- 21 Şubat 2021
- 433
- 413
- 53
- 33
- Konu Sahibi nobodysperfect
Bu kadar kısa sürede olması beni acıtan. Benim hayatıma biri girmiş olsa dört ayda tanıma evresi bile değil o yüzüğü nasıl takarım parmağıma diye düşünürdüm. İnsan'ın kendisine saygısızlık etmesi gibi geliyor.4 ayda evlilik ciddi risk. bakalım ne çıkacak bahtlarına. çok üzücü tabi ama siz önünüze bakacaksınız başka türlüsü olmaz zaten. olursa ruh hastalığına dönüşür bu uzatmadan kapatın sayfayı
kesin anasının dolduruşuyla olmuştur bu iş. anası hırslanmış size herhalde kendince iyi gelin bulmuş bir an önce, size dönmesin diye işi sıkı tutmuş. benim akrabam kızına yaptı aynısını. kızın yıllarca hiçbir sevgilisine izin vermedi evlenmesi için, en son kendi damat buldu. kız da artık beyni sulanmış olduğu için kabul etti dirayet gösteremedi. damat yıllardır işsiz ve akrabamı evden kovdu içeri sokmuyor şimdi. karma işini yapıyor merak etmeyin beddua vs gerek yok kötü enerji size geri döner
bir de insan evlilik kafasına girince bir kere, gerçek ilişkisi bitse bile o kafadan çıkamayabiliyor. ciddi ilişkim bittiğinde karşıma ilk çıkanla bir iki kusurunu görmezden gelip evlensem mi moduna girdiğim oldu benim de zamanında. büyük kumar
Annesi konusunda kesinlikle her yazdığınız tam nokta atışı, hepsi çok doğru. Dediğiniz gibi ilahi adalet karma kavramlarına işi havale etmek en mantıklısı. Şuan bile öfkeliyim kırgın ve kızgınım ama elime mutsuzluktan başka birşey geçmiyor.. O bu kadar mutluyken
Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim