, hepsi çok doğru. Dediğiniz gibi ilahi adalet karma kavramlarına işi havale etmek en mantıklısı. Şuan bile öfkeliyim kırgın ve kızgınım ama elime mutsuzluktan başka birşey geçmiyor.. O bu kadar mutluyken

Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim

Evet, Ankara'ya gittiğimizde annesi ve ablasının tutumu hoş değildi. Ev bulamadım diye bir yığın laf. Bir sabah daha hiç kimse uyanmadan koşmuş gitmişti kadın dışarı kızına mı gitti başka birşeymi bilemiyorum o zamandan sonra daha kötü oldu herşey.
eeee mal bu iste kendini buna mı layık görüyorsun inanki cok buyuk iyi karman varmıs ki kurtulmussun sana diyim her tohum birbirini bulur 4 ayda birini bulmasu zaten onun nasıl migdesiz tiyinetsiz biri oldugunu gösteririr belkide evlilgii sırf yatakalım kalkalım iste bi kadında olsun evde yemek yapsın anamla iyi gecinsin vs kafası böyle adamla huzur olmaz ask olmaz

Bu kadar kısa sürede olması beni acıtan. Benim hayatıma biri girmiş olsa dört ayda tanıma evresi bile değil o yüzüğü nasıl takarım parmağıma diye düşünürdüm. İnsan'ın kendisine saygısızlık etmesi gibi geliyor.

Annesi konusunda kesinlikle her yazdığınız tam nokta atışı, hepsi çok doğru. Dediğiniz gibi ilahi adalet karma kavramlarına işi havale etmek en mantıklısı. Şuan bile öfkeliyim kırgın ve kızgınım ama elime mutsuzluktan başka birşey geçmiyor.. O bu kadar mutluyken

Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim
cünkü erkekleriin cogu pis nefsilidir bi kac tana iyi aiile cocugu vardr bilmem ama cogu kızla nasıl yatarım kafasında demekki seninkide senden ayrıldıgı gün aranamaya baslamıs tatlım migdesiz adama hicbirsey yapamazsın

Bende kendimi buna alıştırıyorum demekki benim dört yıldır tanıdığımı sandığım kişi değilmiş, beni sevdigini düşündüğüm kadar beni sevmiyormuş. Biliyormusunuz ara sıra nişan resmine bakıp hala inanamıyorum ama bu süreçte umarım geçer
Size tavsiye edeceğim bir kaç şey;
- fotoğrafa bakmayın, kendinize acımayın.
-komedi dizileri izleyin
-bol bol açık havda gezin
-yalnız kalmayın. arkadaşlarınızla plan yapın.
-sakın yeni bir kişi bulup kafanızı daha çok karıştırmayın.

sevgiler

Size tavsiye edeceğim bir kaç şey;
- fotoğrafa bakmayın, kendinize acımayın.
-komedi dizileri izleyin
-bol bol açık havda gezin
-yalnız kalmayın. arkadaşlarınızla plan yapın.
-sakın yeni bir kişi bulup kafanızı daha çok karıştırmayın.

sevgiler
Çok sağolun yorumunuz için şuan yeni bir kişinin düşüncesi bile midemi bulandırıyor benim aşka olan inancımı güvenimi yerle bir etti

eeee mal bu iste kendini buna mı layık görüyorsun inanki cok buyuk iyi karman varmıs ki kurtulmussun sana diyim her tohum birbirini bulur 4 ayda birini bulmasu zaten onun nasıl migdesiz tiyinetsiz biri oldugunu gösteririr belkide evlilgii sırf yatakalım kalkalım iste bi kadında olsun evde yemek yapsın anamla iyi gecinsin vs kafası böyle adamla huzur olmaz ask olmaz
Allah razı olsun yazdıklarınız için sağolun, benimde elbet hatalarım vardır hep kendimi suçluyorum ama sonucu değiştirmiyor

Back
X